Tekrar mr girmeye gerek var mi sizce?

Beyin mr cekildi ilacsiz. Sonra doktor bir seyler gordugunu, emin olamadığını birnde ilacli cektirmemi soyledi. Ilacli mr dan korkuyorum. Igne, damar yolu gibi seylere fobim var. Serum, kan alinirken, disci koltugunda igne korkusundan bayilma ve fenalasmalarimla unluyum. Dis hekimim bile senin ismini randevu da gorunce bende stres oluyorum diyor. Illaki bir fenalasma yasiyorum ve bunu cozemiyorum.

Simdi ilacli mr damar yolu, igne vs beni fazlasiyla yoracak seyler. Gittigim hastane özel. Devlette cok sira beklerim diye dedim ilk ozele gideyim. Simdi de doktor dogru mu soyluyor yoksa para icin mi tekrar tekrar beni yoruyor onu cozemiyorum.

Ama doktorun dedikleri internette de yaziyor yani, durumum konusunda ilacli cekilip bakilmasi vs yaziyor, adam yalan soylemis diyemem. Biraz emin olamiyorum vs dedi tedaviyi sekillendirmek konusunda, ilacli soyle soyle olur, oyle bakariz dedi.

Sizce baska bir doktora da gozuksem mi elimdeki mr goruntusuyle falan, bir fikir gorus daha mi alsam yoksa gidip ilacli mr cektirsem mi? Cektirmekte bir sey degil de iste korku, bayilma, tansiyon dusmesi, mide bulantisi kusma vs yasiyorum igneli olaylarda. Simdi normal insana gore daha cok yoruluyor ve yipraniyorum. Bu yuzden kararsizim siz ne dersiniz?

Tekrar mr girmeye gerek var mi sizce?