eşimle evleneli 3 ay oldu. kendisi öğretmen ve kendi görüşüne göre çalışan bayanlar ev işi yapmak zorunda değilmiş. ya ikimiz birlikte yapacakmışız ya da o hiç yapmazmış. ben neden öyle bir şart var deyince bende eve para getiriyorum ne farkımız var zırvalığına başlıyor. bende yorgunum ayrıca yemek yapmasını bilmiyorum yemek kadın işidir. biz bunu evlenmeden öncede konuştuk evet ama ben ciddi değil sanıyordum feministlik yaptı geçti sandım. şu an tatilde ama kurs veriyor lise öğrencilerine. yani yine bahanesi var. ben artık dışarıya yemek parası vermekten ve hizmetçiye para vermekten bıktım ben bu sorunu nasıl çözebilirim? eşimin suyuna nasıl gidicem?
Cevabın nedir?
+1 yılSorun dışarıya para vermek değil...
Yani dışarıya verdiğin paralar kadının maaşından gidiyor ise tabi...
Sorun evliliğin bekarlıktan farklı olmaması olabilir...
Evlilikten beklentin böyle değildi...
Bekar hayatının evlenince de devam ettiğini fark ettin...
Ancak unutma ki evlenince bir çırpıda bekarlık hayatından kurtulmuş olmazsın...
Evlilik ile ilgili daha önce bir takım konuşmalar yapmaya ikiniz de korktunuz...
Evlilik gibi ciddi konular konuşulunca kişiler evlilikten korkmaya başlıyor...
Sizin yapmanız gereken bu konuda kitaplar okumak...
Sema MARAŞLI isimli bir yazarın makalelerini ve kitaplarını tavsiye ederim...
Düşünen Kalp isimli facebook hesabıma gelirseniz size yazarın makalelerini gönderirim...
Bu siteden nasıl gönderilir bilmiyorum...
Eşinizin kişiliğini bilmek gerek...
Ayrıca her kadın yemek yemeği sevmez...
Bunu size söylemek yerine ben yapmam diyerek kurtulmaya çalışıyor olabilir...
Unutmayın ki eşinizin başka artı özellikleri de var bu eksi özellik olabilir...
Siz ondaki eksi özellikleri örtün ki o da sizin eksi özelliklerinizi örtsün...
Siz ikiniz birbirinizin örtüsü olun...
Dışarıdaki insanlar ya idare et diyecek ya terk et diyecek...
Ancak ikisi de doğru değil...
Düzeltmeye çalış ama öncelikle kendinden başla düzeltmeye...23 Yorumla- +1 yıl
bana aldığı maaşı direkt veriyor zaten. haklısın kardeş sağol
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim...
Sorular ile unuttuklarımızı hatırlamış oluyoruz...
Sorular ile düşünmüş oluyoruz...
Sorular ile daha doğru kararlar verebilecek bir beyin fırtınası yapmış oluyoruz...
Sorandan çok cevaplayanlar fayda buluyor... - +1 yıl
Sevdim seni
En İyi Cevaplar
Ya arkadasim oda calisiyor sende anlasma ney oyle bugun esinee guzel bir sofra hazirla derim sana gonlunu al sonucyabo da yoruluyor birbirinizin kiymeti bilin
54 Yorumla- +1 yıl
eğer bir günlüğüne ben hazırlarsam sürekli benden beklerse napıcam. allahtan eşim evde yaptığımız hiçbir kavgayı yatağa yansıtmıyor yoksa bitmiştim
- +1 yıl
ev işlerini ortak mı yapıyorsunuz sizde
Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Esinize benden selam söyleyin...
Bir basima gurbet elde bir ev gecindiriyorum...2 cocuk büyütüyorumm...
Ev isi temizlik, camasir, ütü, yemek, bulasik, cocuklar, bir de sabahlari gitmek zorunda oldugum isim var... Ee ben ne yapayim simdi ölmem lazim o zaman.. :D :DD
Benim yetisemedigim yerde 13 yasinda ki oglum su koyar ocaga makarna yapar üzerine bir de sos döker... Kardesine bakar... Onu güzel yetistiriyorum... ileride esine coluk cocuk oldugunda yardimci olsun diye... Siz ona ev islerinde yardim edebilirsiniz fakat kabul edelim yemek yapmak kadina yakisiyor.. Onunla konusun yorucu geliyorsa braber yapalim ben sana yardim ederim deyin..40 Yorumla
+1 yıleşin bir nebze haklı. yani oda yoruluyor sende yoruluyorsun ve işi ortaklaşa yapmanız gerekiyor. ama bilmiyorum diyorsun. eşine bunu anlat ben hayatımı seninle birleştirdim de. hep beraber yaşadığımı evin hayalini kurdum ama iş yüzünden bişey yapamıyoruz ben senin elinden bişey yemek istiyorum hizmetçi veya dışardan değil de. tamam bende sana yardım edicem de. beraber girin mutfaga eşin sana yemek yapmayı öğretsin hem güzel ve eglenceli olur beraber yemek yapmak :) yeni evlisiniz aranızı böyle şeylerle bozmayın
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
21Cevap
Kadın söylediğiniz işleri yapmaya mecbur değil, ataerkil bir toplumda yetiştiğimiz için hep öyle empoze edilmiş, kadın çalışsa da çalışmasa da evde her işi yapmaya mecburmuş gibi. Evlilik ortak , yemek yapmayı birlikte halledin hem bu evliliğinizi daha eğlenceli yapar zaten gün boyu birlikte geçirdiğiniz zaman az bu da size şans olur. Bencillik yapmayın eşiniz de insan hem dışarı hem ev aynı anda gitmez yardımcı olun, haklı haksız aramak yerine sorunu yeni alternatif yollar bularak halledin
102 Yorumla- +1 yıl
haklısınız ne diyim. suç toplumda
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma kadın dediğin sevdiği erkeğine severek yemek yapar sizin ki biraz mantık ilişkisi gibi olmuş kadının çalışması demek evdeki düzeni yuvayı hepten boşlayacağı anlamına gelmiyor benim eşim diş hekimi akşama kadar ayakta çalışıyor ama yemeğide temizliğide hiç bir ev işini yapmaktan gocunmuyor yardım etmek istediğimde mutfak işi benim hizmet etmek istiyorum sana diyor inan o kadar hoşuma gidiyor ki ne diyim işin zor kardeşim ama mutlu değilsen açıkca söyleyeyim al karşına konuş bir ömür geçmez öyle
33 Yorumla- +1 yıl
hayır eşimde bana aşık ama o aşkını başka şekilde gösteriyor yemek yaparak değil
Cevap sahibi+1 yılartık sana kalmış birşey daha fazla birşey söylemek haddim değil
- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi mi yapacak? Ya bir şey söyleyeceğim senin karın hem çalışıp hem ev işi yapıyor ya hani sen ne b*oka yarıyorsun koltukta g*ötünü yayıp televizyon mu izliyorsun
+1 yılyanlış düşünüyorsun kardeşim yemek kadın işidir ne demek eşin çok yorgunsa ona yardım etmiycek misin yani evlenmeseydin sen direk bir hizmetçi tutsaydın kendine evlilik birbirine saygı anlayış işidir hayatı paylaşmak için evlenmiyo muyuz bu işlerde hayatın bir parçası
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın kardeş. bende çabalıcam ama tamamen eşit bölüşemeyiz. ama eşim bunu istiyor mesela bir gün sen bir gün ben yapacaksak kabul ederim diyor
Kadın doğru demiş yemek yapmak ya da evi toplamak zorunda değil orası onun evi olduğu kadar sizinde eviniz eşinizden yemek yapması ya da evi toplanmasını söyleyene kadar birlikte yapmayı teklif edin. Kimseye fazla yük bindirmek doğru değil eliniz kolunuz tutuyor esit bir biçimde evin işlerini halledebilirsiniz.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Vallahi al karşına konuş bence ya..
Bu ilişki böyle gitmezki..
Şimdi hersey iyi hoş, yat kalk seviş cilveleş ama yemek? - yemek yoooh
temizlik? - temizlik de yooooh..
Olmaz.. Sen de destek olacaksın tabi biraz ama kadının işini sen yapamazsınki..
Al kırmadan incitmeden kibarlıkla konuş...
Ortak yolda buluşmaya çalışın..
İnan uzun vadede sağlıklı bir durum değil bu..32 Yorumla- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi mi yapacak? Zeliskonun dediği gibi kocanın ayaklarınıda yıka istersen hatta bo*kunuda ye
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ona yardim et. Sen yapmazsan o yapmazsa evi b.. gotursun. Hizmetci de bana ne benim evim mi? Desin. Ayrica hizmetci nedir? Boyle bir kavram olabilir mi?
Eşin once kendini sonra seni egitsin. Hayat musterektir ve hayatlarimizi surdurebilmek icin o kicimizi yerden kaldirmamiz gerekir.11 Yorumla- +1 yıl
gündelikçi geliyor haftada 2 kez. ne diyim ismi var mı başka hanfendi
+1 yılBence esiniz hakli. Eslerin her ikisi de calisiyorsa ev isleri ortak yapilmali. Yemek yapmak kadin isiyse, eve para getirmek de asli olarak erkegin isi. Eve siz bakiyor olsaniz sikayetinizde haklisiniz ama su durumda bir sey soylemeye hakkiniz yok. Her isi kadinlar ustlenmek zorunda degil. Kadindan ev isi, utu, yemek, hizmet bekliyorsaniz bir erkek olarak evinize ve kadininiza siz bakacaksiniz.
80 Yorumlaöğrenmesini sağla. güzel güzel konuş ilk önce beraber yapmayi teklif et daha sonra sunu canim istiyor yaparmisin vs vs de öğrenmeye baslasin bilmiyorsa sonrada alisir yapar. ama o yemek yaptikca onu öv. mesela cok güzel olmus ellerine saglik, senin yemeklerin disardakilere bin basar vs dersen hem hosuna gider hem de daha cok hirs gelir
00 Yorumla
+1 yılKadin temizlik yemek yapacak diye bisi yok. bir yerde hakli. Sende calisiyorsun o da calisiyor. Beraber yapmayi teklif et.
Netice de butun gun evde oturan biri degil. Sen nasil yorgun geliyorum diyebiliosan o da bunu deme hakkina sahip.46 Yorumla- +1 yıl
sonsuza kadar birlikte mi yapıcaz
- +1 yıl
bir süre sonra belki düzelir.
Karşına al konuş açık açık söyle.
Haklısın çalışıyorsun yoruluyorsun ama bu böyle gitmez etmez de. - +1 yıl
Evet sonsuza kadar birlikte yapacaksınız. Ya da sen tek yap ha ne dersin? Karını seviyorsan her gün tek başına onun yapmasına yüreğin dayanmaz herhalde. Dayanıyorsa da bir sıkıntı vardır zaten
- +1 yıl
Prisoners_ hem karım çalışıyor diyorsun hemde bütün işleri o yapsın diyorsun sen karını sevmiyorsun bence birlikte yapmalısınız çünkü ikinizde çalışıp yoruluyorsunuz neticede ha eğer istiyorsan sen yap ev işlerini sonsuza kadar
- +1 yıl
Prisoners_ hem karım çalışıyor diyorsun hemde bütün işleri o yapsın diyorsun sen karını sevmiyorsun bence birlikte yapmalısınız çünkü ikinizde çalışıp yoruluyorsunuz neticede ha eğer istiyorsan sen yap ev işlerini sonsuza kadar.
