Ağız kokusundan bıktııımmmm?

Merhaba, çok uzun zamandır ağız kokusu sorunum var. Sandığınız gibi diş fırçalamamak vs. gibi şeylerden dolayı sormayacağım. Dişlerimi fırçalarım, diş ipi, diş macunu, dil kazıyıcı, gargara, tuzlu su listerine ne varsa kullanıyorum. Çürüklerim yok, ağrı sızı yapan apse yapan herhangi bir dişim de yok. Sinüzitim var ve geniz akıntısı olduğunu söylemişti doktor ama bunun için de herhangi bir ilaç vermedi :)). Ayrıca arkadaşlar burnumu da temizliyorum tuzlu su karbonatlı su vs. Çok afedersiniz ama bembeyaz çıkıyor yani ne iltihat ne başka bir şey çıkmıyor. Alkol, sigara kullanmıyorum. Reflüm yok ara sıra mide ağrısı çekiyorum o da yediğim şeylerle alakalı sanırım. Birkaç gün önce şunu fark ettim sadece, bademcik herkeste bulunuyor fakat birikmiş olabilirmiş ceplerde bir şeyler. Ellerimde baktım, yine bir şey görünmüyor etmiyor. Sonra neyse, dişlerimi fırçalarken bir tane küçük taş gibi bir şey dilimin ucuna geldi baktım bademcik taşı... sebep buysa da değilse de anlayamıyorum, bazı insanların dişlerine macun girmiyor, fırça girmiyor benim yaptığım rutinin inanın binde birini yapmıyorlar, içki sigaradan yanlarına yaklaşılmıyor bazı insanlara ama gel gör ki... bende koku var. Dişlerimde de dilimde de koku yok ama boğaz kısmından koku geliyor gibi. Mide mi yoksa bademcik mi anlam veremedim sadece. Doktora gitmeye çok utanıyorum inanın çocukluktan beri gittim gidiyordum ama ne çözüm ne başka bir şeu bulabildiler. Başlarından savıyor doktorlar da bunu anlamak da mümkün değil... ben mühendisim yahu... o kadar güzel, genç mühendisim ama insanlarla iletişime geçecek bir cesaretim artık kalmadı. Sonra arkamdan da yaftalayacaklar bile... ne yapmalıyım artık dayanamıyorum. Her gün bu işkence olur mu ya? Artık normal insanların kokusu nasıl oluyor merak etmeye başladım... bana kötü koku gelmiyor bu arada fakat dilimin köküne, boğazına doğru bastırıp kokusunu aldığımda koku biraz geliyor.

Ağız kokusundan bıktııımmmm?