Herkes derdini anlatıyor beni de atlamadan dinler misiniz?

Öncelikle çok ihtiyacım var bir dış göze lütfen iyice okur musunuz 2 ya da 3 ay öncesine kadar normaldim ardından okuldan eve geldim eve bir çilek almışlardı bir tane yedim gittim ve onu kustum o günden beridir hicbisey doğru düzgün eskisi kadar yiyemiyorum alerjim falanda yok çocukluktan beri yediğim bişey yemek yiyememeye başladım enerjim düştü hicbiyerde rahat edememeye başladım sürekli kusmalarım başladı aklıma bir arkadaşım geldi 7 8 aydır görüşmediğim sanal arkadaşım... Sürekli aklıma düşmeye başladı onu düşünmediğim bir an bile yoktu sanki , sanki ona bişey oldu da evren beni uyarıyor gibi hissediyorum sanki o öldü de evren bunu anlayabilmem için beni sağlık sorunlarıyla sınıyor diye düşünmeye başladım o günden beridir ağlıyorum her gün ilk ağlamam şöyle başladı odamdaydim çok daralmaya başladım ışık kapalıydı pencereyi açıp nefes almaya çalıştım olmadı yatağa attım kendimi bozuk bir hissiz robot gibi boş boş baktım boşluğa Leyla ağlaman gerekiyor yoksa daha da kötü olacaksın içindekileri boşalt dedim kendi kendime ama ağlamak istemiyordum daha da daralinca kendimi ağlamak için zorlamaya başladım biraz zorlandım ama daha da daralmaya başlayıp nefesim hızlanınca ağlamaya başladım hayatımda ilk defa sayiklaya sayiklaya ağladım çünkü ben sessiz ağlayan biriydim şunları sayikladim yeter artık hicbisey hissetmek istemiyorum sadece uyumak istiyorum yeter ya falan şeyler sayikladim başka bir arkadaşımı aradım istersen psikolog ayarliyim dedi ne yapacağını bilemedi teselli etmeye başladı beni saatlerce ağlayıp sonra biraz sakinleşince dışarıya çıkıp hava almak istedim çünkü hala daraliyordum biraz gecsede anneme kostum dedim anne ben dışarı cikicam parka biraz nefes alicam dedim annem çok şaşırmıştı neye uğradığını şaşırdı çünkü ne de olsa ben bir kız çocuğuyum ve gece dışarı çıkamazdım bana bağırdı ne saçmalıyorsun sen hayır dedi o bağırınca biraz duran gözyaşlarım tekrar akmaya başladı babama söyledi babam geldi yanıma odasına çağırdı derdin ne falan filan diye kon
Herkes derdini anlatıyor beni de atlamadan dinler misiniz?