Almam gerekenden daha fazla kilo aldım boyum 1.64 kilom 73-74 ve ayva göbeğim 6 aylık hamile göbeğine dönüştü çok mutsuzum spor yapınca kemiklerim ağrıyor ben nasıl hızlıca kilo vericem taktik alabilir miyim? 🥹
Spor yapmaktan ziyade ilk önce senin şekeri bırakman lazım, çay şekeri, tatlı şekeri, işlenmiş gıdalar hepsini bırakıp her gün 1,5 2 litre su içmen lazım sonra zayıflarsın ama yine de sıkılaşman gerekiyor egzersiz yapsan her gün 15 dakika bir şeyin kalmaz. Ama önce beslenme
Abarttığın kadar fazla göbek yok bence ayrıca nasıl oldu bu kilo almak istersen sınırı mı aştın soruda almam gerekenden fazla aldım demişsin istersen yardımcı olurum ben de daha kocaman bir göbek vardı şu an nispeten düz halde güzel taktiklerim var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Streslisin bu daha çok kilo almana neden olur istemsizce yersin çok. Genel anlamda kiloyu tek gobekten mi alıyorsun yoksa kalça basenden yüzünden de alıyor musun?
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kalcam çukurlu yani hip dips diyoruz ya hani , ve yüzümden de kilo alıyorum evet. Göbeğe gidiyo genellikle ve bacağıma. İç bacağımdan dolayı yürürken pişik bile oluyorm
Cevap sahibi
1 yıl
Anladım. Spor yaparken kemiğim ağırlıyor dedin hiç ortopediye göründün mu
Soran
1 yıl
Göründüm de doğuştan düz tabanim içe basıyorum. Belimde fıtık gibi bişey vardı galiba. Sonra gitmedim bosverdim çünkü hiçbiri çare olmadi
Cevap sahibi
1 yıl
Anladım bence böyle de güzel duruyorsun. Sıkma canını. Çok aşırı fazla kilon yok. ☺️