Sağlık Bir doktor kırık çatlak yok incinmis dedi başka bir doktor çatlak dedi? ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce var mı çatlak ya iki tane bebeğim var ne yapacagim bilmiyorum ailemde yanımda degil sardı doktor Bir doktor kırık çatlak yok incinmis dedi başka bir doktor çatlak dedi? ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tedmosby_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl ChatGpt’ye yükleyip sorar mısın gayet başarılı yorumluyor her şeyi. Fikir verir muhtemelen 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok dedi bir şey o yüzden buraya da sorayım dedim Yorumla tedmosby_ 1 yıl O zaman yoktur bence, burada var gibi diye bölge bölge yönlendirirerek sorarsan daha detaylı da anlatır için rahatlar. Geçmiş olsun 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üst kısımda birleşim yerinde çatlak var. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İkinci doktorda öyle dedi geç mi iyileşir ya Yorumla XG10AV 1 yıl 21 günde tamamen kaynamış olur. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl catlak yok baska resım yokmu tek resımmı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Var ama tek resim atıliyor galiba Yorumla 34revolver 1 yıl dm den atabılıyosun Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 726 cevap paylaştı. Geçmiş olsun çok geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Ozn121 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Çatlak var tabi kii 0 12 Yorumla Ozn121 1 yıl Bariz hem de omuz kol askısı uygulasın hasta kimse Diğer adı velpau bandaji medikalden alınır Yorumla Soran 1 yıl Sargiyi açsam çok mu zor iyileşir bebeğim emiyor sargıdan dolayı emziremiyorum da Yorumla Ozn121 1 yıl Evet zor iyileşir ama istersen medikalden velpau bandaj al Yorumla Soran 1 yıl Öyle yaptı doktor Medical ama bebeğim çok ağlıyor emmek istiyor kucağıma geliyor kucaklayamiyorum bile yardımcı kimsemde yok Yorumla Ozn121 1 yıl Medikal park mı anlamadım? Yorumla Soran 1 yıl Yok şöyle belimden gogsumden omzundan sarılı bısey atel mi diyolar ney ondan verdi Yorumla Ozn121 1 yıl Tamam sargı bezi mi hazır olan mı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Ozn121 1 yıl Ne evet sargı bezi mi hazır mı diyorsun evet diyorsun ya hazır ya da yok sargı bezi demen lazım Yorumla Soran 1 yıl Pardon yanlış anladım omuz askılı yapışkanlı hazir olandan Yorumla Ozn121 1 yıl Tamam onu çıkarma kaynaşmaz yoksa omzun Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler 🙏 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 566 cevap paylaştı. Çatlak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ChatGpt’ye yükleyip sorar mısın gayet başarılı yorumluyor her şeyi. Fikir verir muhtemelen
Yok dedi bir şey o yüzden buraya da sorayım dedim
O zaman yoktur bence, burada var gibi diye bölge bölge yönlendirirerek sorarsan daha detaylı da anlatır için rahatlar. Geçmiş olsun 🙂
Teşekkür ederim
Üst kısımda birleşim yerinde çatlak var.
İkinci doktorda öyle dedi geç mi iyileşir ya
21 günde tamamen kaynamış olur.
Teşekkür ederim 🙏
catlak yok baska resım yokmu tek resımmı
Var ama tek resim atıliyor galiba
dm den atabılıyosun
Geçmiş olsun çok geçmiş olsun
Çatlak var tabi kii
Bariz hem de omuz kol askısı uygulasın hasta kimse
Diğer adı velpau bandaji medikalden alınır
Sargiyi açsam çok mu zor iyileşir bebeğim emiyor sargıdan dolayı emziremiyorum da
Evet zor iyileşir ama istersen medikalden velpau bandaj al
Öyle yaptı doktor Medical ama bebeğim çok ağlıyor emmek istiyor kucağıma geliyor kucaklayamiyorum bile yardımcı kimsemde yok
Medikal park mı anlamadım?
Yok şöyle belimden gogsumden omzundan sarılı bısey atel mi diyolar ney ondan verdi
Tamam sargı bezi mi hazır olan mı
Evet
Ne evet sargı bezi mi hazır mı diyorsun evet diyorsun ya hazır ya da yok sargı bezi demen lazım
Pardon yanlış anladım omuz askılı yapışkanlı hazir olandan
Tamam onu çıkarma kaynaşmaz yoksa omzun
Tamam teşekkürler 🙏
3.5 gün anca yaşar
Çatlak
Kırık değil