Burnumda aslında pek bir sorun yoktu, sadece hafif bir kemik alınacaktı. Ama Dr. Ali Kavuzlu’ya ameliyat olduktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Burnumu gereğinden fazla dik yaptı, kanatlar eşit değil ve konuştuğumuz hiçbir detaya uyulmadı. Düz, doğal bir burun istememe rağmen burnumdan fazla kemik alındı ve kavisli bir burun yapıldı. Şu an hem görünümüm bozuldu hem de nefes alma sorunları yaşıyorum ki bu sorunlar ameliyattan sonra başladı.
benzer operasyonlari düsünen kisilere bir bakis açisi sunmak için paylasiyorum.
Doktor seçiminde ne kadar dikkatli olunmasi gerektigini bu deneyimle bir kez daha anladim.
Ayrica bu deneyimimi Google üzerinden paylasmak istedim.
Ancak yorumum yayinlanmadi.
Diger isletmelere yazdigim yorumlar sorunsuzca görünürken, burada görünmemesi beni düsündürdü.
Ameliyat öncesi yalnızca olumlu yorumlar görünüyordu ve ben de onlara güvenerek tercih ettim. Şimdi ben ve ailem çok pişmanız, her gün ağlıyorum.
Güney Kore’de modellik yapıyordum, bu sayede çalışma vizem vardı. Ancak artık mesleğimi yapamayacak durumdayım. Bu yüzden vizem de sona erecek bu durum beni çok üzüp endişelendiriyor emeklerim boşa gitti.
Şikayetimi Şikayetvar’da da paylaştım ama sesimi duyurmakta zorlanıyorum. Bu yazıyı karalama amacıyla değil, sadece farkındalık yaratmak için Reddit'te paylaşıyorum. Kimse benim yaşadığım pişmanlığı yaşamasın.
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer