Arkadaşlar iş yerinde uyuz oldum çok kaşınıyorum 2 haftadır lütfen bir ilaç bir yöntem söyleyin Kükürtlü vazalin sürdüm sirke sürdüm kükürtlu sabun kullandım acayip kaşımıyorum acayio
iş yerinden 3 gün izin al, eczaneden uyuz için karışım yaptır ve duşa gir, çarşafını değiştir, uzun kollu ve uzun paçalı kıyafetler giy, onu 3 gece boyunca boynundan başlayarak tüm vücuduna boş yer kalmayacak şekilde sür bu süre zarfında sakın çarşaf veya kıyafet değiştirme, üçüncü günün sabahı uyandığında duşunu al kıyafetlerini çarşafını değiştir etrafı süpür. Kıyafetlerini, çarşaflarını 60 derecede yıka yıkayamayacağın şeyleri poşete koy ağzını hava almayacak şekilde bağla bi köşeye koy insan derisi olmadan max 4-5 gün yaşayabiliyorlar evi sürekli süpür. Umarım yalnız yaşıyosundur ev kalabalıksa durum çok daha kötü.
Cansu merhaba Türkiye gezisinde bende olmustum 3 ay denediğim krem losyon kalmamıştı sana tavsiyem macera arama ben öyle yaptım İstanbul çapada eczane var özel kür yapıyor onunla geçmişti daha fazla uzun tedavi aksar ise zona ve akar dan dolayı çeşitli alerjik reaksiyonlar olabilir acilen özel kür yaptır 3 gün sürüyorsun yıkanmadan geçiyor
Direk eczaneye gidiyorsun durumu izah ederek kolunu gösteriliyorsun. Kilona ve boyuna yasina uygun ilaç hazırlamasını söylüyorsun. Ayrıca aynı evde yaşadığın tüm bireyler içinde aynı şekilde boy. kilo. yas. cinsiyet. olarak belirtip onlara da ilaç hazirlatip ailece birlikte başlıyorsunuz kullanmaya. İki haftada normale dönersiniz ama aileden biri eksik kullanır ise akarlar transfer olur ve yeniden aynı işlem gerekir