Sağlık Kızlar aile hekimi Yani saglik ocağı? hilallerr Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce bakar mı kiloya uzman hekim? Güncellemeler1 yıl Kilo almak istiyorum çok zayıfım 1.71 boy 53 Kızlar aile hekimi Yani saglik ocağı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sempatiik26 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bira iç yatarken yemek ye fil gibi olursun ama vücudun yapmiyosa yapcak bir şey yok troitlerni ölçtür 0 29 Yorumla hilallerr 1 yıl Yok kanka olmuyor çok yiyorum Yani değişiklik yok kesin kanda bir sorun var bakcak iste Yorumla Sempatiik26 1 yıl Tabi kanka ağırlık çalış ama millet te zayıflık istiyo Yorumla hilallerr 1 yıl Spora gitmeden mümkün mü pekii Yorumla Sempatiik26 1 yıl Değil spor yap iyi beslen seneye tulum gibi olursun 😀 ama kas kütlen artarak dengeli kg alirsin Yorumla hilallerr 1 yıl Peki popo ve kalça için hangi spora gitmeliyim adı ne yani Yorumla Sempatiik26 1 yıl Squat yapacan popo için tabi orada bacaklar çalıştırcan Yorumla hilallerr 1 yıl Ama bilmiyorum nasıl yapıldığını spor salonunda ne kadardır Yorumla Sempatiik26 1 yıl Ögrenirsin önemli olan dewamlilik beslenme hareketleri doğru yapmak ya hoca tutcan ilkde ya da internette hepsi var tüm hareketlerin bıkmadan gidecen Yorumla Sempatiik26 1 yıl Ne ne kadar? Yorumla hilallerr 1 yıl Evet ama zor yaa biraz yani sporda hareketler ne kadar bedava olacak değil herhalde wşaşwlsösl Yorumla hilallerr 1 yıl Ama kilom yok şu an olmaz ki Yorumla Sempatiik26 1 yıl Kanka yani aylık ücret ödeyecen salona göre değişir hangi şehirdesin Yorumla Sempatiik26 1 yıl Kanka kg alman için gidecen sonrada taş gibi kalcan olur gjhnj Yorumla hilallerr 1 yıl Ksslşwlele aynen bursa Yorumla Sempatiik26 1 yıl Bursami güzel şehir artk 90 60 90 vücut hatların olur jygnk Yorumla hilallerr 1 yıl Ne alallwlele anlamadım Yorumla Sempatiik26 1 yıl Gidersen spora ⌛ kum saati gibi gibi olur vücut hatların 😀 Yorumla hilallerr 1 yıl İyi mi olur yani anlamadım skleldlxdodo Yorumla Sempatiik26 1 yıl İyi olur tabi güzel vücut hatların olur özellikle kalcan 😀 Yorumla Sempatiik26 1 yıl Özelden yazsana hjhghn Yorumla hilallerr 1 yıl Şu an müsait değilim aksam yassam olur mu gece yani Yorumla hilallerr 1 yıl Puanım yetmiyor yenı hesap açtım ondan normalde × 6 falandı Yorumla Sempatiik26 1 yıl tamam olur yazarsn Yorumla hilallerr 1 yıl Yazamıyorum Yorumla hilallerr 1 yıl Sen yazsan oluyor mu Yorumla Sempatiik26 1 yıl Mesaj gönderemiyom kapalı Yorumla Sempatiik26 1 yıl Takipte yaptım gönderemiyom Yorumla hilallerr 1 yıl Ben istek attım şimdi neden acaba Yorumla Sempatiik26 1 yıl tamam halloldu Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Evet yardımcı olur ama bir diyetisyene gitmen daha doğru olacaktır. 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. bakar 0 10 Yorumla hilallerr 1 yıl Peki ne verır kilo için vitamin falan Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl sanmam diyetisyene yonlendirir Yorumla hilallerr 1 yıl Hım paralı mı ki diyetisyen ben ne kadar yersem yiyim alamıyorum ımkanszı degil demı kilo almam Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl benle 1 ay takıl alırsın 😂😂devlet hastanesine bak oda yooksa dahiliyeye fit Yorumla hilallerr 1 yıl Saglik ocağına git demişlerdi skskskks ondan dedım yok gene almam😅 Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl alırsın cok yemek ye Yorumla hilallerr 1 yıl Mrtobazlıma hızlı maalesef 😑 Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl keske benimde hzılı olsa Yorumla hilallerr 1 yıl Yaaaa tüh be biri almak ister biri vermek dkslskks hayat böyle Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl maalesef Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 320 cevap paylaştı. bakar 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı. Bakar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çokk düz müzün 0 6 Yorumla hilallerr 1 yıl Ne demek oo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fiziğin düz mü kıvrımın var mı Yorumla hilallerr 1 yıl Yok kanka kalça da yok benim yanımdakilerlerın ne güzel götü var slwlwlpwwl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Götsüz memesiz olmaz knk sjzözö Yorumla hilallerr 1 yıl Olmaz kanka olmaz akalalsllss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük knkkk sczvöçç Yorumla
begmwd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bakar askim 0 1 Yorumla hilallerr 1 yıl Çokk iyisin askım Yorumla
gelmemeyegidennurum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Bakar tabiki 0 1 Yorumla hilallerr 1 yıl Gerçekten mi ya keşke bastan gitseydim bende dahiliye bölümü bakar diyorum sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bira iç yatarken yemek ye fil gibi olursun ama vücudun yapmiyosa yapcak bir şey yok troitlerni ölçtür
Yok kanka olmuyor çok yiyorum Yani değişiklik yok kesin kanda bir sorun var bakcak iste
Tabi kanka ağırlık çalış ama millet te zayıflık istiyo
Spora gitmeden mümkün mü pekii
Değil spor yap iyi beslen seneye tulum gibi olursun 😀 ama kas kütlen artarak dengeli kg alirsin
Peki popo ve kalça için hangi spora gitmeliyim adı ne yani
Squat yapacan popo için tabi orada bacaklar çalıştırcan
Ama bilmiyorum nasıl yapıldığını spor salonunda ne kadardır
Ögrenirsin önemli olan dewamlilik beslenme hareketleri doğru yapmak ya hoca tutcan ilkde ya da internette hepsi var tüm hareketlerin bıkmadan gidecen
Ne ne kadar?
Evet ama zor yaa biraz yani sporda hareketler ne kadar bedava olacak değil herhalde wşaşwlsösl
Ama kilom yok şu an olmaz ki
Kanka yani aylık ücret ödeyecen salona göre değişir hangi şehirdesin
Kanka kg alman için gidecen sonrada taş gibi kalcan olur gjhnj
Ksslşwlele aynen bursa
Bursami güzel şehir artk 90 60 90 vücut hatların olur jygnk
Ne alallwlele anlamadım
Gidersen spora ⌛ kum saati gibi gibi olur vücut hatların 😀
İyi mi olur yani anlamadım skleldlxdodo
İyi olur tabi güzel vücut hatların olur özellikle kalcan 😀
Özelden yazsana hjhghn
Şu an müsait değilim aksam yassam olur mu gece yani
Puanım yetmiyor yenı hesap açtım ondan normalde × 6 falandı
tamam olur yazarsn
Yazamıyorum
Sen yazsan oluyor mu
Mesaj gönderemiyom kapalı
Takipte yaptım gönderemiyom
Ben istek attım şimdi neden acaba
tamam halloldu
Evet yardımcı olur ama bir diyetisyene gitmen daha doğru olacaktır.
53 ise kilom gayet güzel bence
bakar
Peki ne verır kilo için vitamin falan
sanmam diyetisyene yonlendirir
Hım paralı mı ki diyetisyen ben ne kadar yersem yiyim alamıyorum ımkanszı degil demı kilo almam
benle 1 ay takıl alırsın 😂😂devlet hastanesine bak oda yooksa dahiliyeye fit
Saglik ocağına git demişlerdi skskskks ondan dedım yok gene almam😅
alırsın cok yemek ye
Mrtobazlıma hızlı maalesef 😑
keske benimde hzılı olsa
Yaaaa tüh be biri almak ister biri vermek dkslskks hayat böyle
maalesef
bakar
Bakar
Çokk düz müzün
Ne demek oo
Fiziğin düz mü kıvrımın var mı
Yok kanka kalça da yok benim yanımdakilerlerın ne güzel götü var slwlwlpwwl
Götsüz memesiz olmaz knk sjzözö
Olmaz kanka olmaz akalalsllss
Büyük knkkk sczvöçç
Bakar askim
Çokk iyisin askım
Bakar tabiki
Gerçekten mi ya keşke bastan gitseydim bende dahiliye bölümü bakar diyorum sadece