Annem zayıflamamı istemiyor diye anlıyorum artık çünkü ben kilo vermeye çalışıyorum mesela çavdar ekmeği falan alıyorum. Kendisi o gün hamur işi yapıyor zorla yedirmeye çalışıyor. Akşamları normalde özenmez sebze ya da bakliyat çorbaları yaparken nasıl ki ben 2-3 kilo verdim yemekleri yağlı ve hamur işi ağırlıklı yapmaya başladı ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok moral bozucu. 83 kiloydum daha da almamı istiyor artık beni kıskandığını düşünmeye başladım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Toton küçülmesin diyeeee
En çok şikayetçi olan da o bu arada beni sürekli zorbalıyor vücut hatlarımdan dolayı. Ama kilo vermek istiyorum bu kez de vermemi istemiyor. Onun amacı psikolojik üstünlük kurmak ben bunu anladım. Aşağılamaktan haz alıyor
Nasıl hatların
benimki de oyleydi
Nasıl baş ediyordun peki
Konuş sen de.
Bu davranışlarını yüzüne vursam bağır çağır haklı çıkmaya çalışır. İletişim kuramam o yüzden
İletişim sorunlarınız var.
Evet ben onu değiştiremem saldırgan bir tavrı var çünkü. Kilo vermek bile sorun ya kendine bakmak bile sorun
Değiştirebilirsin, sınırlarını koru, etkisiz olduğunu hissedince böyle yapmayı bırakacaktır.
Boy kilon kaç
160 75
Verebilirsin kendi iradenle. Aşırı fazla kilon yok bu arada. Annenin sana uyguladığı baskıdan kurtulmaya bak. Sonra çok kolay verirsin spor engelin yoksa. Ben 1 haftada 4 5 kilo verdim bir ara konu hakkında çok donanımlıyım vermek istiyorsanız yardımcı olabilirim.
İşte kadın yediğimi sayıyor tabağa kendi koyuyor mesela dolduruyor çünkü böyle alışmışız ya dolu dolu yemeye. Kendi o kadar yemiyor bu arada. Kendi tabağımdan geri bıraksam babama x te tabağındakini geri bıraktı falan diye şikayet ediyor ne kadar yiyeceğimin bile hesabını veriyorum. Mesela ayrı ekmek almam gerekiyor aileden farklı davrandığım için parası gözüne batıyor ya da gözleriyle rahatsız ediyor. Normalde sebze ağırlıklı yapardı şimdilerde inadıma sanırım yağlı yapıyor beni rakip göremez ya 45 yaşında kadın inatlaşacağı son kişi benim aslında. Spor yapayım diyorum evde egzersiz falan yapıyorum yarım saat en fazla. Gözüne batıyor rahatsız ediyor falan. Bende bir buçuk aydır bu koşullarla 83 ten 75 e düştüm işte. Ama bir haftadır baskılarına dayanamayıp yiyorum yani saymadan. Spor yapmakta da çok zorlanıyorum bu arada nefesim kesiliyor sıklıkla, o yüzden yememe dikkat etmem gerekiyor ama anlamıyor. Yardımcı olursan sevinirim tabi
Anladım çok geçmis olsun mental olarak da zor bir durumdasın. Görüşlerde konuşmak sürekli yorucu biraz. Dilersen gizliden çıkabilirim fikir alışverişi için. İstek atmamalari için kendimi gizliyorum
tamam olur
Tamamdır.
Yazılmıyor
Açtım mesaj kutumu
Olabilir maalesef var öyle
Gerçekten çok sinir olmaya başladım ya sağlıklı diye yediğim ekmeğe bile laf ediyor zorla yağlı poğaça yemeği istiyor ya onun yüzünden zaten veremiyormuşum şimdiye kadar kilo takıntım yoktu aldıkça aldım çirkinleştim. Nasıl ki kilo vermem gerek dedim kadın bana cephe aldı ya niye bu kıskançlık. İnsan kızını kıskanır mı ya kendi de zayıflasın.
Ancak kendi evine geçtiğinde canım paranı kazan
Bu birkaç sene sonra olabilir canım. 😞