Eşimin yeme bozukluğu var ne yapmalıyım?

Normal hali 160 43 kilo fakat sağlıklı görünüyordu (zayiflik genetik değil anne babası aşırı kilolu) biz evlenmeden öncede hastayım diyip 4 gün sıvı ile beslenmisti ziyarete gittim en sevdiği yemekleri getirdim ama yemedi 4. Gün annesini aradım sabah yemek yiyecekken ağlamaya başladığını onuda yiyemedigini söyledi o hafta 37 kiloya inmiş evlendikten sonra dışarda yedim diyerek yalan söylemeye başladı ama yemediğini anlamak kolay. Anladım ki ailesiyle kavga ettiğinde iştahı kesiliyor. Nasıl bir iradeyse en sevdiği yemekleri yapıyorum, sipariş ediyorum ama yemiyor. Nadiren sınırına geldiğinde tek öğün yiyebiliyor. Bu durum c*nsel hayatımızı bile etkiliyor evlendikten sonra iştahsızligi ilk zamanları tam soyunduk bir anda pişmanlık hissettim çünkü aşırı zayıftı göğüs kafesindeki kemikler sayılıyordu ve titriyordu bu yüzden kilo almadığı sürece yapmamaya kara verdim zamanı değil yemek yemelisin dedim o gün. Sinirlendi tabi bu İlk de değil sürekli onu reddettigim için soğumaya baslicak belki kilo almazsan s*x (sansurlemeyince paylasamuyorum) yapamayız dersem yemek yiyebilir ya da tam tersine onu begenmedigimi dusunebilir ve hem s*xten hem yemekten kesilebilir ne yapmam gerek doktoruda reddediyor

Eşimin yeme bozukluğu var ne yapmalıyım?