Eşim sadece patates kızartması, et yemekleri ve hamur işi seviyor. Onun dışında istersem önüne yüz çeşit güzel yemek koyayım burnumdan getiriyor, yemiyor ya da iki lokma alıp kalkıyor. Evleneli daha 1 sene oldu ama şimdiden her şeyde bir kusur bulmaya başladı. Eşimi çok seviyorum ama gerçekten bıktım bu hallerinden. Var mıdır bir çaresi düzeltmek için kalıcı olarak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce karşına alıp sağlıklı yemeklerden bahset. Tek yönlü bu beslenmenin ona vereceği zararları anlatıp bir ömür birlikte sağlıklı yaşamak için onun adına endişelendiğini söyle. Muhtemelen ailesi öyle alıştırdığı için vazgeçmesi kolay olmayacaktır. Mesela patates istediğinde patatesi azaltıp yanına başka bir şey ekle. Çatalla ucundan ala ala beslenme tarzı değişecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yıl
Eşinizin yemek seçiciliği ve genel tutumundan kaynaklanan sorunlar oldukça yaygın ve bunların üstesinden gelmek mümkündür. İşte bu durumu düzeltmek için bazı adımlar:
1. **Açık İletişim:** Eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Hislerinizi, endişelerinizi ve yemek seçiciliğinin sizin için neden zor olduğunu anlatın. Onun perspektifini de anlamaya çalışın.
2. **Yavaş Yavaş Yeni Tatlar:** Eşinizi yeni tatlara alıştırmak için yavaş yavaş ilerleyin. Sevdiği yemeklerin yanına küçük miktarlarda yeni yiyecekler ekleyin. Örneğin, patates kızartmasının yanında farklı bir sos veya sebze sunabilirsiniz.
3. **Birlikte Yemek Yapma:** Eşinizi yemek yapma sürecine dahil edin. Yeni tarifler denemek için birlikte mutfağa girin. Bu, ona yeni yiyeceklere karşı bir ilgi ve merak uyandırabilir.
4. **Pozitif Yaklaşım:** Eşinizin denediği yeni yiyecekler konusunda pozitif olun. Küçük ilerlemeleri takdir edin ve zorlamaktan kaçının. Baskı hissettiğinde direnç gösterebilir.
5. **Beslenme Eğitimi:** Sağlıklı ve çeşitli beslenmenin faydaları hakkında bilgi edinin ve bu bilgileri eşinizle paylaşın. Ancak, bunu suçlayıcı veya yargılayıcı bir tonda yapmamaya özen gösterin.
6. **Profesyonel Yardım:** Eğer eşinizin yemek seçiciliği ciddi bir boyutta ise, bir beslenme uzmanı veya psikologdan yardım almayı düşünebilirsiniz. Bu, durumu profesyonel bir gözle değerlendirmek ve çözümler bulmak açısından faydalı olabilir.
7. **Destek ve Sabır:** Değişim zaman alabilir. Bu süreçte sabırlı ve destekleyici olun. Eşinizin çabalarını takdir edin ve olumlu geri bildirimlerde bulunun.
Bu adımların uygulanması, zamanla eşinizin yemek alışkanlıklarını değiştirmesine ve ilişkinizdeki stresi azaltmasına yardımcı olabilir. Önemli olan, eşinizle birlikte bu süreci yönetmek ve her iki tarafın da memnuniyetini sağlamaktır.20 Yorumla
+1 yılHer şeyde kusur bulan insanla yapamazsın, baştan söyliyim! Ne kadar sevsen de o sevgi de biter bir süre sonra. Ayrıca sen düzeltemezsin onu, senin yapabileceğin çok da bir şey yok maalesef. O kendi değişmesi için uğraşmalı.