+1 yılNiye bu yemek işini bu kadar abartıyorsunuz ki oda yapsın sende yap ya da birlikte yapın zaten yağa soğan salça birde malzeme koyunca yemek oluyor yapamam deme sende dene konuşun aranızda dönüşümlü olarak yapın
16 Yorumla- +1 yıl
ben nasıl yapayım bacım erkek yemek mi yapar
- +1 yıl
Neden yapmasın en iyi aşçılar erkek değil mi neden cinsiyetcilik yapıyorsun kadın sana baştan söylemiş sen böyle yaparsan kadının yapacağı varsa da inadına yapmaz ne bekliyorsun sen televizyon karşısında yatacaksın o da sana hizmet mi edecek
- +1 yıl
biz annemizden böyle gördük bir anda değişemeyiz ama bende çabalıcam tabiki o istiyorsa öyle olsun
- +1 yıl
Bak ona de ki gel birlikte yemek yapalım ama zordan deme isteyerek de kabul eder
- +1 yıl
tamam denicem sağolun
- +1 yıl
Erkek yemek mi yapar nasıl bir zihniyet yahu. Sizin annenizin babanızın devriyle bir değil bu zaman. Eskiden anneler evle ilgilenir baba da çalışır eve bakarmış. Artık baba eve bakamıyor demek ki annelerin de çalışması gerekiyor. İki kişi de çalışıyor eve ortak para getiriyorsa ev işlerini de ortak yapacaklar. Yemeğini de temizliğini de. Eşinizin sizden eksisi ne ki her gün o uğraşaın
Kadın tabiki de yemeği temizliği yapacak o nasıl bir şey ya erkek de zaman zaman yardım etmeli bence. Karının kafasını arkadaşları karıştırıyor olmasın
36 Yorumla- +1 yıl
bilmemki bir sürü arkadaşı var hangibirini düşünsem
- +1 yıl
ama işte eşitlikçi bir kadın ben mesela bu akşam hazırlıcam o da yarın hazırlar. sonraki gün benim yapmamı bekler. yani asla daha fazla yapmaz
- +1 yıl
O da senin taktiklerine bağlı biraz da olsa bir süre böyle gider ondan sonra yeni şeyler dene bak şunun karısı geçen akşam şunu yapmış bizde yapalım mı güzel sanki falan ya da hayatım biliyorum yemeği bu akşam benim yapmam lazım ama çok yorgunum rica etsem sen yapar mısın gibi sonra dersin işte sen yemek yaparken çok güzel gözüküyorsun falan de bir akşam sıra ondayken dur ben yapıyım de hani o ve yemek yapma eylemini bütünleştir istemeden de olsa bir süre sonra olur ama o yemek yapmaya başladıktan sonra da sakın elini ayağını çekme kadına da yazık çünkü
- +1 yıl
Kadın tabii ki de yapacak mı? O kadın insan yetiştiriyor insan. Hem gündüz çalışacak hem de akşam eve gelince her şeyi o yapacak ha? Artık yok öyle bir şey. Erkek de aynı işi yapıyor o da çalışıyor kadının ondan eksiği ne? İkisi de çalışsın eve gelinxe erkek yatsın kadın yemek temizlik yapsın. Yok öyle
- +1 yıl
Ceemree97 allahın yobaz orspusu her b*oku kadın mı yapacak erkeklerin eli ayağı tutmuyor mu orspu çocuğu sen evlenince kocanın b*okunuda yersin
+1 yılValla haklısın ne diyebilirim. Ama sen de yardımcı ol biraz ona. Ya da ağla acındır kendini ikna olur belki :)
22 Yorumla- +1 yıl
niye eksilediniz ya :)
- +1 yıl
Köle bir orspu çocuğusunda ondan
+1 yılEşin yemek yapmakta zorlanıyor olabilir sende ona yardımcı olabilirsin neden kadının işinin yemek olduğunu dusunuyorsun kadınların yaptığı işi erkekte yapabilir kadınların yaptığı işi erkekte yapabilir
40 Yorumlayemek kadın işi demek saçmalık
kadın işi erkek işi diye birşey yok
ikinizde yapın öğrenin
ayrca baştan söylemiş sen önemsememişsin
kadın haklı30 Yorumlayemek yapmayı öğrenebilirsin. Ben yemek yapmayı hiç bilmiyordm esim öğretti tabi internetten baka baka öğrendiğim cok yemek te oldu mesela mantı yaptım tariften sende istersen yapabilirsin cok zor değil yemek yapmak
32 Yorumla- +1 yıl
O işten gelince yapması zor olmuyor mu? Adam işe gidiyorsa kadın da gidiyor ne farkları var? Kesinlikle ortak yapmalılar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ikiniz birlikte yapmalisiniz, o senin hizmetcin degil ki
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemek yapacaksn beraber o da yorgun o da çalışıyor yemek ve ev işi kadının görevi değildir hadistede yazar bu aşın şu kadın her şeyi yapsn biz hizmet görelimi;hayat müşterek
40 Yorumla
+1 yılAnlaşılan görücü üsulu ile evlenmişsin ya da sevgili veya nişanlıyken sana bu yüzünü göstermemiş..
