Sağlık Doğallık skorunu öğren, sana özel hediyeni kap! Kendin için ne kadar doğalsın? (Sayfa 2) İlaçsız Yaşam Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1633 Doğallık skorunu öğren, sana özel hediyeni kap! Kendin için ne kadar doğalsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Filmşeridi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Dengesizler arasında a dengede yim😂Ben düzsen ve tertip hastasıyım plansız hiç bir şey yapmamaya gayet gösteriyorum 1 0 Yorumla
Norabell Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Kendimizleyken hepimiz dogaliz ama önemli olan o doğallığı toplum içinde sürdürebilmekte değil midir? 0 0 Yorumla
olgunbiri33 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 1 yıl Sabah akşam işe gidip gelirken iş elbiseyle gidip geliyorum mecburiyetten bu kadar doğal biriyim 😇😊 0 0 Yorumla
ezelc Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl doğallıktan uzak çıktım fakat sınav dönemimden kaynaklandığını düşünüyorum umarım sınav sonrası düzeltebilirim 0 0 Yorumla
Alparslan_turkoglu Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Sabah ilk sigara ohh oglen fabrika yemegi aksam raki balik bidahami gelizcez dunyaya ha bigun once ha bigun. Sonra yasmana bak 0 0 Yorumla
Durubakis Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bazen dışarıdan nasıl göründüğümü çok kafaya takıyorum ama içimde hâlâ çocuk gibi dürüst bir yan var. Doğallık skorum belki %70 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Walla mecbur kalınca kullanıyorum yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Bir_Adamın_Günlüğü Takip Et Xper 3 Yaş: 45 1 yıl Doğallıktan uzakmışım ! 4 soruyla muhteşem tespit.. Tebrikler... 0 0 Yorumla
SılaÇelik966 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Dengedesin, ama daha iyisi mümkün çıktı bilmedim 0 0 Yorumla
Iremaybalaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Doğallıktan uzakmışım hayat da çok pembemsi değil sonuçta ondandır 0 0 Yorumla
kimsey1lgilendirmezz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Şu saatten sonra doğal olmak çok zor. Siz ilaç almasanızda yediğiniz şeylerde mutlaka oluyor. 0 0 Yorumla
superalper Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Doğallıktan uzak, başıboş anlamsız nir hayat çıktı 😅 0 0 Yorumla
CANGA0015 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Gerçekten Spor Hayatımızda çok önemli sağlık açısından 0 0 Yorumla
loriiiwkkk Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Her gün göz altına buz koyarak göz altı morlukları azaltmak 0 0 Yorumla
AtskimiJetskimi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Pek doğal değilim doğal olmak şart beslenmede özellikle 0 0 Yorumla
Duyguamaduygusuzz2 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Olabildiğince alternatif tıp ile tamamen bitkisel ilerliyorum 0 0 Yorumla
guestgirl Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Doğal olmak doğal beslenmek hepsi önemli her anlamda hemde deneyeceğim 0 0 Yorumla
defneee_086 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl doğalım ilaç sevmiyorum ilaçlar iyi değil zorunlu olmadıkça 0 0 Yorumla
Ragnar_Darksun Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Ilac bile içmem ben ahsjsjs benden daha doğalı yoktur 0 0 Yorumla
NovaFlare Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Kendi içimde doğallık var hayat şartları da buna göre 0 0 Yorumla
Ayyyynedessek Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Sanırım kendimde düzeltmem gerekwn cok sey var 0 0 Yorumla
JoyistikkolunJsi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl hiç birimiz bu metropollerden dolayı doğallıktan herkes uzak 0 0 Yorumla
evlimutsuz33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Saçım sakalım huyum kişiliğim hep aynı doğal neysem o kişiyim 0 0 Yorumla
Dişperisi000 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Doğal =ben yani hiçbir şey kullanmıyorum bı nemlendirici bi güneş kremi o kadar 0 0 Yorumla
Çorumluspurting Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Her zaman doğallık olmaz özel gunlerde asmak gerekli 0 0 Yorumla
arasgeoklar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl En sevdiğim içecek çay olabilecek kadar doğalım 0 0 Yorumla
Xxmen2626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Doğallıktan uzakmışım zaten bu devirde nasıl doğal kalalım 0 0 Yorumla
Mahperi_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evet ben her zaman doğallıktan yanayım 1 0 Yorumla
Birrkızişteeex Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 89% 1 yıl Herkesin doğallık anlayışı farklı bence 1 0 Yorumla
the_gokce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Bence son derece çok doğalım her anlamda. 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 371 cevap paylaştı. Doğallıktan uzak çıktı fakat dogadayim 0 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yani evet biraz doğallıktan biraz uzakmışım 0 0 Yorumla
Yavuzst Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Günlük spor olarak yürüyüş doğallıktan uzak 0 0 Yorumla
Caldion_Blue Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 97% 1 yıl Olabildiği kadar doğal olmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kelbirgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl İlaçlar bence tüm beden sistemini etkiliyor. 0 0 Yorumla
gizli_kullanıcı_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 53% 1 yıl Ben baya doğalım ya her yönden hemde 0 0 Yorumla
CantezAbor Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Artık kendime daha bakımlı olmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
yenideneyimlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olması gerektiği kadar doğalım şükür 0 0 Yorumla
MaviDondurma_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olabildiğince dogalim her konuda yani 0 0 Yorumla
BenAsu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Baya doğalım ya devrin en doğalı olabilirim 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tembelmişim sanırım öyle demek istedi 🤣 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. İyiyiz şükür doğa benim işim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Dengesizler arasında a dengede yim😂Ben düzsen ve tertip hastasıyım plansız hiç bir şey yapmamaya gayet gösteriyorum
Kendimizleyken hepimiz dogaliz ama önemli olan o doğallığı toplum içinde sürdürebilmekte değil midir?
Sabah akşam işe gidip gelirken iş elbiseyle gidip geliyorum mecburiyetten bu kadar doğal biriyim 😇😊
doğallıktan uzak çıktım fakat sınav dönemimden kaynaklandığını düşünüyorum umarım sınav sonrası düzeltebilirim
Sabah ilk sigara ohh oglen fabrika yemegi aksam raki balik bidahami gelizcez dunyaya ha bigun once ha bigun. Sonra yasmana bak
Bazen dışarıdan nasıl göründüğümü çok kafaya takıyorum ama içimde hâlâ çocuk gibi dürüst bir yan var. Doğallık skorum belki %70
Walla mecbur kalınca kullanıyorum yapacak bir şey yok
Doğallıktan uzakmışım ! 4 soruyla muhteşem tespit.. Tebrikler...
Dengedesin, ama daha iyisi mümkün çıktı bilmedim
Doğallıktan uzakmışım hayat da çok pembemsi değil sonuçta ondandır
Şu saatten sonra doğal olmak çok zor. Siz ilaç almasanızda yediğiniz şeylerde mutlaka oluyor.
Doğallıktan uzak, başıboş anlamsız nir hayat çıktı 😅
Gerçekten Spor Hayatımızda çok önemli sağlık açısından
Her gün göz altına buz koyarak göz altı morlukları azaltmak
Her halimle doğalım paylaşımın için teşekkürler
Pek doğal değilim doğal olmak şart beslenmede özellikle
Olabildiğince alternatif tıp ile tamamen bitkisel ilerliyorum
Doğal olmak doğal beslenmek hepsi önemli her anlamda hemde deneyeceğim
doğalım ilaç sevmiyorum ilaçlar iyi değil zorunlu olmadıkça
Doğal olmak mekâna zamana ve maddiyat bakıyor
Ilac bile içmem ben ahsjsjs benden daha doğalı yoktur
Kendi içimde doğallık var hayat şartları da buna göre
Sanırım kendimde düzeltmem gerekwn cok sey var
hiç birimiz bu metropollerden dolayı doğallıktan herkes uzak
Kendi halinde takılırm olması gerektiği gibi
Saçım sakalım huyum kişiliğim hep aynı doğal neysem o kişiyim
Doğal =ben yani hiçbir şey kullanmıyorum bı nemlendirici bi güneş kremi o kadar
Her zaman doğallık olmaz özel gunlerde asmak gerekli
En sevdiğim içecek çay olabilecek kadar doğalım
Doğallık dan uzak çıktım tek değilim eminim 😂
Doğallıktan uzakmışım zaten bu devirde nasıl doğal kalalım
Evet ben her zaman doğallıktan yanayım
doğalllıkk herşeyden daha güzell
Herkesin doğallık anlayışı farklı bence
Bence son derece çok doğalım her anlamda.
"Doğallık Yolculuğuna Hazırsın!"
Doğallıktan yanayım ama bazen doğallık yetmiyor gibi
Oldukça doğal hissediyorum 🌿🌱
Doğallıktan uzak çıktı fakat dogadayim
genelde uyuyamıyorum konforlu
İçim dışım bir benim Bebeğim
Yani evet biraz doğallıktan biraz uzakmışım
Günlük spor olarak yürüyüş doğallıktan uzak
Olabildiği kadar doğal olmaya çalışıyorum
Doğal olmak en güzeli, severim doğallığı
Ben hep doğalım herkes farklı
İlaçlar bence tüm beden sistemini etkiliyor.
Ben baya doğalım ya her yönden hemde
Artık kendime daha bakımlı olmaya çalışıyorum
Olması gerektiği kadar doğalım şükür
Olabildiğince dogalim her konuda yani
Çok doğalım diye düşğnüyorum ya
Baya doğalım ya devrin en doğalı olabilirim
Valla baya dogalim aslında
Spor yapıyorum sağlık için
Sonuç doğallıktan uzağım hahshs
Hep dogalım zaten spor yap
Skorum gayet tatmin edici
Tembelmişim sanırım öyle demek istedi 🤣