arkadaşlart işyeri için osgb merkezinden sağlık raporu almam gerekiyorda fiyatla ilgili bilgisi olan var mı?
şimdiden teşekkür ederim
şimdiden teşekkür ederim
hastahaneden hastahaneye değişiyor.Fakat iş başvurusu için rapor değişiyor.Mesela 5 doktorunda muayenesi gerekebilr 7 doktorunda çalışacağın sektöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir.Her muayene için ayrı ücret ödersin.Sanırım devlet hastahanlerinde ortalama muayene ücreti 8 lira diye biliyorum.Ona göre sen hesapla.Ama özel hastahanlerin bazılarında bu fiyat daha düşük oluyor.
Elini çabuk tut kanun çıktımı bilmiyorum aile hekimliğinde ücretsiz
aile hekimliği artık veremiyor 4 aydır
sigortan varsa devlette bedava yoksa sigortan 10 tl alıyorlar ben yeni personelleri gönderiyorum ordan biliyorum daha geçen gün almıştı bir personel
aile hekimliği ve hastanelerinki geçerli olmuyormuş artık osgb merkezlerinden alailiyormuşuz
osgb merkezi nedir bilmem ama bizim özel hastanede ben yazıyorum sağlık raporunun sayısına bağlı 10 günden sonra heyet olur ve 65 lira,ama devlet hastanesinde biraz daha pahalı fakat o parayı devlet sana geri veriyor diyebiliyorumözelde böyle bişey yok
osgb merkezi istediği için devletten aile hekiminden falan olamıyor mu yani ?
Cevap
6Cevap
Aile hekimliginin oldugu saglik ocagina gidip ucretsiz alabilirsin.
kabul edilmiyormuş artık sadece osgb merkezlerinden olabileceği söylendi
10 tl devlet hastahanesinde sigortan varsa ücretsiz
devlet hastenerlinde bedava veriliyor diye biliyorum. babanın maaşından 8 lira kesilir.
benim bildim üçretsiz sağlık ocaklarında ama yeni kanunla 50 tl yatırılacak diye duymuştum
aile hekimliği ücretsiz, ama "sağlık kurulu raporu" alacaksan 100 - 160 tl arasında. :)
ücretsiz merak etmeeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar