Sağlık Sizce dişlerim beyaz mı? turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hangi diş macunu en iyisi sizce Güncellemeler11 ay Selam Güncellemeler11 ay Naber Sizce dişlerim beyaz mı? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
deniideni Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Beyaz görünüyorDiş macunu olarak lacalut kullanıyorum memnunum 1 21 Yorumla turkishrock 11 ay Sigara içiyor musun Yorumla deniideni 11 ay İçmiyorum, hiç içmedim Yorumla turkishrock 11 ay Anladım lacalut nerenin malı ilk kez duydum Yorumla deniideni 11 ay Ben Avrupa'da yaşıyorum tr de olmayabilir ama hangi ülkeye ait tam bilmiyorum Yorumla turkishrock 11 ay Anladım bana gönder 😁 Yorumla deniideni 11 ay Nasıl göndereyim 😂 Yorumla turkishrock 11 ay Kargo 😁 ya da Türkiye ye geleceksen yakında kendin getir haha Yorumla deniideni 11 ay Olur başka bir istegin var mı😃 Yorumla turkishrock 11 ay Hayır sadece diş macunu Yorumla deniideni 11 ay Şaka bir yana belki tr de sipariş verilebilir. Ama dış macunubuj pek önemi yok diye biliyorum. Öneli olan fırçalama tekniği, süresi ve düzenli bakım-kontrol Yorumla turkishrock 11 ay Bak getirmemek için bahane buluyor ya Yorumla deniideni 11 ay Hiç tanımadığım birine kargo göndermiyorum ben. Sen yapıyorsun sanırım 😂 Yorumla turkishrock 11 ay Cimri 😁 Yorumla deniideni 11 ay Böyle böyle zengin olunuyor 😃 Yorumla turkishrock 11 ay Yüreğimiz zengin olsun 😁 diğerini bi şekilde hallediyoruz Yorumla deniideni 11 ay Yürek önemli tabii, bir de beyaz dişler Yorumla turkishrock 11 ay Hangi ülkedesin 😁 Yorumla deniideni 11 ay Ütopya Yorumla turkishrock 11 ay Bayağı uzağa gitmişsin hava sıcaklığı kaç Yorumla deniideni 11 ay 123 cehennem sıcağı var Yorumla turkishrock 11 ay Hahaha 😁 Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay bembeyaz kıskandım inş nazar gelmez ahahah okuu 1 1 Yorumla turkishrock 11 ay Okudum 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Evet beyaz abide bana turkish rock şarkı önersene indie da olabilir 1 4 Yorumla turkishrock 11 ay Duman dibine kadar Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bilinmedik Yorumla turkishrock 11 ay Athena kime ne Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sağol Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Hey maşallah, Allah nazarlardan saklasın 1 1 Yorumla turkishrock 11 ay Teşekkür ederim 🌹 Yorumla
çicekkiizz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Ben seni tiktok da mı görmüştüm ya tanıdık geldin 1 3 Yorumla turkishrock 11 ay Bilmiyorum artık nerde gördüysen Yorumla çicekkiizz 11 ay Tiktok var mı Yorumla turkishrock 11 ay Var da aktif değilim orada Yorumla
YalnızQueennn Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 99% 11 ay Evet beyaz maşallah 1 1 Yorumla turkishrock 11 ay Teşekkür ederim 💐 Yorumla
nana__ Takip Et Xper 4 Yaş: 19 11 ay Sen öner diş macununu 1 3 Yorumla turkishrock 11 ay Olmaz 😁😁 Yorumla nana__ 11 ay Dişlerin geleceğimden parlak dyxbmzbnx Yorumla turkishrock 11 ay Hahaha 😁 dişlerimiz aydan beyazdır jdhdhdd Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Beyaz. 1 1 Yorumla turkishrock 11 ay Kırmızı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Beyaz görünüyor
Diş macunu olarak lacalut kullanıyorum memnunum
Sigara içiyor musun
İçmiyorum, hiç içmedim
Anladım lacalut nerenin malı ilk kez duydum
Ben Avrupa'da yaşıyorum tr de olmayabilir ama hangi ülkeye ait tam bilmiyorum
Anladım bana gönder 😁
Nasıl göndereyim 😂
Kargo 😁 ya da Türkiye ye geleceksen yakında kendin getir haha
Olur başka bir istegin var mı😃
Hayır sadece diş macunu
Şaka bir yana belki tr de sipariş verilebilir. Ama dış macunubuj pek önemi yok diye biliyorum. Öneli olan fırçalama tekniği, süresi ve düzenli bakım-kontrol
Bak getirmemek için bahane buluyor ya
Hiç tanımadığım birine kargo göndermiyorum ben. Sen yapıyorsun sanırım 😂
Cimri 😁
Böyle böyle zengin olunuyor 😃
Yüreğimiz zengin olsun 😁 diğerini bi şekilde hallediyoruz
Yürek önemli tabii, bir de beyaz dişler
Hangi ülkedesin 😁
Ütopya
Bayağı uzağa gitmişsin hava sıcaklığı kaç
123 cehennem sıcağı var
Hahaha 😁
bembeyaz kıskandım inş nazar gelmez ahahah okuu