Artık bu zorbalarla mücadele edemiyorum lütfen yardımcı olun😑
3 ay
Benimle kemik torbası diye dalga geçiyorlar, nasıl kilo alabilirim?

Artık bu zorbalarla mücadele edemiyorum lütfen yardımcı olun😑
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Kınayan, alay eden illaki yaşar kınadığını. Kendi karmaları için asıl zararda olan kendileri. Geçmiş olsun. Tam kan tahlili yaptırıp kilo alamayışının temelindeki meseleyi tespit et lütfen. Kilo alırken en çok sağlıklı olmayan yağlardan uzak durmaya dikkat etmeliyiz. Yağ hızlı kilo aldırıcı fakat misalen cipslerdeki zararlı yağları değil zeytinyağı gibi sağlıklı yağları tercih etmeliyiz. Acil şifalar diliyorum.⭐😃🧡
#tubasueda 🍀🍀
o zaman ben de kemik torbası olmak istiyorum
dalga geçebilir miyim?
Sen bilirsin
Sporun içinde profesyonel olarak yıllardır içindeyim size gerçekten en doğru tavsiyeyi vereceğime inanıyorum umarım dikkate alırsınız.
Öncelikle sağlıklı beslenmelisiniz kessinlikle kilo aldırıcı ilaçlardan uzak durun ve gereğinden fazla karbonhidrat ve yağ alımı yapmayın , kilo alırsınız ancak aldığınız kilonun vücudunuza bir etkisi olmaz sadece yük olur.
Spor hocasına veya beslenme uzmanına para vermenize gerek yok , yeşillik ve et ağırlıklı beslenin beyaz ekmek tüketmeyin egzersizleriniz bir önceki günle asla aynı olmasın , birkaç sürekli tekrar edilen hareketler hariç.
Yediğiniz et ürünlerinin belli gün ve öğün aralıklarında bölgesi önem gösterir mesela 5 gün içinden 2 gün belirli bir gramajda ciğer tüketmek kalbinizin ve damarlarınızın işleyişine fazlasıyla etki gösterir ve kilo almanız kolaylaşır lifli ürünler tüketin iyi günler.
Kimler seninle dalga geçiyor? ailen değildir sanırım.. arkadaşlar çevre vs..
Kilo almak çok kolay sadece düzgün + düzenli + sağlıklı yemek yiyeceksin aksatmadan.
Yemeklerinde 1-2 yumurta , patates + tam buğday ekmek beraber yemeğe çalış (beyaz ekmek yeme içinde zararlı maddeler var) ve yemeğin üzerine tatlı ye !
mutlaka yemeğin sonunda tatlını yemekle birleştir.
Sigara içiyorsan bırak (!) ki iştahın açılsın.. gün içinde yorulursan daha çok acıkırsın , uzun yürüyüş ya da spor yap oturup durma.
Çayla beraber bebe bisküviside yiyebilirsin arada iyidir..
Vücutçu gıdası (supplement) alMA gerek yok sana maddi zarar ! yukarıda yazdığım gibi yemek ye , sen BODY yapmıyorsun ! ve ağır yorucu spor yapmadan o tür şeyleri kullanmak zararlı ! vücudun yakamazsa suratın sivilce içinde kalır birde sivilceler uğraşırsın DİKKAT et.
Çocukken ben de öyleydim hastanede işe başladıktan sonra kilo aldım. O sıralar kızılaya kan verdim, meyve suyu çok içtim. İş yeri yemekleri de neredeyse her gün etti, bir gün kırmızı et, bir gün baklagil ama içinde kırmızı et, diğer gün tavuk, ayda 1 balık. Baklava, börek, dondurma vs ameliyat oldukla ısmarlayan oluyordu, hasta yakınlarından dağıtan oluyordu. Ama şunu söylüyeyim benim iştahım, yemem içeme hep abartılıydı aı gibi yerdim kilo alamazdım boğa burcuyum. Ameliyathanede egzama çıktı yani alerji, antihistaminik yani alerji hapları iştah açıyor ve kilo aldırıyor, benim iştah zaten çok iyice çığırondan çıktı. Yemekhanede ekmek kovasındaki ekmekleri bitirirdim, köpek İsmail diye bir göbekli temizlikçi vardı sinir oldu, bşr daha benim masada yeme dedi.
Görüş
83Görüş
Bugün sana öyle diyenlerin hepsi ileride Diyetisyene gidip zayıflamak için senin yerinde olmak için çok para harcayacak
Bence sağlıklı olduğun bir kilodaysan hiç takılma bunlara, değilsen de diyetisyen desteği ile kilo alabilirsin.
Ben seni şu an okadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşamıştım çok zayıftım banada bir sürü şey söylerlerdi ama ben ne yaptıysam hangi ilacı kullandiysam fayda etmiyordu bir gram bile almazdım evlendigim de 40 kg dım gelinlik bile bulanadim üstüme özel diktirdik sonra doğum yaptiktan sonra ve birazda yaş ilerleyince kilo almaya başladım şimdi 65 kiloyum ) kafana göre bir şey yapma bence bir diyetisyene git o senin vücut yapina göre bir program uygular kiloda alırsın kendini de üzme olur mu herşeyin başı sağlık her şey gönlünce olsun inşallah 🌹☘️🌹🌿🌹
1.60
Kilolu durmuyorum ama murat
Yok daha neler 🤣🤣
Ben kilomdan da fizigindende çok memnunum aynı zamanda hiçte göbeğim yok ben burada iki kere boydan da profil resmi koymuştum
Sen kacirmissin demekki
🤗🤗
belki yağ oranı düşük fiziği düzgün durur o zaaman
@Muratby33 173 57 kilo iyimi peki sence 50 ye düşmek istiyorum bende
@Zordayımmx. Aynen öyle gülüm zaten teşekkür ederim zaten hareketli bir yapiya sahibim hiç kilolu da durmuyorum
@Muratby33 teşekkürler murat abi:))
O zaman bu durum da ben kız olmuyorum 😂😂 hatta insan bile olmuyorum 😂😂
abla saçmalama benim annemde senle aynı boy kiloda ama çok güzel duruyor fiziği
herkesin vücut yapısı farklıdır
Aynen öyle gülüm zaten
Şaka yapıyorum tabiki kendimle barışık bir insanım kendimi olduğum gibi seviyorum
Yinede çok teşekkür ederim 🌹☘️🌹☘️🌹☘️
rica ederimmm
Diyetisyene gitmelisin, kafana göre olmaz.
Ve kimse için yapma bunu. O çevreden uzaklaş, nasıl laflar öyle terbiyesizler !
Önemli olan senin kendini beğenmen, o kendini bilmezlerin sözleriyle üzülme sakın.
Sağlığın ve kendin için kilo almak istiyorsan diyetisten tek adres. Sakın üzülme. 🌺
İştahın açık olmalı. Günlük 2000 kalori almalısın. Her gün yemeğin üstüne tatlı ye. Günde 5-6 öğün ye. Vitaminlerin tammı diye doktora ölçtür. Ben inan bunların hepsini yapıyorum fakat hiç kilo almıyorum normalde alınması gerekir 😂 Benim kemikler ince geriye fitness kalıyor. Spora yazılıp kilo almayı denicem yakında oda olmazsa yapacak bişe yok yediklerim yok oluyo
Seninle aynı durumu yaşıyorum ben 17 yaşında 39 kiloyum kendimi bildim bileli zayıfım doktora gittim ilaç verdi işe yaramadi mama verdi kullandim ama midemi mahvetti en sağlıklısı yemek yiyerek kilo almak eğer çalışıyorsan iş temposundan sürekli aç olup yemek yiyebiliyorsun bunu Şu an ben yaşıyorum okuyorsan eğer her tenefus bişeyler yemelisin evden götür ben bu taktiklerle 43 e kadar çıkmıştım daha sonra tekrar kilo verdim başka sorun varsa ekleyip mesaj atabilirsin bunun tedavisini görmüş biri olarak her şeye hakimim
Valla benimde öyle bir arkadaşım var metabolizması hızlı olduğu için normal hemde sağlıklı ve iyi bir şey zayıf olmak bence kendini sev kimseye aldırış etme
Ama kilo almayı çok istiyorsan spora başla derim ağırlık vücut geliştirme hareketleri sana kilo aldırabilir Youtube da bunun ile ilgili çok video var oradan bakıp öğrenebilirsin 🙂
öncelikle maruz kaldığın zorbalık yüzünden çok üzgünüm. seni çok iyi anlıyorum bende zorbalığa maruz kalıyorum ama kilom yüzünden. bir hastalığım var ve kilo vermek oldukça güç. iş yerinde dahi herkes yemek yiyebilir sana yemek yemek yasak diyen yöneticilerim var. sen düşün durumumu annem b*k fıçısısın diyor bana. neyse çok zor biliyorum ama duymazlıktan gel yoksa psikolojin cidden olumsuz etkilenir. Bir diyetisyene danışıp düzgün beslenme ve sporla kilo alabilirsin. onun haricinde internette gördüğün kilo aldırıcı detox, çay vs şeyleri diyetisyenine danışmadan tüketmeni tavsiye etmem. sağlığına zarar verme.
