Güncellemeler
1 yıl
Nerden anladın derseniz dalga geçenler oluyordu az önce merak edip normal yürürken kendimi videoya aldım harbiden haklılarmış yaaa
1 73 boy 85 kiloyum yürürken istemsizce fazla kırıtarak yürüyorum bu yavaş yürüsem de aynı hızlı yürüsem de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadınların kas yapısından kaynaklı. Birde kalça iriyse elinde olan bir şéy değil.
Eşin olduğunda bu onu mest edecek, ve mutlu edeceksin erkeğini
Dalga gecen arkadaşlarınsa onlarla bağını azaltmalısın. Bu elinde olan bir şey değil.
Teşekkür ederim haklısınn:(
Üzülme sakın. Sen hassas birisin ve alınmışsın doğal olarak. Yaptıkları güzel bir davranış değil. Bak ben nasıl moral veriyorum sana böyle davranmları lazım. Tatlı dil, tatlı söz kadını motive eder
Arkadaşım değiller zaten de arkadaşım olmadığı halde bile insanların herşeyi yargılama hakkını kendinde bulması üzücü
Haklısın. Bak mesela çok güzel bir boyun var. Sana gerekli motivasyonu veren birisi olsaydı hayatında biraz koşi ve kardiyo ile harika bir kadın olurdun. Seni sadece aşagıya çekmişler. Oysa senin anlayışa ve ilgiye ihtiyacın var
*koşu
Koşu ve kardiyo değil sadece dans ediyorum arada onun faydası yok mudur ki o da kardiyo kadar yoruyor sonuçta
Eğer keyif aldığın müziklerle edersen modunu yükseltir. Ama açık havadaki bir koşuyu tutmsz. Hem zihnin boşalır hem yag yakmaya başlarsın
Burada koşulacak yer yok ki adım başı insan var nüfus almış başını gidiyor her yerde bina😄
Ahahah türkiye gerçekleri. Sohbetin çok hoş çokngüzel. Inan keyifte aldım. Ama yemek falan yemem lazım. Bir yandan seninle sohnetinde sevdim. Aksam sen de musait olduğunda istersen devam ederiz olur mu? Yanlış anlama ama cidden az işlerim var.
Olur sorun değil anlıyorımm
Anlayışın için teşekkür ederim. Görüşücez.
Merhaba
Merhaba
Takılma kız seni kıskanmışlar bazı her kızda olmayan özellik
Kilo olabilir evet ama spora başlarsan düzelme ihtimali var
Bazı kadınlarda o istemsiz oluyor sanırım
Baktirmayi seviyorsun demek
Yani bence gayet ilgi çekici bir şey
bir o yana bir bu yana mi sallaniyoe