Her yaptığın yemeğe kusur buluyosa yapma sen de ona bir şey, hatta kusur bulduğu sürece yapmayacağını söyle.. bu konuyu konuşmalısın onunla.20 Yorumla
Konuşarak çözmeyi dene. En büyük derdiniz bu olsun. Aksi taktirde çuvalla patatesi alır sotoklar, Un'u da toplu alır her gün istediği mönüyü önüne koyar sevdiği yemeğe boğarsın konu kapanır. Kendine de gönlünce yemek yaparsın. Arzu eden yer etmeyen önünden yer. Başka derdiniz olmasın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, zor bir durum gerçekten! Bir yandan sevgi dolu bir ilişki, bir yandan da yemeğin eli mahkum... Şaka bir yana, senin o aşkla yaptığın yemeklerin takdir edilmemesi gerçekten moral bozucu olabilir.
Belki de eşinin sevdiklerini biraz daha çeşitlendirmek için minik oyunlar oynayabiliriz. Mesela patates kızartmasını farklı formlarda denemeyi düşündün mü? Bir gün baharatlı, bir gün peynir soslu yapabilirsin. Sonra yavaşça sebze eklemeye başlarsın. Belki bir gün o patateslerin yanına minik doğranmış havuçlar katarsın, anında şaşırtıcı bir dokunuş olur! 🌟
Eğer et yemeklerinden hoşlanıyorsa, onun sevdiklerini modernize etmeyi deneyebilirsin. Örneğin, etli sebze sote yaparken, sebzeleri iyice karamelize ederek lezzetlerini artırabilirsin. E şaka maka bir de pizza yaparak hamur işine olan sevgisini sebze ve farklı soslarla renklendirebilirsin. 🍕
Sonuçta herkesin damak tadı farklı, bunu anlıyorum. Ama güzel bir yemeğin ve hoş bir sohbetin yerini de hiçbir şey tutmaz. Birlikte mutfağa girmek ve yemek yapmayı eğlenceli bir anıya dönüştürmek de bir çözüm olabilir. Belki o da seninle birlikte ufak adımlarla farklı tatları sevebilir!🍴00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
38Cevap
Bu durum aslında senin yemeklerinle alakalı değil, eşinin yıllardır oturmuş damak tadıyla ilgili. Büyük ihtimalle çocukluktan beri alıştığı besinler dışına çıkmak istemiyor. Ama bu, sonsuza kadar böyle devam edecek anlamına gelmez. Öncelikle bir beslenme uzmanına ya da doktora danışmasını önerebilirsin. Yavaş yavaş yeni tatlara alışması için sevdiği yemeklerin içine küçük dokunuşlarla farklı malzemeler ekleyerek denemeler yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılRamazanda çingenelerin çoğunlukta olduğu bir iftar çadırına götür
Akrabalarinizdan en kotu yemek yapan kim ise onlara misafirliğe gidin
Senin yemeklerine şükür edecektir.
Yemek konusu biraz da hassas bir durum mesela ben annemin yemeklerini yerim fakat ne şekilde olursa olsun kimsenin yaptığı yumurtayı yiyemem açlıktan ölsem yine de yemem
26 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yemeklerimi bayılarak yerken bi ona yaranamadım gitti
- +1 yıl
Bırak aç kalsın nasıl mecbur kalıp yiyecek
Soran+1 yılKöyde oturduğumuz için kayınvalidem ve eltilerimle evler yan yana o yüzden evde beğenmezse annesine gidiyor o zaman daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Ne huysuz yetistirmisler öyle
Soran+1 yılGerçekten de öyle 7 kardeşe de ayrı yemek yaparmış kayınvalidem
- +1 yıl
Bırak yapmaya devam etsin o zaman
+1 yılYapmam. Hazır söyletirim benim yaptıgım yemekleri işine geliyosa yer yemiyorsa gider anasının yaptıgı yemekleri yer. Hiçte gocunmam zıkkım yesin ben elin oğluna ugraşamam beni aldıysa benim huyumu bilerek aldı o bana ayak uyduracak yok öyle tasta hamam.
22 Yorumla- +1 yıl
Bir trabzonluya yakışır cevap
- +1 yıl
Bütün kadınlar böyle olsa kadına şiddet harbiden sıfıra iner biz de rahatlarız 🙂
+1 yılAy rezalet çocuk mu bu adam, neye kılıf uyduruyor? Kalksın kendi yapsın o zaman sen aşçı mısın sürekli bunun dediğine göre bir şeyler yapcaksın sanki ıy şımarık velet uyuzluğundan başka bir şey değil. Yerinde olsam boşanırdım, kimsenin oğluna annelik yapmaya gelmedin sonuçta. Bakıcı mısın sen?
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıldaki evliyim ben de ilk dönemler eşimin yemeklerine alışamamıştım Şimdi de alışamasam da hiç ses çıkartmam önünü önüme ne konulursa yerim eşlerimize bu konuda saygısızlık etmek büyük bir ayıp olur
20 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama, o nasıl yaptığın yemeklere senin emeğine değer vermiyor sen niye veriyorsun? O, olsun yerim yapmıssın zahmet etmişsin inceliğinde bulunmuyo sen niye yesin diye çabalıyosun? Eşek kadar adam aç kalmaz madem kulp buluyor kalkıp kendine kulpsuz yemek yapsın sen kendine yap ye.
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak zamanla mecburen yiyecektir arada sırada sevdiği yemekle sevmediğini uyumlu olacak şekilde yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun için soruyor olsan alıycam da kazık kadar adam yemek seçiyor diye üzülüyor musun cidden? O zaman sevdiği şeyleri pişir sürekli aynı şeyleri yemekten yılmıyorsa yesin dursun işte.. Çeşit yapıcam diye boşa uğraşma bu yaşına kadar sevmemişse bundan sonra da sevdirmezsin o yemekleri. Kendi gönlünü yoruyorsun emin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemiyorsa ağzına tutup zorla yedirecek değilsin ya, madem seninkileri beğenmiyor ne yemek istiyorsa kalksın kendi yapsın, senin ona yemek yapma gibi bi sorumluluğun yok, benim abim de aynısı annemin pişirdiklerini yemez, dışarıdan fastfood yiye yiye yüz kilo oldu, böylelerini değiştiremezsin, aç kalsa e.. ssek gibi yer.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşun ve çocuk olmadığını bu kadar fazla yemek seçilmeyeceğini anlat
10 Yorumla Eşinin mutfak kültürü zayıfsa onun suçu ve düjelmej. Çen de ona sadece hamur işi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin düzelmesi 1 sene olmuş düzelmemis ben 9 aylik evliyim ama eşim başta böyle burun kirin ediyordu sulu yemek felan yemem diye şimdi ise hep kuru yaptım ondan bıktı sulu yemek istiyor akıllandı şimdi ne koysam yiyor düzeldi kişiden kişiye değişiyor durum
00 Yorumla
+1 yılÇocukken şımartılmış erkek modeli oluyor bu.. çocukluktan aşılanmış.. onu yemem bunu yemem.. peki oğlum şunu yapayım.. tamam oğlum bunu yapayım.. yemiyorsan kalk lan masadan diyen bir anne baba modeli olamamışlar karşısında belliki..
10 Yorumla
+1 yılSesini kes otur yemeğini ye de hoşuna gitmiyorsa kendine başka karı bulursun de böyle adamları şımartmayın ne demek yemek beğenmiyormuş
30 Yorumla
+1 yılİşte çocuğu yemek yemiyor diye sadece istediğini yapan annelerin çocukları böyle oluyor. Yemek ayrımı yapan insan zeka olarak gelişmemiş insandır bana göre.
10 Yorumla
+1 yılYemesin aç kalsın insan eşinin elinden cig tavuk olsa yer
10 YorumlaBiraz sert çık. Duygu sömürüsü işe yarıyorsa öyle yap. Ona muhtaç olmadığını hissettir. Ne bu böyle hizmetçisi var sanki. Yemek yaparsın beğenmez sevdiği yemeği yaparsın beğenmez.
10 Yorumla
+1 yılgencecik yaşında evlenip elin şımarık oğlunun ağız kokusunu çekmeye meraklı olmasaydın bunlar daha iyi günlerin hadi kolay gelsin
20 YorumlaAblacım işin zor. Allah yardımcın olsun. Umarım zamanla düzelir. Değişmiyorsa da sevdiği yemekleri yapıp önüne koyarsın sende. Yapacak bir şey yok yani.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin düzelmesini beklemen, bu bahsettiğin sorundan çok daha büyük bir sorun. İnsanlar ne ise odur. Değişmezler. Bunu öğrenin artık lütfen. Kendinize yazık ediyorsunuz
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Işin zor, kendini birşeylere zorlama eşiniz devamlı tersliyorsa bu erkekle geçinmek zorunda değilsin evlilik düzeni bozar. Önce kendini düşün iyi karar ver derim.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği şeyleri yap devamli ondan bikinca sevmediği şeyleri yer en sinir olduğum şey erkeklerin bişe yememesi kalk kendin yap diyip tabağı firlatacsn yüzüne hakediyor lar
00 YorumlaE sadece o yemekleri yap? Kendini neden boşa yoruyorsun ki
310 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tüm yorumlarında, sağduyunun sesi gibisin, seni yorumlarınla tanısam hiç hata yapmamış tam bir mantık gurusu diyebilirdim ama biliyorum ki insanlar yaşarken konuştukları kadar mantıklı davranmıyorlar 😀
- +1 yıl
Dimi olayın içindeyken duygular çok kafa karıştırıyor. Fakat hatalar hakkında bildiğim iki şey var, aynı hataları yapmak çok üzücü ve başkalarının hatalarından ders alanlar çok zaman kazanmış olurlar.
- +1 yıl
Bu yorumu yapacaktım 😂
- +1 yıl
Ya yapsın patatesi 3 öğün yedirsin kendisine de pilav yapsın ne var sanki et yemekleri de kolay pişiyor bi de et tamam kolay yani ne yoruyorsa cidden. Çeşit çeşit istemek daha zor her gün ne yapcam diye düşünüyorlar
Ya mis gibi yemekler yapıyorsun belli ki sağlıklı. Önceden de yemiyormuş hayatı böyle mi geçmiş sonradan mı
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle insanlara ayar oluyorum. Sanki kraliçe krallar başımıza. Hiç mi yokluk görmemişler anlamıyorum arkadaş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemeği beğenmediği günler kendi yemeğini kendisi yapsın.
Madem laf ediyor, kendisi el atsın o zaman.
Ben de çok yemek seçerim ama yemeği sevmediğim gün laf etmek yerine alternatif bir yemek hazırlarım.
10 Yorumladeğiştirmek istiyorsan önce kendini değiştirmen gerekiyor Hiç kimseyi değiştiremezsiniz sadece kendini değiştirebilirsin
00 YorumlaZorla güzellik olmaz insanlar iyiliği için birşeyleri yapanları değil istediğini yapanları sever. Ne seviyorsa ondan yap kemirsin hergün
00 Yorumla
+1 yılNeden öyle yaptığını sor ne istiyosun şöyle öyle yapım de baktın tik yok hadi ordan et tamam bir yılda evlenmiş birine öyle davranmasina izin verme
00 YorumlaHep sen yapmak zorunda değilsin neyi beğenmiyor onu sana söylemesi gerek. Çok begenmiyorsa kendi öğretsin sana biseyler senin yemeğini sevmiyorsa
10 YorumlaSağlığına özen göstermiyorsa elbet bunun bedelini ödeyecek kocan, acı ama gerçek... Sonra üzülme!
00 Yorumla
+1 yılTanımadan evlenmeyin işte hayatiniza yazık birde böyle kıymet bilmeyen avanak adamlar olunca hödük gibi mis gibi kadınlar böyle üzülüyor işte
00 Yorumlaeşin yemek değil başka şey yemek istiyor ama belliki o yemek istedği şeyler sende yok. bu yüzdende herşeye bir bahane bulup pofurduyor...
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYemek seçen eş mi Allahim sen esirge çok zor sen seviyorsunda onunda seni dusunmesi lazim yemesi lazim
00 Yorumla Hicbir sey verme onune acliktan gebersin bak gor o zaman nasil da yiyo.
10 Yorumla
+1 yılDışarıdan söyleyin ya da annesi gelip yapsın ya da kendi yapsın
10 YorumlaAy cidden çocuk gibi sen dilediğini yap yemesin boş ver hem sağlıksız besleniyor
00 Yorumla
+1 yılAç bırakacan ve önüne bişey koymuycan nasıl yer
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. sanırım bi şeye tadı kacmıs. sogumus evlilikten
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Demekki fast food tarzında alışmış çocukluktan ona öyle yap kendine az az sebze yap🤷🏻♀️
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok o kafada gider sned eşikayet etmeye devam edersin
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Yemek yapma.. bir süre.. empati yapmasini bilsin.
00 Yorumla
+1 yılElimden bu kadarı geliyor. Beyenmiyorsan kendin yap bundan sonra yemeyini deyin. Ama bunu sinirle bağıra çağıra söylemeyin. Kusurunu kabul edercesine, bu soruna çözüm bulmak istiyormuşcasına bir tavır takınarak söyleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz genç bir ciftsiniz herhalde sen 19 olduğunu yazmışsın eşin kaç yaşında
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer 25 yaşından küçükse tipik bekar erkek gibi yemek yiyordur. O yaşlardaki erkekler hamur işi abur cubur yer. 30 yaşına gelince düzgün yemekler yemeye başlar
Soran+1 yıl23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettiğim gibi. O da henüz olgun değil. Muhtemelen 30 yaşına geldiğinde artık karakteri oturacaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzeltmeye çalışma, yemediği yemekleri kendine yap canı isterse verirsin.
027 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da kavga etmeye başlıyoruz konu boşanmaya kadar uzuyor genelde
Cevap sahibi+1 yılYok onun yemeğini yap yine, sen kendine de yap istediğin yemeği. İsterse yer yani.
Cevap sahibi+1 yıl@smm18 Saçmalamışsın biraz. Diyelim ki adam patlıcan sevmiyorum diyor, bunu kendine yap 1-2 tabaklık diyorum. Canı isterse verir.
Patates kızartmaktan bıktı yoksa aynı yemekleri yemekten mi bıktı bir ona sor bakalım.
Cevap sahibi+1 yıl@smm18 Benim babam da çok yemek seçer. Şimdi ben 60 yaşında ki adamı bunu yiceksin diye zorlayayım mı?
Soran+1 yılMesela bugün patatesli patlıcan kavurması+makarna+cacık vardı yemekte, patlıcanı sever annesi yapsaydı dibini sıyırırdı ama elini bile sürmeden tenreceye bakıp yenecek bişey yok bugün dedi ve gitti cüzdanını alıp halbuki daha mutfağa yeni girdiğimde söylemiştim bunları yapacağımı tamam demişti.
Cevap sahibi+1 yılCanım ne isterse kendime yapıyorum, ona da yemeğini yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSoran o adam sana karşı böyle davranıyor yemekle ilgisi yok bunun.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik şiddet bu
Soran+1 yılBak siz bile anladınız ama o anlamıyor kafayı yiycem artık
Soran+1 yılDaha 19 yaşındayım ne bekliyor ki benden elimden geleni yapıyorken
Soran+1 yılEvlenince bi kaç ay annesinin evinde kaldık evimizin inşaatı bitince geçtik ondan sonra başladı işte bunlar
Cevap sahibi+1 yılAnnesinden kopamamış daha o, evin yan yana olması, annesine çok kolay ulaşabiliyor olması seni kolayca görmezden gelmesine sebep oluyor.
Soran+1 yılKonuştum ama nafile hep kavgaya evriliyor
Soran+1 yılKavınvalidem ara bozacak biri değil
- +1 yıl
Hayır kayınvaliden arabozan biri demiyorum kayınvalidenle ilgisi olmayabilir de ama eşin böyle biri yani annesinin yeri ayrı o yüzden annesi sevdiği yemeği yapsa da yapmasa da bir şekilde hallederler aralarında ama sen henüz sanırım o konumda değilsin ki aranızda problem oluyor bu yani neyden kaynaklı olabilir sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek seçen düzelmiyor, hic ugrasma aynisindan bendede var.
