Soru gelsin. Geçenlerde görümcem iyice zayıfladın, biz düğünde gelinlikle gelinimiz de baya kilolu demiştik dedi…. Halbuki gelinlikle bu halimden 10 kilo falan daha zayıftım. Kilo falan da vermedim. Sizce sadece o lafı çakmak için mi zayıfladın demiştir?
1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben iyi ve güzel bulduysam söylerim bunu genelde.
KilOOO var kilo var. Yağ oranı yüksek kilo itici fakat yağ oranı düşük kas kütlesi ve kemik yoğunlugundan kaynaklı kilo iyidir. Ben aynı boyda aynı kas kütlesine sahip aynı yağ oranında ama farklı kiloda insanlar tanıdım. Bunlardan kilosu düşük olanın kaza yaptığında bir çok kırığı oluyordu ama kilosu yüksek olan daha kötü kazalar yapsa bile kırık çıkık olmuyordu. Bunun sebebi kemik yoğunluğu ve sağlamlığı, yani uzun lafın kısası kilo elbette önemli ama daha önemli olan kısım yağ oranı 👍
Kiloooylumuşum işte ben. Hem de en özel günde gelinlikle şiş koymuşum
Eee ne olmuş yani?
İşte hakaret olmuyor mu düğün günü için böyle denmesi
Evlenen kişi razıysa onları salla
Görümcen konuşmak için konuşmuş. Moralini bozmak için söylenilen arkası boş cümleler bunlar.
Kilo verme sözü kişiden kişiye değişir. Bana göre bir iltifat değildir ama görümcenin söylediği senin sinir sistemlerinle oynamak. Bildiği bir şey olduğunu sanmıyorum.
Ya en güzel günümde kocamın ailesinin gelinimizde iyi şişkoymuş dediklerini duymak çok kötü bir şey
Elbette çok kötü bir şey. Bu tarz yargılayıcı cümleler akrabalar tarafından çok söyleniyor. O yüzden sen cevabını ver gerisi önemli değil. Öyle olmasan da oldu derler. Ağzı olan konuşuyor.
Bunu ben de sık duyuyorum kilo vermediğim öyle bir amacım olmadığı halde. Herhangi bir farklılık gördüklerinde zayıflamak olarak algılıyorlar oysa alakası alakam yok zayıflıkla😀
Bana iltifat etmek için söyleniyor bu anladığım kadarıyla..
Gelinlik kilonu fazla göstermiş olabilir. Çok takılma bence..
Değil. İnsan duymayı bırakınca kendini de bırakıyor. Sürekli bir ilgi bir söz beklemeye başlıyor. Bence en güzel iltifat susmaktır. Karşı ihtiyacı olduğu anı belli eder. O zaman konuşur o zaman söylersin.
boş ver takma yaa görümceler konuşur durur bizde de 1 tane görümce vardı bana âşıktı sen beni görmüyorsun deyip duruyordu Allah aşkına kızım ben seni nasıl göreyim 1.5 metre boyun var xdgxgbvcvbs🤣😂😅
Ben sağlıksız-sağlıklı sınırdayım yani bana kilo kaybetmişsin denmesi iltifat değil. Sana da laf etmek için saçmalamış. Öyle boş insanlardan uzak dur durabiliyorsan, gereksiz ve toksikler.
Reaksiyonist çok teşekkürler. Çok kibarsın. Toksik insan dediğin benim görümcem. Ne kadar uzak olabilirim
Rica ederim. Ona cevap vermeyip dik dik bakıp güç duruşu yapmak işine yarayabilir. Seni haksız yere rahatsız edeni daha çok rahatsız etmeli.
Kilo verdin sözü bence her zaman iltifat değildir. Söylenmez biçimine bağlı. O insanın iyi veya kötü niyetine bağlı. Ve bence görümce seni gıcık etmek için demiştir.
