1 haftadir basim donuyor. 3. gunu kbb ye gittim. Norolojiye git dedi. Simdi sizce bir kbb uzmanının daha mi görüşünü alıp norolojiye gitsem yoksa direkt mi norolojiye gitsem? Yorumlarda iyi bir kbb doktoruna gidin vs yazmislar. Bu kbb ci de noroloji derse oyle giderim diye dusundum ama sureci mi uzatmis olurum bilmiyorum. Norolojiye gidip o tekrar kbb ye yönlendirirse mi gitsem bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kbb demek ki onluk bisey yok nörolojiye git dedi. Manevra yaptı mı kbb?
Kbb icin oylesine, devlette hangi doktor bossa ona gittim acikcasi. O da kulaklarin dolmus dedi yikatti. Sonra bakti, kristal vs oynama yok dedi norolojiye git dedi. Manevra yapti mi derken anlamadim dediginizi
Kulak kristali yanı veritogon var mı yok mu ona bakmak için bi manevra yapıp gözlerinize bakması gerek bas donmesi için. Sonra yine bi başka dönemesi daha yapan menniere hastalığı var onun için dr sorular sorması gerek sana çünkü ben de var bu menniere hastalığı eğer onluk bisey değilse seni norolojiye tabii yönlendirir ama siz yine de gidin norolojiye kesinlikle.
2 dk bakti birakti. Bir de parmagimi sagdan sola, soldan saga takip et dedi bu kadar. Sorularda sormadi baska. Sade carsamba gununden beri var dedim ben. Iste acaba kbb doktoru iyi degildi daha iyi bir kbb ye mi gitsem gorusunu alsam sonra norolojiye mi gitsem diye karar veremedim. Noroloji simdi beni cok yorar gibi geliyor zaten cok halim yok. Özele gidecegim devlette noroloji randevusu 3-4 gundur bulamiyorum. Kucuk yerde yasiyorum zaten. Bir tane ozel hastane imkanim, bir tane devlet hastanesi imkanim var. Norolojiye 2 ay falan randevu bekleyecek durumda olmadigim icin özele gidecegim ama iste o da cok fazla tetkik ister, beni yorar diye korkuyorum. Ustune koyacagi tani vs de endiselendiriyor beni. Ileriye yonelik ehliyet, atama is bulma surecinde saglik raporu vs istediklerinde bir sorun olur mu gibi endiselerim var. Anneme zamaninda noeoloji doktorunun koydugu bir teshis yuzunden annem ehliyet alamadi mesela. Hastaligi da iyilesmisti ustelik. 10 senelik meseleydi ama karsisina çıktı. Evet onun bir durumu vardi ama iyiydi ataklari olmuyordu, tedavi olmustu. Ama iste karsisina cikti. Simdi atanmak cok zorken 85-90 larla atanırken karsima cikarsa endisem var. Tabi saglik daha onemli ama bu gibi seylerde zor, bir emek var sonucta. O yuzden tekrar kbb mi noroloji mi kararsizim
Ya o zaman dediğin gibi tekrar kbb git bunu güzelce anlat ya da bi kaç gün bekle kendini gözlemle ne zaman bas donmen oluyor bi kendini takip et ve kbb bunu anlat. Evet zor oluyor randevu almak ben de zor buluyorum. Nöroloji tetkik isteme aşamasında yoruyor evet ama belki de istemeyecek basit biseyse. Bi de artık öyle korkmana gerek yok. Benim kuzenim 30 yaşında epilepsi hastası ama motorcu yani ehliyetleri var artık veriliyor. Atanma durumunda da büyük bi engelin olmadıkça önüne çıkmaz. Ben antrenörlük yapıyorum birçok hastalığı raporu olan atanmış arkadaşım tanıdıklarım var. Artık imkan tanıyorlar yani. Mesela basın hangi durumlarda dönüyor hiç fark ettin mi otururken, kafa hareketlerin, göz hareketlerin, dönünce etrafin beyaz gibi oluyor mu? dengesizliğin var mı falan
Tesekkur ederim yorumlarınız icin. Size de gecmis olsun, sizde de varmis Allah sifa versin.
Gecen hafta carsambadan beri 1 haftadir surekli bas donmem var. Beraberinde mide bulantimda oluyor. Ama bos donmesi siddetli diyemem, donuyor hafif ama surekli. Hani birkac saat dondu durdu gibi bir sey yasamadim. Surekli hafif bir donme var. Bu da cogunlukla yatmama, uyumama neden oluyor 1 haftadir. Gözlerimde normalde bir problem yok ama 1 haftadir hassas. Bas donmesinden kaynakli cok sık bakamiyorum etrafa. Isik, tv, telefon, lamba rahatsiz ediyor. 1 haftadir odada los isikta yaşıyorum. 1 haftadir uyurken dondugunu cok hissetmiyordum ama bu gece uyudugumda da ilk birkac saat uykuda olsam da dondugunu hissettim.
Simdi surekli donuyor o ayri ama tabi ayakta da donuyor, basimi aniden saga solq dondurdugumde de donuyor, tv de falan gecisleri olan sahneye bakarsam donuyor. Surekli donuyor aslinda ama bu durumlarda da dondugunu daha fazla hissediyorum. Bir tık bugun iyi gibiyim ama zaten sabahları dinlenmekten mi kaynakli bilmiyorum yine basim donse de iyi hissediyorum ama ogleden sonra ve aksam artiyor biraz bu hisler.
Ha bir de yemek yemede de sorun var. Normalde onumdeki tabagi bitiririm ama 1 haftadir açta olsam oturarak yedigimiz icin, haliyle yatarak yemek yenmiyor basim donup midem bulandigindan tabagin yarisini yedikten sonra daha yiyemiyorum. Mide bulantimla beraber istifra edecegim galiba diye yemeyi birakiyorum
Ayyy çok tanıdık geldi anlattıkların 😅 bende de burun ameliyatımdan sonra oldu benzerleri. 2022 yılında. Araba sürerken başım donmeye başladı artık etraf bembeyaz oldu sağa çektim dedim n’oluyo bi daha süremedim arkadaşım geldi aldı beni. Gözümü kapattım geçmiyor dönüyor, acıyorum dönüyor, sağa bakıyorum dönüyor sonra gözümü hareket ettiriyorum dönüyor. Mide bulantısı geliyor arkasın ve sonra kulak çıkmamalarım başladı. O günden beri de hep çınlama var kulağımda. Ne zaman başım dönse arkasına mide bulantısı, çınlama eşlik ediyor. Anatomi dersi gördüğüm için bunun normal olmadığını anladim hemen kbb gitmiştim. Vertigo değil dedi ama sonra daha da ataklar halinde gelmeye başladı. Uykuda mesela sanki yatağım bağlanmış ve havada döndürüyorlar yatağımı yatakta dönüyorum resmen tutunuyordum sağa sola kalkamıyordum sonra çok şiddetli mide bulantısı ve günümü yatakta geçiriyordum iştahım kapalı. Ben de migrende var bu ışık vs rahatsız ederdi. Bunda da öyle olmuştum. Kulaklığımı takıp müzik dinlemezdim o derece etkileniyordum. Sonra o sıra büyük ataklardan sonra kulak çınlamam yerleşti ve bi daha geçmedi. Şimdi de oturduğum yerden ara ara dönüyor ama ataklarım yok. Ve maalesef hastalığın bilinen tedavisi yok bi kulak çınlaması baş donmesi için ilaç var ama o da ise yaramıyor adı betasercti. Ben yüzme ve jimnastik antrenörüm bi süre ders verememiştim çünkü zor hareketler biliyorsun bas donmesi için. Kulak çınlaması için de doktor hareket vermişti kulak hareketi ama işe yaramadı. Ben de temizlettim 4-5 kere kulaklarımı ama su ile yıkama değil çekiyorlar ya ondan. Doktoruma sordum etkiler mi diye ama bilmiyorum sonuçta menniere orta kulak iltihabına bağlı bi hastalık. Sonuç olarak zor yani. Kizenimin karisinda da var onu hastalık menniere atakları tutunca 8 saat kalkamıyor yataktan yanında mide bulantısı için kova tutuyorlar falan o da bi çeşidi mesela. Umarım senim böyle bisey değildir devletlerine de baktırmani öneririm. Cok geçmiş olsun sana da 🙏🏽
Bende kulak tembelligi varmis. Kulak kirini kendi kendine atamiyor icerde birikiyor. Disardan temiz duruyor ama icerden doluluk hissi, duymamaya sebep oluyor. Bende bazen mecbur doktor ne derse yikat derse yikariyorum, kendisi aletle cekerse cekiyor. Bende dedim acaba ondan mi? 1,1.5 senedir duymamda problemede yasamayinca gitmemistim. Basim donunce gittim, ici baya dolu dedi yikatti gecen iste. Baya da kir cikti, gosterdiler. Dedim bas donmem bundan belki de birkac gun daha durayim duzelir belki. Pazartesi gitmistim ama gecmedi hala kulaklar temiz olsa da. Sikayetler devam ediyor. Iste simdi de norolojiye mi gitsem, kbb ye mi bilemiyorum. Mr falanda girmeyi sevmiyorum. Onu falan verir noroloji galiba. Of ya cok zor
eğer vertigo şüphesi varsa k. b. b derim
Nörolojin