Yaklaşık 8 sene önce 4 gün hastanede yatmıştım. ama yemek nasip olması maalesef su bile içmeye izin vermeyip sadece damardan serumla besin takviyesiyapıyorlardı. ikinci günden sonra hastanenin en berbat yemek bile dünyanın en güzel yemeği gibi geliyor insanın gözne :) gözünün önünde 8,9 kişi yemek yiyor görüyorsun. gözlerini kapıyorsun kokusu geliyor falan. çıktığımda direkt çiğköfteciye gidip abartmıyorum 8 dürüm gömmüştüm. artık nasıl acıktıysam. velhasılıkelam açlık zor şey azizim.
koyduğun resme tekrar baktımda 8 senede ne biçim değişmi uleyn yemekler. o zamanlar daha yenilebilir oluyordu tabii. hem o porsiyonlar ne öyle? anaokullu veletler doymaz be onlarla
beğendiklerimde oldu beğenmediklerimde devlet hastaneleri genellikle iyi olmuyor çok nadiren iyi yemek çıkıyor özel hastaneler çok daha iyi tabi doğal olarak ama genel olarak hastane yemekleri iyi oluyor porsiyon ve tuz yağ oranı açısından son derece sağlıklı aşırı yemeden de tok kalınabildiğinin kanıtı çok yemek daha çok acıktırıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen yemeklerin israf edilmesi hastaların yiyeceğinden fazlasını alıp yemekleri artırması hastane yönetimininde artan yemekleri çöpe atması artık yemekler sokak canlarına artan yemekler ihtiyaç sahiplerine dağıtılabilir.
Babamın ameliyat sürecinde hepimiz deneyimledik evet. Ama güzeldi ya hayal ettiğim gibi söylenenler gibi tatsız tuzsuz kötü değillerdi. Belki de özel hastane diyedir bilemiyorum ama.
Evet yedim. Allah devletimize zeval vermesin.. Hiç bir yemek, evde kişinin yaptığı gibi tadı tuzu yerinde olmaz.. Olsun.. Hastane yemeği deyip geçmeyin, onu bulamayanlar, bulsa da yiyemeyenler de var..
@sudesiyahseven çok geçmiş olsun küçük prensesim, güzel kızım. Ciddi değildir umarım. Senin için yapabileceğim bir şey varsa hemen söyle. şu an her şey yolunda değil mi? 👸🌼😟
Yeniden çok geçmiş olsun. Allah sana ve ailene sağlık şifa versin. Güç kuvvet versin. Mutluluk huzur versin. Bolluk bereket versin. Yapabileceğim bir şey olursa mesaj at hemen. Umarım ciddi bir şey geçirmemişsindir. Umarım bütün sıkıntılarını ve hastalıklarını çabucak atlatıp iyileşirsin. Mutlu ve huzurlu günlerin olsun hep güzel kızım 👸🌼🤍😟