Ya bir insan en özel gününde beğenildiğini duymak ister. Ama gelinimiz şişkoymuş diye denir mi? Canım bana hak verdiğin için öyle mutlu oldum ki
Bence değildir yani benim annemde diyor akrabalarımızda diyor çok zayıflamışsın diye yani ama zayıf olmak güzel bir şey yani
Evet canım…. Kilolu da demiyor. Şişkoo diyor. Şeytan
Öyle de demesinler yani bir zahmet canım
Sağlıklı olmak önemli çok da kilolu olmamak gerek artı kilo verdin sozu herzaman iltifat değildir tabi
Teşekkürler xzywomen. Yanımda olan bana hak verenleri görmek çok mutlu ediyor
Rica ederim ama kimseyi takmayın bu hayatta çünkü bu hayat size ait gerisi çok da önemli değil 🌸😊
Ben kas yaptım yağ olmadığı için tartıdaki rakamın önemi yok ben diyorum 70 kiloyum nasıl diyolar 70 kilosun 60 ancasın diyolar kas böyle bişey insani zayıf gösteriyo ama ağır hemde güçlü
Laf sokma hevesiyle derler gülüp geçmek en sinir bozucu cevap üstüne de ödül olarak hamburger yemek mükemmel olabilir 😌💝
Yok canım ben yemeklerin yanına pilav yapıyorum diye baya dalga konusu olmuştu. Görümceme doğum günü hediyesi götürdüm. Pasta yaptım. Bakim bakim pilav mı dedi güldü. Pilav yiyim bence en iyisi😢
Tavuk ta koy, onlardan gelecek laflara aldırma çünkü değmezler. Emeğine sağlık ✨
Ay her lafı laf sokma gibi olmuş. Kalitesiz biri belli
Düğün günümle ilgili yorumlar kırıcıydı. Bir de dedi ki bizim ailedeki en rahat kız bile baba evinden ağlayarak çıktı senin ağzın kulaklarına varıyordu
Benim için iltifat ama zayıf insanlara söyleyince üzülüyorlar. Kimsenin kilosu hakkında yorum yapmamak lazım aslında
insanlar birbirlerinin dis gorunuse yorum yapmasa hayat daha kolay olur
Evet daha neler neler çok ayıp oluyor böyle şeyler. Bir de dedi ki ilk gelin oluyorsun evden çıkıyorsun ya ağzım kulaklarıma varıyormuş ailemizin en rahat kızı bile evden çıkarken ağlamıştı sen güldün dedi bana
adetleri batsın
Otakuu thank youuuu
😘😘
Biri bana zayıflamak. yakismiyor sana demişti. her zaman iltifat değil:))
Ahaha o da kirpiymiş
Bazı arkadaşlarım cidden veriyor ve bu durum da ben de diyorum öyle
O normal bence. Ben vermemişim ki almışım. Ha düğünndeki zayıf halime bile gelinimiz şişko denmesi. Çok canım sıkıldı
Boş yapmış bence o. Kayle almamalısın böyle tipleri
Bana zayifsin deyince sinirleniyorum acikcasi kilo aldın deyince mutlu oluyorum sjsj
Mervecim sen zayıfsın demek ki. Ne kadar şişko deseler canın sıkılırdı bence senin de
Amaan ne diye böyle bir şey demiş anlayamadım takma sende
Olabilir ama ben bu soruları hiç bir kıza sormadığım için bilmiyorum.
Bana hayatım boyunca sıska olduğum için mobing yapıldı. O yüzden o sözü sevmiyorum.
Bazen içten söylenir bazen söylenmez
Yok canım bu tamamen en özel günümde şişgooo olduğumu söylüyor. Bir de erkek tarafı full böyle düşünmüş dedikodu etmişler. Bana bunu söylüyor
Sie deseydin
İçimden diyorum da ah bi de dışımdan diyebilsem
Normalde iltifat sayılır ama çok zayıfsan merak ediyordur yani bir hastalık var mı gibisinden
Canım şişkoymuşum ben gelinlikle. Ne kadar incindim anlatamam
İnsan incinir tabi, zoruna gider
Sen kilondan memnunsan gerisinin ne düşündüğü önemli değil
Evet ama en özel günümde kocamın ailesinin hakkımda düşündükleri 🤦🏻♀️ bense ne güzelmiş desinler isterdim. Şişkoymuş demişler. Çok üzüldüm
boş ver üzme kendini
kiskanclik
Kilo verdin sözü kilolu olan biri için iltifat sayılıp, zaten zayıf olan biri için bir anlam taşımayabilir yani demem o ki her zaman iltifat değildir.
