Sağlık Kızlar özel hastaneler hymen kontrol ediyor mu? elifizzz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler11 ay Bilen biri yazsın yoksa yazmasın Güncellemeler11 ay Ediyor mu bitanem Kızlar özel hastaneler hymen kontrol ediyor mu? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gökyüzüyildizii Takip Et Xper 7 Yaş: 19 11 ay Evet sen nereden yakalandin 0 36 Yorumla elifizzz 11 ay Bitanem emin olmak istiyorum Yorumla elifizzz 11 ay Özel bakar mı? Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Göster Canim hatta benimde tanıdık doktor var Yorumla elifizzz 11 ay Özele randevu alsam mesela Yorumla elifizzz 11 ay Hiç benlik şeyler değil ama işte Yorumla elifizzz 11 ay Bakar mı? Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Neredesin sen Yorumla elifizzz 11 ay Ve fiyatı nedir tahmini bir bilgin var mı acaba? Yorumla elifizzz 11 ay Kocaeli Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Hmm uzaktasın o Antepte Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Yakın olsadi bakardi Yorumla elifizzz 11 ay Anladım Yorumla elifizzz 11 ay Tamam ama hani bi fiyat tahmini Yorumla elifizzz 11 ay Özele gideceğim çünkü Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Tabi fotoğraf olarak iletmemi istersen ulastirurun Yorumla elifizzz 11 ay Nasıl Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Muayene 500 1000 arasında değişir Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Fotoğraf atarsan doktoruma atarım incelemesini isterim Yorumla elifizzz 11 ay Olur ama oraya kadar gidemeyeceğim için teşekkür ederim Yorumla elifizzz 11 ay Fotoğrafla anlaşılacak gibi değil Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Videoya cek o zaman canim Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Doktora gidersin ikili onay olur Yorumla elifizzz 11 ay İmkansız benim hastaneye gitmem lazım Yorumla elifizzz 11 ay Bak kafam güzeldi o gece Yorumla elifizzz 11 ay Emin olmak istiyorum sadece Yorumla elifizzz 11 ay O yüzden bana bir doktor lazım Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Bunlar doktor atarım oluyorsa bakar olmuyorsa bakamam der Yorumla elifizzz 11 ay Kız mısın erkek mi? Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Kızım Yorumla gökyüzüyildizii 11 ay Ne gibi Yorumla elifizzz 11 ay Bak eğer kızsan beni anlaman lazım Yorumla elifizzz 11 ay Birbirimizi tanımıyoruz değil mi Yorumla elifizzz 11 ay Daha aktif konuşmamız lazım Yorumla elifizzz 11 ay Tabi kızsan Yorumla elifizzz 11 ay Olur Yorumla elifizzz 11 ay Bitanem hadi? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay evet 0 12 Yorumla elifizzz 11 ay Ücret ne kadardır tahmini bitanem? Cevap sahibi 11 ay emin degilim ama 3 bin falan okumustum sanki elifizzz 11 ay Yapıyorlar mı peki? elifizzz 11 ay Nerden biliyorsun emin değilim Cevap sahibi 11 ay Ne diyorsun canım anlamiyorum elifizzz 11 ay Aşkım randevu alsam bakarlar mı? Cevap sahibi 11 ay Bakıyorlar dedim ya canım benim okumuyormusun yazdiklarimi Cevap sahibi 11 ay Naptin çözdün mü elifizzz 11 ay Tatlım seni dinleyip gideceğim elifizzz 11 ay Tahmini ücret? Cevap sahibi 11 ay Onu da yazdım balım bi okusan.. Cevap sahibi 11 ay Ee gittin mi noldu sonuc
Kızlar Ne Diyor
Evet sen nereden yakalandin
Bitanem emin olmak istiyorum
Özel bakar mı?
Göster Canim hatta benimde tanıdık doktor var
Özele randevu alsam mesela
Hiç benlik şeyler değil ama işte
Bakar mı?
Neredesin sen
Ve fiyatı nedir tahmini bir bilgin var mı acaba?
Kocaeli
Hmm uzaktasın o Antepte
Yakın olsadi bakardi
Anladım
Tamam ama hani bi fiyat tahmini
Özele gideceğim çünkü
Tabi fotoğraf olarak iletmemi istersen ulastirurun
Nasıl
Muayene 500 1000 arasında değişir
Fotoğraf atarsan doktoruma atarım incelemesini isterim
Olur ama oraya kadar gidemeyeceğim için teşekkür ederim
Fotoğrafla anlaşılacak gibi değil