Rica ediyorum yanlış yerlere çekmeyin. Ayağın üstünde bu koyuluk neden oluyor? Kimsede görmedim Ağrı yok sızı yok deforme olmuş gibi ama deforme de olmadı ayakkabı tercihinden mi oluyor bilen yazabilir mi? Çok çirkin görünüyor nasıl geçer? Bilen yazarsa sevinirim.
Ayaklarının üzerine oturuyorsun yerde falan oturup ayak kendini korumaya alıyor bir nevi ayaklarının üzerine oturma bende de var kurbağa gibi oturuyorum bazen zaman zaman oluyor ama masada oturunca geçiyor yemek falan yıyince yerde oturuyoruz Kürtlerde var yerde yemek yemek
2
1 Yorumla
Soran
11 ay
Masada yeriz aslında pek ayağımın üstünde de oturmam neden oluyor bilmiyorum
Ilk olarak Dermatoloji gidersiniz. Ordan iç hastalik yönlendirirler. Hazir gitmisken baktirirsiniz. Baktirmasaniz da öyle yillarca durabilir. Kremle falan geçmez o. Düşündüğüm gibiyse
Uzun süre Bağdaş kurup oturma sonucu veya namaz kilan insanlarda da olabilir. Yani fotoyla doktorculuk oynamayalim da. Fikir alışverişi diyelim. 😅 ona göre moral bozmayin siz yine de
Rica ederim ne demek. Basit biseyde olabilir. Evde kendiniz kese lif ile ovalama deneyebilirsiniz. ya da çeşitli peeling yöntemleri deneyebilirsiniz. Ama doktor iyidir. Çünkü büyüme ve yayılma olasılığı mevcut.