Sağlık Dişimin arasındaki şey çıkmıyor napcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Dış fircaliom çıkmıyor sakız cignedim çıkmıyor ağrı yapıyor ya Güncellemeler11 ay Dış ipide yok ama normal ip olur mu Dişimin arasındaki şey çıkmıyor napcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. diş ipi dene 0 0 Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% 11 ay Geçmiş olsun, diş ipi denedin mi ya da suyla gargara 1 4 Yorumla Soran 11 ay Gargara denedim diş ara fırçası denedim Yorumla Soran 11 ay Teşekkürler Yorumla jojo27 11 ay Rica ederim sıkıntı giderse bildirirsen sevinirim:) Yorumla Soran 11 ay İnşallah Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 11 ay Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Diş ipi kullanarak çıkartabilirsin 1 3 Yorumla _Hans_ 11 ay Olur olur normal dikiş ipi de kullanabilirsin Yorumla Soran 11 ay Tamam denicem teşekkürler Yorumla _Hans_ 11 ay Rica ederim... Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 11 ay İp denedin mi 1 1 Yorumla Soran 11 ay Denicem bugun Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Ney girmiş ki araya 1 1 Yorumla Soran 11 ay Yiycek Yorumla
Mutluyaşam53 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Geçmiş olsun bide kürdan la dene 1 1 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim denicem Yorumla
girnelli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Ip ile cikar arasina sok 1 12 Yorumla Soran 11 ay Fazla kurcalamak da istemiyom Yorumla girnelli 11 ay Kanka ip en garantisi Yorumla Soran 11 ay Deniyeyim :( Yorumla girnelli 11 ay burada olsan yabardim jdjdjd ac agzini aaaağğğ Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣🤣🤣 Yorumla girnelli 11 ay Kmka noldu Yorumla Soran 11 ay Denemedim daha Yorumla girnelli 11 ay Kanka burada anket yapalım deneyecek misin denemeyecek misin diye öyle sonuca vuralım ama anket sonuçlanmadan kesinlikle yapma o dişinin arasında kalsın lütfen Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣off denemedim de cikcsk gibi de değil dip dişte iki üç gündür fırçaldm çıkmadı Yorumla girnelli 11 ay Uffff uyuyamiyorum ya. Ruyama giricek diye cok korkuyorum aklimdan cikmiyor. cikar artik şunu!😂 Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣damağa yakın ya Yorumla girnelli 11 ay 😅😅😅 hadi bakalim Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Dişçiye gitmen gerekir o zaman 1 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Şey ne 1 4 Yorumla Soran 11 ay Yiyecek Yorumla cetin12345 11 ay Kurdan halleder Yorumla Soran 11 ay Denicem Yorumla cetin12345 11 ay Dene Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 11 ay Diş ipi kullan 1 1 Yorumla Soran 11 ay Ara fırçası kullandım da olmadi
Anonimolmakistemiyom Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay diş teli 1 2 Yorumla Anonimolmakistemiyom 11 ay pardon diş ipi ya tel demişim Yorumla Soran 11 ay Dış ara fırçası denedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Çıktı mı kii 1 40 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal ip Sert gelir dişini keser kürdanla denedin mi Yorumla Soran 11 ay Kürdan denemedim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bir denesene yok mu kürdan Yorumla Soran 11 ay Var mutfakta denerim bugun Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ablam mutfakta var ise alıp denesen de herkesin içi rahatlasa ya Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣uzanıyorum şu an o yüzden guncellemeye yazarimn yaptigimda Yorumla Cevap sahibi 11 ay Helalin var abla vallahi🤣 yorumlarda millet yazmaktan telef oldu gayli Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣🤣🤣hahah yaaaa Yorumla Cevap sahibi 11 ay Zaten biraz daha yapmazsan az kaldı 200lü kürdan aldım geliyorum Yorumla Soran 11 ay 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çıktı mı Yorumla Soran 11 ay Yok ya Yorumla Cevap sahibi 11 ay Nasıl kaç gündür çıkmadı mı daha Yorumla Soran 11 ay Valla çıkmadı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Vallahi ben kafayı yerdim herhalde sen yine iyi dayanmışsın Yorumla Soran 11 ay 😭😭😭 off Yorumla Cevap sahibi 11 ay Alllah Allah nasıl bir şey bu yaa🤣 Yorumla Soran 11 ay Ne bilim dibe girmiş 😭🤣 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Haydii Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yaş doğru mu abla Yorumla Soran 11 ay Yok degil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yaş kaç peki yanlış anlamazsa Yorumla Cevap sahibi 11 ay N Yorumla Soran 11 ay 24 . Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çıkarsa haber ver benim bile kafama takıldı ben de 22 Haziran’da 25 iznin olursa tkp Yorumla Soran 11 ay Haber ederim de çıkmaz daha Yorumla Cevap sahibi 11 ay Rahatsız ediyorsa nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun Yorumla Soran 11 ay E napimki cikmio Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neyse canım geçmiş olsun Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim sagol Yorumla Cevap sahibi 11 ay Tkp atacaktım istemedin herhalde Yorumla Soran 11 ay Yazarsan bildirim gelmez Yorumla Cevap sahibi 11 ay Nasıl 🥹 Yorumla Soran 11 ay Basbayaa Yorumla Cevap sahibi 11 ay Mesajlardan yazınca Yorumla Cevap sahibi 11 ay Mı Yorumla Soran 11 ay Yess Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ok beybisiii o zaman ben kaçar Allah’a emanet Yorumla Soran 11 ay Sende Allah'a emanet ol sagolasin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ne demek efendim saygılarımı sunarım Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Diş ipi kullanılan 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 11 ay Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dis ipi kullan 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 11 ay Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. diş ipi kullan 1 0 Yorumla
privateee123 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 11 ay Su iç 1 4 Yorumla Soran 11 ay Olmuyoo Yorumla privateee123 11 ay Çalkala dürt Yorumla Soran 11 ay Yaptım gargara olmio Yorumla privateee123 11 ay Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
diş ipi dene
Geçmiş olsun, diş ipi denedin mi ya da suyla gargara
Gargara denedim diş ara fırçası denedim
Teşekkürler
Rica ederim sıkıntı giderse bildirirsen sevinirim:)
İnşallah
Diş ipi kullanarak çıkartabilirsin
Olur olur normal dikiş ipi de kullanabilirsin
Tamam denicem teşekkürler
Rica ederim...
İp denedin mi
Denicem bugun
Ney girmiş ki araya
Yiycek
Geçmiş olsun bide kürdan la dene
Teşekkür ederim denicem
Ip ile cikar arasina sok
Fazla kurcalamak da istemiyom
Kanka ip en garantisi
Deniyeyim :(
burada olsan yabardim jdjdjd ac agzini aaaağğğ
🤣🤣🤣🤣
Kmka noldu
Denemedim daha
Kanka burada anket yapalım deneyecek misin denemeyecek misin diye öyle sonuca vuralım ama anket sonuçlanmadan kesinlikle yapma o dişinin arasında kalsın lütfen
🤣🤣off denemedim de cikcsk gibi de değil dip dişte iki üç gündür fırçaldm çıkmadı
Uffff uyuyamiyorum ya. Ruyama giricek diye cok korkuyorum aklimdan cikmiyor. cikar artik şunu!😂
🤣🤣damağa yakın ya
😅😅😅 hadi bakalim
Dişçiye gitmen gerekir o zaman
Diş ipi icat edileli çok oldu
Şey ne
Yiyecek
Kurdan halleder
Denicem
Dene
Diş ipi kullan
Ara fırçası kullandım da olmadi
diş teli
pardon diş ipi ya tel demişim
Dış ara fırçası denedim
Çıktı mı kii
Normal ip Sert gelir dişini keser kürdanla denedin mi
Kürdan denemedim
Bir denesene yok mu kürdan
Var mutfakta denerim bugun
Ablam mutfakta var ise alıp denesen de herkesin içi rahatlasa ya
🤣🤣uzanıyorum şu an o yüzden guncellemeye yazarimn yaptigimda
Helalin var abla vallahi🤣 yorumlarda millet yazmaktan telef oldu gayli
🤣🤣🤣🤣hahah yaaaa
Zaten biraz daha yapmazsan az kaldı 200lü kürdan aldım geliyorum
🤣🤣🤣
Çıktı mı
Yok ya
Nasıl kaç gündür çıkmadı mı daha
Valla çıkmadı
Vallahi ben kafayı yerdim herhalde sen yine iyi dayanmışsın
😭😭😭 off
Alllah Allah nasıl bir şey bu yaa🤣
Ne bilim dibe girmiş 😭🤣
Haydii
Yaş doğru mu abla
Yok degil
Yaş kaç peki yanlış anlamazsa
N
24 .
Çıkarsa haber ver benim bile kafama takıldı ben de 22 Haziran’da 25 iznin olursa tkp
Haber ederim de çıkmaz daha
Rahatsız ediyorsa nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun
E napimki cikmio
Neyse canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim sagol
Tkp atacaktım istemedin herhalde
Yazarsan bildirim gelmez
Nasıl 🥹
Basbayaa
Mesajlardan yazınca
Mı
Yess