Şimdi şöyleki 1 sene önce ablamda panik atak korku falan başladı ve bu gittikçe büyüdü dışarı çıkamaz oldu. Psikiyatriye götürdük antidepresan verdi sabah ve akşam düzenli kullandı bunları ancak bir iyileşme olmadı. Tekrar gittik aynı ilaçları kullanmaya devam etsin dedi doktor ve yine kullanmaya devam etti. Ancak hala bir düzelme olmadı ve daha kötüye gidiyor kafasında kurduğu şeylere inanmaya başladı sürekli birisinin ona zarar vermesinden korkuyor. Biz ailecek tükendik artık bir yolunu bulamıyoruz başka doktora mı gitsek ne yapsak nolur yardımcı olun arkadaşlar ne olur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim ablamda öyle ses duyuyor bizi bittirdi 10 yıldır görmediğimiz psikiyatri kalmadı ystirmiyorlarda ağzımıza etti ilaç alıyor degisseniz de iyileşmiyo özellere kadar götürdük
Sizinki daha uzunmuş ya psikiyatri dışında başka bir tedavi denediniz mi?
Muska felan yaptılar onlar da hiç olmadı şimdi dün götürdük yine ilaç alıyor ama halen aynı psikoz hastası işte ömür boyu böyleymiş
İlaç olarak ne alıyor antidepresan mı yoksa daha güçlü bir ilaç mı?
Antidepresan da alıyor ama daha güçlü ilaçlar da var rexapin mi ne 10 mg alıyor ama etki etmiyor gibi bı ara geçmişti yine duymaya başladı sesleri işte kimisi görüyor kimisi hissediyo ona göre ilaç veriyorlar şizofreni değil ama onun alt dalı oluyo bu tür hastalıklar.
Çok şey soruyorum affedersin ama yaşadığı bir olay sonucu mu böyle oldu yoksa kendiliğinden mi?
İşte bilmiyoruz ki onu şöyle ablam tek yaşıyor kimse yok yanında kimi doktorlar tek kaldığı için öyle olduğunu söylüyor kimisi korkmuş diyo kimisi asosyalikten dolayı ama ablam tacize uğradım ondan oldu diyo anlamadık gitti
Böyle değildi 4 yıl fakülte mezunu kendisi geçmişe çok takılı kaldı özellikle insanların söylemleri geçmişte ki üniversitedeki onu çok incitmis hep keşke onlara cevap verseydim diyo zaten öyle de başladı takıntı üzüntü
Evet bizimde aynı hep ondan oluyor işte yaşadığı olaylar taktıkça büyüyor maalesef Allah yardımcımız olsun hepimizin ne diyeyim
Amin inşallah Allah hepsine tüm hastalara şifa versin 🤲🏽 yoksa yakınları olarak bizler de çok yipraniyoruz 😞
Paranormal varlık musallatı olma ihtimali de var.
Volkan kemal Ergenekon. Bu kişiye başvurun. Netten videolarını bulabilirsiniz
Hiç inanmıyorum öyle şeylere ama bir hocaya falan mı götürsek akrabalarımızda diyor
Hocalar boş insanlar. Bunun arap diniyle ya da başka dinle alakası yok. Bu işleri hüddamlar ya da paranormal uzmanları çözer.
Panik atak değil şizofreni
Eminmisin öyle olduğuna ne yapabiliriz peki?
İyileşme süreci uzun
Rahat olcak
Ne yapılabilir ya ne olursun yardım et doktora gidiyoruz ilgilenmiyor hiç antidepresan etki etmiyor daha güçlü bir ilaç mı lazım?
Bensana diyeceğim iyileşme olmaz
Hap sadece uyutur
Olmayan şeyi görür
Ya deme öyle ne olur ne yapacağım bilmiyorum çok zor durumdayım yardım edecek kimse yok bana kimsem yok Allaha sığınıyorum sadece yapacak bir şey bulamıyorum kafayı yedim
Biliyorum bizim akraba senelerdir ilaçla yaşıyor
İyileşme yok
Bende kabullendim artık sanırım ne yapayım
Üstüne gitmeyin Herseye takar
Hocada bir şey yapamıyor
Doktor olarak hangi hastaneye gidiyorsunuz