Ben, Klinik Psk. Melikşah Çakın; kronik hastalıklarda ve kanserde hasta veya hasta yakınlarına psikolojik destek hakkında bana sorularınız neler?

Merhaba,

Ben, Klinik Psk. Melikşah Çakın; kronik hastalıklar ve kanser süreçlerinde psikolojik destek hakkında hasta veya hasta yakını olarak bana merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Kanser hastaları ve yakınlarına psikolojik destek sağlamak için kurduğumuz Birlikte İyileşelim Derneği’ni takip ederek psikolojik destek almak için ilk adımı atabilir, etkinliklerden haberdar olabilirsin.

Birlikte İyileşim Derneği tarafından düzenlenen “İyi Oluş Konuşmaları” 21 Haziran’da Just Work Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Çeşitli alanlardan oluşan konuşmacılarımız: Diyetisyen Orçun Kürüm, Dr. Yıldıray Tanrıver, Neslihan Canpolat, Pelin Bozkurt Bilgiç ve Maram Nasr olacaktır.

Sen de davetlisin!

Klinik Psk. Melikşah Çakın
Klinik Psk. Melikşah Çakın

Klinik Psk. Melikşah Çakın Kimdir?

Birlikte İyileşelim Derneği kurucusu ve "Kanserin Psikolojisi" isimli kitabın yazarıyım. Aynı zamanda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde Sağlıkta Psikoloji ve Psikososyal Risk Etmenleri derslerini vermeye devam ediyorum.

Anksiyete, travma, cinsel terapi, depresyon ve kronik hastalıklar gibi başlıklar çalışma alanlarım arasında bulunmaktadır.

Sorularınızı bekliyorum. Görüşmek üzere! 💚

Ben, Klinik Psk. Melikşah Çakın; kronik hastalıklarda ve kanserde hasta veya hasta yakınlarına psikolojik destek hakkında bana sorularınız neler?