10 Yorumla
+1 yılDevamlı böyle beslenmek iyi değil patates kızartmasi hamur içi damar tıkanıklığı, yapar, karaciğer yağlanması, aşırı kilo obeziteye neden olur. Sağlıklı değil böyle beslenmesi.
00 Yorumla
+1 yılAblacım öncellikle bu senin sorunun olan bişey değil yemiyorsa bırak önüne tabağını köy üzerine düşen şeyi yap yemiyosada kalksin gitsin annesinin evinde yesin
00 Yorumlayemek koyma onune ac birak yemek seciyor bide herife bak simartma bunu ne hali varsa gorsun ac kalinca nasi yer gorursun
10 Yorumla
+1 yılSen yap yemeklerini yemiyorsa yapıcak bir şey yok her zaman ona ayak uyduramazsın bu durumu konuş bu konudaki yorgunluğunu belirtebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKalkıp kedisi yapcak o zaman abla sen köle değilsin beğenmiyorsan gitsin anasının evine
210 Yorumla- +1 yıl
Adamsın abi
- +1 yıl
Yıllar önce ilk evlendiğim zaman. Hanım bi pilav yapmış. Yağ içinde yüzüyo tencerede. Masaya koydu kapağı açtı ama kıpkırmızı oldu yüzü. Ben anladım durumu. Allah dedim gömüldüm pilava. 2 tabak yedim. Yahu dedi biraz yağlıydı sanki. Yok dedim ben öyle seviyorum. Annem çok kuru kuru yapıyodu, yenmiyodu. Eline sağlık hayatım eksik olma dedim oturdum. Sonra tutturdu zamanla pilavı. Sen o gün bilerek yedin di mi o pilavı dedi 1 ay sonra shshshdjd.
Hevesini kaçırsam yapmıyorum pilav bundan sonra dese yandık 😬 İnsan kendi topuğuna sıkar mı hiç? 😏 Şimdi ayrıldık ama hala özlerim pilavını. Eksik olmasın çok iyi baktı bana evliyken. Allah razı olsun. - +1 yıl
Ya abi aglicak yemin ederim ya neden ayrildiniz yaaaa neden gülerk okuyodum bi an ayrıldık diyince morelim bozuldu ya🥺
- +1 yıl
Ya abi nasıl ya insan nasıl eşini aldatır ya Allah umarım doğru kişiyi karşına çıkarır abi 🩷
- +1 yıl
Ya abi sen mutlu ol ya hersey gelip geçici Allah kaldiramican yük vermez sen hep iyisini düşün olumlu enerji ver kendine
- +1 yıl
Cansın abimm 🩷
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri onu şişmanladı şöyle kötü oldu bilmem ne diye senin yanında zorbalasın. hiç bir şeyleri yok diye savun suyunu çıkar yalnız kalına da ben senin hakkında böyle konuşturmam diyet yapıyoruz aşkım falan gaza getir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha laf ederse küsersin kanka hatta yemek de yapmazsın abartırsın olur biter
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına fırıncı küreğiyle bir tane patlatıcaksın sonra siddet herşeyi çözmez ama senin geçmişini öperim diyceksin çocuk gibi seninle mi uğrasayım dersin bidahada yemek yapmazsın olur biter gitsin fritözle evlensin patateslerin efendisi
00 YorumlaKoy önüne kızartmaları hamur işlerini yesin şişsin vitaminsiz kalsız meymenitsiz herif
10 Yorumla
+1 yılBir ay hic yemek yapma. acliktan kuru ekmegi islatsan yer sonra
20 Yorumla
+1 yılbk yesin anası baksın o zaman kimsemin hizmetçisi degilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma annesi değilsin taparsan böyle değerini bilmez işte
00 YorumlaKesin narsist oğlu narsisttir
40 Yorumla
+1 yılSende sevdiği yemekleri yap
20 Yorumla
+1 yılSen bence onu boşa beni al çünkü nimet nedir bilmiyor ayrım yapan eşinide ayırır 🤗😂
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem