Merhaba bı çocuk vardı instgramimda ekli akrabam kendisi geçen yıl faceden takiplesiyorduk kendisi istek atmıştı ve ayreten instgrami bulmuştu kabul etmedim isteğini onun 2 hafta öncesi çocuk yakışıklı olmuş bende instgramdan bu sene ekledim baktım çocuk hikayelerime beğeni filan atıyor sonrada yanıt atmasın mi yanıta beğeni ile karşılık verdim çocuk mesajıma bakmadi görüldü atabilirdi o kadar instgrama girdi çıktı kendi hikayesini filan atti aktifligine kadar gördüm bakmadı bende takipten cikardim
Pişman olacağı kesin yani buna benzer başka çocuk da istek attı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pişmanlık kişiden kişiye değişir, seni mesajı beğenmene karşılık olarak cevap vermeyerek naz yapıyor olabilir.
Ama unutma kimse kimseye mecbur değildir, pişman olacağından emin olma.
Bundan öncede başka çocukla konuşuyordum geç cevap yazıp aktifti hep en son 18 Haziran görüldü atti yazmadı benden takipten çıkardım arkadaşı bugün istek atmış kaç gün oldu
Ah şu ilişkiler.
Hep üniversiteli kızları takip ediyor bu akrabam olan çocuk
Anlamadığım bir konu var, akraban ile ne alıp veremediğin var?
Neden bu meseleyi kafaya takıyorsun ki.
Erkekler yerinde durmuyor her kızla konuşup yazisiyorlar 6 aylık ilişkim eski sevgilim yüzünden bitti kızlara yaziyor filan gizliden en son benle onun fotosunu Pp den kaldırmıştı yanii geri dönüpte yazmadım çocuğa wp ye trol düğün davetiyesi attım hayırlı olsun Allah muradına erdirsin dedii bende numarami niye silmedin dedim boyke konuyu uzağa götürdüm sen beni gizliden stalkliyorsun filan yaptım ne alaka ben yeni gördüm hikayeni dedii wp aero kullanıyor uyanık üstüne gittim sil artık vazgeçebilir sin numaranı silmicem silmeyecem de bastıra bastıra söyledi bende numaramı degistircem bb yazdım oda yeni numarandan yazmanı beklerim dedii rüyanda görürsün yaptım
Kendin ayriliyorsun numarami niye silmion
Seni ikinci plan olarak görüyor olabilir.
Yaa akrabamla alıp veremediğim şey madem yazmican niye bana zarf atıyorsun hikayemi beğen sonra yanıt ver emojili yanıt vermişti yazı degil
İkinci plan derken ne alakaa
Neyse kardeşim, bu pek çözebileceğim bir mesele değil keyfine bak sen.
Eski sevgilim mi ikinci plan görüyor doğru düzgün sevdim aldatmadim etmedim ikinci plan görmesinin sebebi nedir başka birisiyle mi çıkıyor
Kaç yaşındasın sen?
Zarf atıp gitme ya yalan yanlış yönlendirme milleti ikinci plan olarak görse yazar eder bu yazmıyor eski sevgilim
Ben 21 yaşındayım
21 yaşındasın ve hala insanların mesajlarına bakıp bakmamasını, hikayeni emojili beğenip geç cevap vermesini vesaire kafaya mı takıyorsun? 😂
Takılabilir ben duygusal insanım ha siz erkekler için sorun yok ya yüzde 80 niniz sikinizinnn keyfindesinizz işiniz bitince doğru düzgün insanlara yüzsüz gibi istek atarsınız ruhunuzda götlük var hepnizin
Hepinizin ya koyim sizin sizin hepinizin agzinaaa sicicam erkek birakmicam Türkiye'de
Sakin ol küçük enişte kimse tutmuyor seni, mümkünse ilk benden başla ülke de bırakmama olayına.
Duygusuz falan değiliz, sadece siz kadın milletti takmışsınız ben kadınım lafına.
O yüzden hep sınırları zorluyorsunuz.
Lan git bı Pp ni degisde gel asiri itici Pp var senin o ne la çocuk gibi kendi resmini koyamadın mii ozguvensizligin onun bunun yaşını küçültmekle anca
Hayır her yaş grubuna saygım var, asıl çocukluk sen de.
İnsanları ilk gördüğün şey ile yargılayacak kadar acınasısın.
Gerçek yüzümü görmek istemezsin.