Kalp atışlarım çok hızlı ve ağrı yapıyor bazen nefesim kesiliyor bir saattir böyle ailem hastaneye de götürmüyor evde napabilirim sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çay kahve çarpıntı yaomana sebep olcak iciekleeden uzak dur... Panik atağın ve piskolojk sorunun olabilir
Bir şey olmaz en fazla ölürsün
baya komiksin sen.
@pamiralls Evet ağla
umarım geberirsin yakında
@pamiralls Ağzına emziği taktım konuş
@pamiralls canımsın boş insanlara laf söylememek gerekiyor yorma elini
@k1ssee azcık insan olsaydı böyle davranmazdı
Lan sen hala yaşıyor musun bir elinle kalbini tutup diğer elinle bana mı dönüyorsun
Ya hadi ordan git mal mısın sen özürlü başka kapıya git konuş ya alla alla gece gece Allah’ın beyinsizi
Birde olmayan beyniyle testis geçiyor
ailen niye hastaneye götürmüyor? reşitsen al kardiyoloji randevusu git aksatılacak bir şey değil bu
Reşit değilim geçenlerde çok kötü olmuştum hastaneye gitmek istedim diye dayak yedim babam alkolik bi adam annem yok
askim bende kalp hastasıyım eğer kalbin durduk yere hızlanıyorsa ritim bozukluğu olabilirsin, kramp tarzı şeyler yaşıyorsan batma gibide. Koşarken veya yürürken çabuk yoruluyorsan kalbinle alakalı bi durum olabilir. Reşit olmasan bile eğer ailen baskıcı değilse dışarı çıkabiliyorsan ve hastane yakınsa şimdiden kardiyolojiye randevu almanı öneririm, ne kadar erken yaşta tehşiş konulursa okadar iyi. Mesela ben 14 yaşımda kalp hastası olduğumu öğrendim, 20 yaşındayım 6 senedir iğne oluyorum. Bu yüzden diyorum sağlık aksatılmaya gelmez, en önemlisi kalp.. Sağlıkla kal, gitmenin bi çaresini bul💜
bir şey sorucam
sor tabii
Bu kalp ağrısı sırtıma karnıma falan yayıldı gözlerimin önü kararıyor sizde de oluyormu geçer herhalde değilmi
Ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu?
Bir saat olucak ve hiç bir şekilde dinmiyor
Eğer bir duruma üzüldüysen yaşayabilirsin bunu normaldir, ama uzun süredir tekrar ederse doktora git. Mesela üzülünce bunları yaşarsan veya normal bi zamanda yaşarsan gitmelisin
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için korktum çünkü
Rica ederim bitanem umarım kötü bir şey yoktur🖤
Temiz hava al yarın git bı görün
Yakın zamanda çok uzuldugun bir şey oldu mu
Hayır olmadı ama kalp ağrısı fazla var anlamadım hiç olmazdı böyle ağrı sırtıma heryerime yayıldı resmen dua edin 🥹🙏🏻
Derin derin nefes al bir de su iç
Panik atak mı var
Bilmiyorum nasıl olduğunu kalbimdeki ağrı sırtıma falan yayıldı gözümün önü kararıyo geri geliyor psikolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun doktora git bence
Ilk defa mi boyle bir sey yaşıyorsun
Olur öyle