Sizin evlilik uzun sürmez boşanırsınız.
Bir kadın erkeğine bu derecede konuşmaz. Çalışıyor olabilir ama ona böyle konuma hakkı vermez..33 Yorumla- +1 yıl
5 sene flört ettik hatta bir süre aynı evde yaşadık ama ne biliyim evlenince farklı olur sanmıştım. asla boşanmam ben karıma aşığım
- +1 yıl
Erkeğe böyle konuşma hakkını ne veriyor? Yıllardır süregelen sistem düzen artık değişti anlayın bunu. Sizin anneniz çalışmıyordu eve bakıyordu. Ama artık erkeklerin maaşı yetmiyor ve kadınlar da kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyor bu yüzden maaş ortaksa iş de ortak
- +1 yıl
Kadın istediği şekilde konuşur sende karını hizmetçi gibi görme mk hem kadın çalışsın hem ev işi yapsın erkek ne b*okuma yarayacak bu durumda
- Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılkadın hizmetçi değil köle hiç değil. madem onun yapacak vakti ve becerisi yok sen yapmayı dene. eşin zaten evlenmeden önce söylemiş. insanları kaale almalısın konuşurken ciddiyet şart.
50 Yorumla Kardeşim aynı durum bende de var. Guzellikle yardim etmekle olmuyor. İlk gün nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor hemde artarak. Ben esnafım eşim öğretmen yemek yok, bi cay koy içelim yok, daha da ileriye gidiyor her şey her gün temizlik yok, camasir yikama yok (arada kuru temizlemeye veriyordu eskiden) yol yakinken dön inan ileride çok daha zor olur çocuk vs olursa. Simdi ben atsam atamıyorum satsam sayamiyorum
20 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın bence. Şimdiki kızlar onu marifet sanıyorlar. Anneleri gibi davranmak saçma geliyor onlara.
12 Yorumla- +1 yıl
olmaz öyle ben karıma aşığım ondan ayrılamam
- +1 yıl
Ya bir şey soracağım hani sen hem çalışıp hem evi işi yapan kadın istiyorsun ya bu durumda sen ne b*oka yarıyor olacaksın
bir şekilde paylaşın yemeği sen yap bulaşığı o yıkasın sonra değiştirin üniversitedeki ev arkadaşı hesabı :)
05 Yorumla- +1 yıl
ama bunlar kadın işi hacı elimize yakışmazki
- +1 yıl
benim eşim kıskanmazki ukraynalı kadınları :D yani benim o pis kadınlara bakmayacağımı bilir
- +1 yıl
Ya bir şey söyleyeceğim senin karın hem çalışıp hem ev işi yapıyor ya hani sen ne b*oka yarıyorsun
günaydın ciddi değil sanarak hata yapmışsın önceden de söylediyse suçlu sensin. Hadi önceden yaparım dese şimdi yapmasa haklısın ama önceden uyarmış
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama her kadın yemek yapar yani bu kural gelenek bu. o zaman evlenmeseydi madem sorumluluk yerine getiremiyor. neyse yaptım bir hata. tabiki eşimi seviyorum ayrılmam asla ama bu sorunu nasıl çözücem onu düşünüyorum
- +1 yıl
ha sonra gidip bankadan bütün parasını çekip üstüme atsın al para şimdi sus desin. ben kaldıramam. eşim çok saygılı bir hanfendi bir kadındır ama onu sinir edersen çok kötü şeyler yapabilir ben bekliyorum yani. ama yinede tatlı dille denicem sağolun
+1 yılbosan gitsin.. k. bakma ama bn erkek olsam boyle biriyle iki dk evli durmam
48 Yorumla- +1 yıl
Sorunu çözmek gerekir...
Boşanmak ise bir kaçıştır...
Hiçbirimiz tam değiliz...
Hepimizin artıları ve eksileri var...
Affetmek bizi yüceltir ama boşayarak ceza vermiş oluruz ancak öncelikle kendimizi cezalandırmış oluruz... - +1 yıl
Haklısın ama bebekn yemek yapmadığına değil bu eve bende para getiriyorum diye kendini üstün görmesine sinirlendim
- +1 yıl
afedersiniz küçük hanım ben karıma koşulsuz aşığım ve asla ondan vazgeçmem.
- +1 yıl
Saygi duyarim.. benim de gorusum yanlis olabilir k. bakmayin
- +1 yıl
İnşallah ilerde kocan da sana böyle davranır. Zerre yardım etmez sen de tek başına işten eve evden işe kafanı kaldıracak vakit bulamazsın. Yazık size yazık
- +1 yıl
Pardon ama ikiside eve ekmek getiriyor neden kadın yapacakmış ev işlerini? Biz bu dünyaya erkeklere hizmet etmeye mi geldik
- +1 yıl
Pardon ama ikiside eve ekmek getiriyor neden kadın yapacakmış ev işlerini? Biz bu dünyaya erkeklere hizmet etmeye mi geldik.
+1 yılona 'ben dili' kullanarak anlat herşeyi ve bu durumun seni üzdüğünden bahset. SEn BÖLE BÖLE YAPIOSUN gibi suçlamayla değilde BÖYLE DAVRANDIĞININ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN RAHATSIZ OLUYORUM de sorunu tatlı dille çözmeye çalış hep işe yarar
02 Yorumla- +1 yıl
Her bo*ku kadın mı yapacak köle
- +1 yıl
Her bo*ku kadın mı yapacak köle?
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen çalışan eşe ev işlerinde yardım etme taraftarıyım
Ama kadın yemek yapmasını bilecek
Sen de öğrenmelisin en azından ona yardım edersin
Ama ben yemek yapmıyorum diyen bir kadınla bir ömür nasıl geçer bilmiyorum allah sabır versin01 Yorumla- +1 yıl
sağol kardeşim sağol
+1 yılEvlenmeden önce detaylı konuşmak lazımdı artık olan olmuş ya bu deveye binecen ya bu diyardan gidecen ya da buna benzer bişeydi işte :/
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemek ve temizlik kadının işi tabi ki. Fakat eşler arasında görev dağılımı olmalı.
Mesela ; tül ve perde erkek tarafından takılmalı, çöp atma ve market alış verişi erkek tarafından yapılmalı gibi.15 Yorumla- +1 yıl
Yemek ve temizlik en zor olanı yalnız neyse hiç değilse kadın dışarı çıkmasın gibi bir şey dememişsin onuda diyebilirdin türk erkeklerinden her şeyi beklerim
- +1 yıl
Türk erkeğiyle evlenen her kadın ev işi yapıyordur eminim :D
- +1 yıl
@Alara00005 babanız Türk erkeği değil sanırım
- +1 yıl
Babam türk erkeği ama kendisi ev işi yapıyor babamı diğer erkeklerden ayrı tuttum o yüzden işte sizin gibi türk erkeklerinden bahsediyordum anlayana.
- +1 yıl
@Alara00005 ayy tam ergen kafası 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılo da haklı. kadın da çalışıyo, sen nasılki yoruluyorsan o da yoruluyor..
hem beraber yapın çok eğlenceli olur sevdiğinle yemek yapmak. deneyin bence bir ara..30 YorumlaAile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. evlenirken konuşacaktın hacı bunları veya beraber yapıcaksın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılERKEK akşam geldiğinde evde bir tas SICAK ÇORBA ister.
12 Yorumla- +1 yıl
ben çorba sevmem ama sağol yorum için
- +1 yıl
Kadında çalışıp akşam eve geliyor :D ona kim çorba yapacak erkeklerin eli ayağı tutmuyor galiba doğuştan sakatsınız siz ama kafadan sakatsınız
+1 yılsenin karın saçmalamış kb ama, yemek yapmak cok da zamanını almaz öyle olsa bile işten geldiğinizde sende ona yardım ederek yapabilirsiniz ömür boyu dısardan yicek haliniz yok ya
21 Yorumla- +1 yıl
E kadın çalışıyor muş hem çalışıp hemde ev işi mi yapacak? Bence sen köle gibi düşünüyorsun her işi kadın mı yapacak erkekte kı*çını serip yatacak yani
+1 yılben de çalışıyorum bir de eve gelip çalışıyorum. bu cok normal. yemek yapmalı bir kadın. erkeğini aç bırakmamalı. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek ne yapıyor bu durumda koltukta gö*tünü yayıp televizyon mu izleyecek?
