Normalde çoğu kişi evlenince kilo alır. Cevremdekiler hep oyle. Hatta arkadaslarim bekarken giydigim kiyafetler kilo aldigim icin olmuyor dediler. Bende kilo verdigim icin olmuyor. Evleneli 11-12 ay oluyor. Bu süre zarfında 10 kilo verdim 🥲
Güncel kilom 44
Güncel kilom 44
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cok yogun çalışıyorsun anladığım kadarıyla eee kocana nasıl zaman ayırıyorsun?
Ayiramiyorum ki
Yani baya saat çalışıyorsun kocan sana yanaşsa bile yatakta senin kolun kalkmaz 😃 kocan şikayetçi mi senden?
Aksine ben eşime işten çıkmak istediğimi ve çok yorulduğumu vs söyledim eşim çıkma evde oturup ne yapican dedi. Sanki evde olunca 7/24 yatiyoruz. Bir sürü ev isi var yapılması gereken
Eşinin maaşı nasıl tek maaşla geçinir misiniz?
50,60 arasi alıyor. Yani bu maaşla geçinebiliriz bence
Eviniz kira mı? Ya Peki bu adam sen gece ilişkide ölü gibi olunca şikayet etmiyor mu , ? Haftada kaç birleşme oluyo şu an
Evet kira
Şikayet edemiyor çünkü nedenini biliyor. Kendisi çalışmamı istiyor sonuçta
Hafta da 2 felan bazen 1
1 yıllık evli olmana rağmen birleşme cok az bir sayı...
Peki kocan daha fazla istiyor mu bazen yani o isteyince sen kendini geri çekiyor musun yorgunum diye?
Başka iş bulma şansın cok az mı?
Yani istese de geri çekiyorum yorgunum diye ve gerçekten de öyleyim. İşten geliyorum yemek bile yemeden duş alıp yatıyorum direkt
Başka işte yok maalesef
Kocan nasıl izin veriyoya vallahi yazık sanada.. istersen istekat konuşalım kafan dağılsın bu konu hakkında belliki biraz bunalmışssın?
Yok hatunlar evlenince alır, boşanınca zayıflar😀
Bende tam tersi evlenince verdim
Oo iyi bak, her türlü bakımını da evliyken yaparsan tamamsın
İyi değil bence. 10 kilo verdim ve 44 kiloyum 🥲
Boyun kısa ise normal, uzun ise ama al biraz sende abartma. ilişki sırasında da kemik gibi hoş olmuyor
Enişte bakmıyor mu sana
Çalışmaya başladım o yüzden de kilo verdim sanırım..
Meslek neydi
Markette calisiyorum
Çok kilo vermek iyi değil biraz yemek ye kendine bak
Sabah 9 dan akşam 10 a kadar full calisiyorum yemek yiyecek vaktim bile olmuyor ki. Eve gelince de istahim da olmuyor yorgunluktan direkt duş alıp uyuyorum
Çok fazla değil mi çalışma saati
Evet fazla. Bazen sayım günleri oluyor gece 1 ,2 gibi eve geliyorum. Eleman eksiği var çalıştığım yerde. Ayrıca 2 personel var sırf müdür ve müdür yardımcısı konumundayız diye hicbirsey yapmıyorlar. Personelim diye bütün işi bana atıyorlar. 3 kişinin yapacağı işi ben yapıyorum ve üstüne bide azar işitiyorum..
Çalışmak zorundamısın ki çok mu ihtiyacın var
Çok ihtiyacım yok aslında. Eşime de diyorum işten çıkayım yapamıyorum felan diye. Evde durup ne yapacaksin ki falan diyor. Evde de bir ton yapılması gereken ev isi var hiçbirini yapamıyorum. Haftada 1 gün iznim oluyor o da ev işiyle geçiyor
Daha 1 yıllık evlisin yorma kendini bu kadar şu an aslında odak noktan eşin olmalı
Bende öyle düşünüyorum ama çalışmamı isteyen ve işten cikmamamı isteyen esim. Ben değilim. Yoksa bende evime ve eşime daha çok vakit ayırmak isterdim ve bu kadar yipranmazdim
Neden çalışmanı istiyor bu şartlar altında nasıl. Kıyabiliyor
En azından kira parasını sen verirsin benim kazandigim para da bize kalır diyor ama kendi kazandığı parayla da geçinebilirdik. Yani ben maddi olarak gözü çok yükseklerde olan biri değilim. Böyle çalışmaktansa tek maaşla idare ederim yani
Böyle çalışmak mı olur özel hayat sıfır
Hem özel hayat sıfır hemde gerçekten yoruldum. Özellikle markette ki o müdürün tavırlarından ayrı bıktım. Bazı ürünler müşterilere satmam gerekiyor ama almiyorlarsa ben ne yapayım. Satamadım diye saçma sapan azarliyor. Dün sevkiyat geldi. Ürünleri yerlestiriyoruz. Yemin ederim ağır ürünleri başıma attılar yerleştiremedim. Yani sen sonuçta erkek olarak daha kolaylıkla kaldırabilirsin onları. Çağırdım beraber kaldiralim tasiyamiyorum diye raflari düzenliyorum diye gelmedi. Sonra müdür geldi buralarin hali ne hala diye beni azarladi. Ne yapayım yani tasiyamadim. Dün artık sinirden ve yorgunluktan ağladım. Belim ve kollarım koptu zaten resmen çok ağrıyor suanda da
1 dk çalışmana izin vermezdim kesinlikle eşin nasıl buna ses çıkarmıyor anlamıyorum istersen t kp et sohbet edelim biraz
Olur atayim istek
Bekliyorum
Var evet veren var çevremde
Aktif mi özel hayatın
Ya özel hayattan da değilde çalışmaya başladım o yüzden de oldu
Yatakta çok aktif olunca da kilo verilir
Benim kilo vermemin onla ilgisi yok
Anladım o durumu
Bakamiyordur ozaman 🤷
Çalışmaya başladım o yüzden de kilo verdim sanırım..
Kilo veren çok az