Hayrabaz çok hayırlı bir yorum yaptın
Bunu duymak güzel
Ben kilo almaya calisiyorum iyi bi sey değil bence her zaman
Kızlara, bi gün iltifat olur, aynı kişi başka gün ne alaka ben kilolumuydum diyebilir
Öyle insanları bilirim bunlarla naparsan yap aranı düzeltemezsin her zaman işsiz dedikoducu kıskanc tiplerdir sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini yüzüne vur yorum istemedim de
Canım güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ama kocam karşılım verirsem çok geriliyor aramız bozuluyor. Bayramda kavga ettik sırf bu kadın yüzünden
Gari milletinin kafasını anlamak zor
yok biraz kilo vermişsindir sana moral olsun diyede teyit etmişler
Bazı insanlar aşırı zayıf oluyo iltifat değil bence
Düğün günü için de öyle yorum yapılmaz ya
Aynen bence de şeytan olursa yapar ama daha bana dedi ki baba evinden gülerek çıkan beni görmüş ben çok rahatmışım
Seni gömmüşler ya insan demez öyle ya
Adamsın!! Cevap net sağol. Daha bana diyor ki bizim ailede en rahat kız bile baba evinden ağlayarak çıktı sen gülüyordun
Sende herhalde yanına bırakmam
Naapmam lazım yanına bırakmamak için malikalgan?
M kapalı sana yazdım yazamadım sen yaz ordan konusalım
Yani ironi yapmış olabilir 🙄
Düğünde gelinimizde şişko demişler.
Görümceler ölsün 😃
Alttan alttan sana laf vurmuş gadası
İğne değil çuvaldızo var kendisinin.
Daha bana diyor ki bizim ailedeki en rahat kızıyla baba evinden ağlayarak çıktı sen gülüyordun ağzım kulaklarına varıyordu
Her zaman değil
Hayır bazen çökmüşsün gibi anlamlarda olabilir
Kötü düşünme ve zayıfla
Ben kilo almak istiyorum bana küfür gibi geliyor
Zayıflar için değil
Görümce ne
Anlamadım görümce kocanın kız kardeşi
Hakarettir
Bence de
Hayır bana göre
İltifat etmiş diyosun😄
Hayır ben sporcuyum irilesmek amacım zayıf olmuşsun diyen bana iyi demiş olmuyor demek istedim
😂😂 burada durum çok farklı
Aranız kötü mü 🙂
Bazen değildir
Ya kişiye göre değişir ben mutlu olurum.
Değil
Değil
Evet beni mutlu ediyor
Hayır
Güzel söz xd
Benim için evet
Kadınları anlamak zor
Her anlamda diyebilir:)
Kilona göre değişir
Canım şişgoooymuş gelinleri işte. O zaman düğünde 52 kiloydum
Varsayalım 70 kilo…. Söylenir mi bu geline?
Kaçtın, kaç oldun?
52 ydim 62 oldum.
Kilolu degilmissin ki manyak kadın ya , hala kilolu değilsin boş yapmış boş ver
Seni cekemio sanki
Ben neden böyle yaptığını çözemiyorum. Ama öldürmek istiyor gibi. Elinden gelse bir kaşık suda boğacaklar beni
Kiskancliktan ona gore guzelsen hem yuz hem vucut olarak ondandir
Yok canım onlar uzun boylu bir aile. Benim boyum 1,60 kısayım
Boydan bahsetmiorum canim vucuttan fizikten bahsediorum
Evet
Düğünümde gelinimiz şişko demişler. Çok kalp kırıcı.
Evettt
Hayir