Düzensiz uyku, stres, yağlı, şekerli, hamur ağırlıklı beslenme kaynaklı damarlarda tıkanma yaşıyor olabilirsin. Kendine evde varsa yeşilçay yapıp tüketmeni öneririm. Ya da yoğurt yiyebilirsin. Nefes alınca ağrı, kalpte sızı, ağrı gibi bir durum varsa direkt ambulansı ara
Panik atak, stres, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku, psikolojik hastalık kaynaklı kalp stresi olabilir. Balkona çık burnundan derin nefes alıp ağzından ver en fazla 1 dakika yap. Sakin ol ve panik yapma. Eğer ağrı, sızı veyatta farklı başka bir belirti yaşarsan ambulansı ara. Yakın zamanda da bir sağlık taramasına girmeni öneririm.
Evet evet kriz mriz yok sakin ol. Eğer korku ve panik yaratırsan aksine zarar olur. Biliyorsun ki insanlar korkudan da kalp krizi geçirebiliyor. Yoğurt yiyebilirsin, yeşilçay içebilirsin. Nedeni ise kan akışını rahatlatmak. Ha parmak uçlarına çok hafif toplu iğne batırıp minicik kanat bu da kalp krizi riskinde ve kalp krizi anında uygulanan önemli bir yöntem. Dediğim gibi başka bir etki oluşursa direkt acile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanı hersey olabılır sancı var mı karıncalamayala beraber veya eıtım bozukluğu
kalbin sağ tarafında mı senin?
🤣🤣
KS kullanıcısı osursa osurdum bir şey olur mu diye soru atacak. Bu nasıl ortam ya zgsbsgsvzg
Sigara içiyor musun?
Hsyr
Kulumçtan ola bilirmi acaba
Karnımada girdi şuab
Düzensiz uyku, stres, yağlı, şekerli, hamur ağırlıklı beslenme kaynaklı damarlarda tıkanma yaşıyor olabilirsin.
Kendine evde varsa yeşilçay yapıp tüketmeni öneririm. Ya da yoğurt yiyebilirsin.
Nefes alınca ağrı, kalpte sızı, ağrı gibi bir durum varsa direkt ambulansı ara
Yok nefed alnca bisey olmuyor
Üsdemde kazak var çıkarıyım belki odur panik ysptm
Kolda, göğüste vs uyuşma oluyor mu?
Hayr uzandgm anda birden karincalanmaoldu
Kalbimde
Panik atak, stres, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku, psikolojik hastalık kaynaklı kalp stresi olabilir. Balkona çık burnundan derin nefes alıp ağzından ver en fazla 1 dakika yap.
Sakin ol ve panik yapma. Eğer ağrı, sızı veyatta farklı başka bir belirti yaşarsan ambulansı ara.
Yakın zamanda da bir sağlık taramasına girmeni öneririm.
Canım 2 ay onxe ekg yaptırdım. Temiz cikti
Napayım peki ben şmdi
Kriz olsa yazamazdım dimi
Evet evet kriz mriz yok sakin ol. Eğer korku ve panik yaratırsan aksine zarar olur. Biliyorsun ki insanlar korkudan da kalp krizi geçirebiliyor.
Yoğurt yiyebilirsin, yeşilçay içebilirsin. Nedeni ise kan akışını rahatlatmak. Ha parmak uçlarına çok hafif toplu iğne batırıp minicik kanat bu da kalp krizi riskinde ve kalp krizi anında uygulanan önemli bir yöntem.
Dediğim gibi başka bir etki oluşursa direkt acile
kriz olsa şu an bunu yazıyor olmazdın