Aile & Toplum konusunda 24,4b cevap paylaştı. ortaklaşa el ele vereceksin sen ona o sana destek olacak
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO karılardan bitanede bende var
www.kizlarsoruyor.com/.../q3681626-bu-kari-biktirdi-beni01 Yorumla- +1 yıl
yok ben annesinin evine yollayacağım demem :D eşimin evinde yaşıyoruz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yıltren cokdan gecmıs anca calısmayı bırakırsa olur oda zor
17 Yorumla- +1 yıl
:D ooo beni öldürür bence asla işini bırakmaz
Cevap sahibi+1 yılkeske evlenmeden once ıkna etseydnz. şu an ısnz zor gıbı. ama sız haklısınz yemek yapmk bı bayanın ısıdır calıssa bıle bu bahane olamaz.
- +1 yıl
neyse en iyisi daha çok çalışmak anca bu şekilde dışardan söylenen yemek masrafımızı karşılarım :)
Cevap sahibi+1 yılvalla uzuldm halıne allah yardmcn olsn :(
- +1 yıl
amin :) ama neyseki eşimin tek kötü yanı bu yani. başka sorunumuz olmadığı için mutluyum
Cevap sahibi+1 yılıyı allah dahada mutlu etsn masallah :) umarm bunuda halledersınız :)
- +1 yıl
Allahın yobaz orspusu her b*oku kadın mı yapacak erkeklerin eli ayağı tutmuyor mu orspu çocuğu sen evlenince kocanın b*okunuda yalarsın islam böyle emrediyor çünkü size göre ha birde söyleyeyim zina sadece kadına günah siz yobazlara göre kadın denen şey dışarıda çıkmasın hatta
git adam gibi konuşş.. Yoksa boşan başka çaren yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu nasılr zihniyet yahu. Sizinle evlenecek hanımefendiye acıyorum. Allah yardım etsin
- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi yapacak erkek ne b*okuma yarayacak bu durumda?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş bölümü yapın çamaşırlar ve evin temizlik işleri sende olsun o yemekleri yapsın bulaşık yemek ondan olsun
10 YorumlaEşini tebrik ettim! Haklı👍
33 Yorumla- +1 yıl
biraz haklı ama sonucu değiştirmiyor
- +1 yıl
haklısın kardeş sağol
+1 yılbu tür konular gündeme gelmedi mi evlenmeden?
01 Yorumla- +1 yıl
geldi biz 5 sene flört ettik :)
Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sen haklısın, eşin çok haksız.
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim gelde bunu ona anlat
- +1 yıl
Erkeğin görevi nedir?
- +1 yıl
Erkek de gündüz işe gidiyor kadın da. Erkek akşam gelince yatsın kadın temizlik yemek yapsın. Eee erkeğin artısı ne ki elini bile sürmesin? Erkek de öğrenecek yemek yapmasını kadın da. İkisi birlikte yapacak. Birbirinize destek olmadan geçmez bu ömür
- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi mi yapacak? Erkeklerin eli ayağı tutmuyor mu
- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi mi yapacak? Erkeklerin eli ayağı tutmuyor mu?
+1 yılSen Yap yemek yapması içinmi evlendin kızla 👌👈
30 Yorumlabelki yapmayı bilmiyodur :D
13 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ve istemiyorum diyor
- +1 yıl
bilmiyor tabi :) en son 2 hafta önce sosli makarna yedim ama güzeldi
- Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yapın 😄
30 Yorumla isin zormus hakkaten... allah sabir versin
21 Yorumla- +1 yıl
Kadın hem çalışıp hem ev işi mi yapacak? Madem karısının evi işi yapmasını istiyor sadece kendisi çalışsın
Birlikte yapın :(
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSize bir önerim var:yemek yapmayı öğrenin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşa gitsin karıyı
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler hizmetçi arıyor anladım ben bunu saol
- +1 yıl
Baban ananı ev işi yapmadı diye boşasa
Güzelce söyle
00 Yorumla
Devamını Gör(34)