Bana bunu diyenler şimdi 3 evladım var 52 kiloyum.10 yıl önce bunu diyenler. Bana maşallah 3 cocukla bu fizik diyor bence zamana bırak üzülme kilo her zaman yaşlı gösterir. Bu ilerde sana avantaj olarak dönecek. Bana onu diyenler şu an tanker gibi her tarafları yağ. Simdi kocalarını kaçırıyorlar bende o tipsiz kocalarına kaldım sanki
Hayatta hiçbir vasfı olmayan insanlar hep konuşur. zayif olursun kemik torbası derler kilo alırsın şişko derler hep bir şeyler hakkında bir fikirleri yorumları olur. Sen kendini beğeniyorsan onların düşüncelerini pekde umursama derim. Onlar hep konuşurlar 👍
İnsan doğası gereği nankördür, bunu bilmen aslında kimseyi o kadar önemsememen gerektiğini anlamanı sağlar. Çünkü insan bugün A dediğine yarın B der. Bu aynı zamanda onun rasyonel ya da tutarlı olmadığını gösterir.
Benimle de dalga geçiyorlar
* bile onlardan daha değerli
Kimsenin ne dediği umurunda olmasın bebeğim
Kimseye göre hareket etme
Kendine göre, kendi isteğine göre et
Yok biri zayıf demiş kemik demiş
Umurunda olmasın
Günlük ekstradan 1500 kalori al bak bir ay sonra nasıl kilo alıyorsun gör.
Üç öğün yemek aralarında alacaksın bu kaloriyi.
Akşam birazcık fazla yemen bu lazım.
Hamur tarzı şeyler ye tavsiye ederim kilo yapıyor.
Zayıf da olsanız, kilolu da olsanız bu kimseye bununla ilgili dalga geçme hakkını vermiyor hiçbir şey demeye hakları yok. Hiç haz etmiyorum bu şekilde bir davranış sergileyen insanlardan.
Kilo almanın zayıflamaktan daha zor olduğunu biliyorum mutlaka doktor kontrolüyle ilerlemeye çalışın. Ve lütfen olur olmaz iştah açıcı şeyler tüketmeyin. Bunların doğal yolu var. Onları araştırın.
İnternette böyle kullanıcılar var onları takip etmelisin. Büyük çoğunluğu düzenli beslenme ve sporla kilo alıyor.
Bir arkadaşım yatmadan bebe bisküvisi, süt, fıstık ezmesi maması yiyerek kilo almıştı. Onu da denemelisin. Bu arkadaşım baya baya zayıftı derisinde et yoktu resmen sonra 60 kiloya çıktı.
Normalde kilo vermek için diyet yaparız Ekmek Yağ gibi gıdalardan uzak dururuz ama Kilo almak için sakın tersini yapayım deme!! Sağlıksız beslenmek, fazla yemek çözüm değildir ! Kilo alamıyorsan mutlaka bir doktora görünmeniz gerekir diyetisyen asla çözemez.
Seni kiskandiklari için dalga geçiyorlar bu hep böyledir fiziğin zayıf ve sağlıklı kalsın bence en mantıklısı bu sonuçta onlara göre yaşamıyoruz değil mi. Ve ayriyetten geceleri alarm kur,2 de kalk ılık süte cici bebe kat ayriyetten acaip fazla noodle ve ev yemeği tüket ve kahvaltıda bol bol yağa ve bala aban bı haftada ben böyle 5 kilo alabiliyorum iyi şanşlar
Ekmek arası yağ ye tdkydkydykd şaka değil bu arada ben arkqdaşıma böyle kilo aldırdım vitaminler kan ilaçları ve tıka basa yemek yedirdim kuruyemişle destekledik sonra kız 50 ye ulaştı
Başkası için değil kendin için yap lütfen insanlar istersen kilolu istersen zayıf her şekilde eleştirecek bişey bulurlar ve onların elestirmesinin tek sebebi ego tatmini ve özgüvensizik. Kendi özgüvenlerini yüksekte tutmak için seninkini düşürmeye çalışıyorlar lütfen hayatında bir süre sonra girmeyeceğin vasifsiz insnalar için kendini değiştirme
Kalori hesabı yaparak kilo alabilirsin günlük olarak yaktığın kalorinin fazlasını alman gerekiyor kalori hesaplama sayaçları üzerinden günlük olarak yaktan kaloriyi tahmini olarak hesaplayabilirsin ve bunun üzerinde kalori alman lazım yediğin besinlerin kalorisi ne internetten bulabilirsin
En İyi Görüş