Sağlık Sigortasız muayene ve heyet raporu ücreti ne kadar (göz)? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Devlet hastanesinde askerlikten muaf için heyet raporu almak istiyorum (çürük) rapor ücreti ne kadar bilgilendirirseniz çok sevinirim (sigortam yok)Kırşehir Sigortasız muayene ve heyet raporu ücreti ne kadar (göz)? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 870 cevap paylaştı. Hastaneden hastaneye değişiyor net fiyat veremem 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 380 cevap paylaştı. 1.500 tl idi gecen sene bir araştırma Hastanesi'nde 0 0 Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% 1 yıl Sigortan yoksa genel sağlık sigortan vardır ve sadece fark ödersin oda çok cüzzi bir miktar 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 529 cevap paylaştı. Her hastanede de değişir. 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 618 cevap paylaştı. hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hastaneden hastaneye değişiyor net fiyat veremem
1.500 tl idi gecen sene bir araştırma Hastanesi'nde
Sigortan yoksa genel sağlık sigortan vardır ve sadece fark ödersin oda çok cüzzi bir miktar
Her hastanede de değişir.
Hastaneden hastaneye değişiyor olabilir
Bi ara sor hastahaneyi
hiç bilmiyorum
4-5 bin