Dişlerimi fırçalamadan duramıyorum restorana bile gittiğimde fırçam her zaman yanımdadır ama bir türlü beyaz değil beyaz olsun istiyorum (doktora gitmeden)
Kemik renginden dolayıdır. Bazı şanslı insanların kemik rengi doğuştan beyazdır, mesela benim. Ten renginin de etkisi var, ben esmer olduğum için dişlerim daha parlak ve beyaz duruyor. Ama yine de dişlerini ceviz yaprağıyla fırçalayabilirsin ✩
Karbonat limon falan deneme sakın. Malesef bazı kişilerin dişleri ne kadar fırçalasa bile hafif kemik renginden sarı olur ki bence dişlerin çok temiz görünüyor. Evde buna bir şey uygulanilmaz malesef tek çare lazer
Boncuk seninki temizlik değil takıntı olmuş. Takıntıya dönüştürmen doğru değil. Önce bunu diyeyim. Sonra da, karbonat kullan ara ara diyeyim. Ama sık kullanma çünkü dişi çizer fazlası...
Senin kemik rengin o daha fazla beyazlamaz bendede aynı durum var dişçim öyle söyledi daha beyaz olmasını istiyorsan kaplama yapalım ama o da bayağı maliyetli
Kar beyaz dişler imkansız sen tvlerde veya sokakta gördüklerine aldanma hepsi porselen diş. Dişlerdeki hafif sararti kemigi oluşturan minenin doğal rengi... Takma falza temiz olsun çürük olmasın yeter ;)
Polinikte beyazlatmaya gir, bikere yaptır ondan sonra düzenli fırçalama ile bembeyaz oluyo ayrıca dişin sarı değil ki takıntı haline gelmiş sende 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O senin kemik renginle alakali bir durum normal mudahale edilmedigi halde pek degisme olmaz fakat rujda kirmiziya yakin tonlar disi beyaz gostermede yardimci oluyo
En İyi Cevaplar