1 dakikalık bu eğlenceli testle yaşam rutinini analiz et, sana özel ipuçları ve indirimleri kap! 🌿😍
Güne nasıl başlarsın?
Gün içinde atıştırmalık tercihin?
Hareket alışkanlığın?
Stresle nasıl baş edersin?
Uyku rutinin nasıl?
Günlük destek ürün tercihin var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
"Doğallıktan Uzağım"
Modern yaşamın hızlı temposu seni doğal yaşamdan uzaklaştırmış olabilir. Ama üzülme, küçük değişikliklerle kendin için harika bir başlangıç yapabilirsin. Sana özel önerilerimiz var.
➡️ Harekete geçmen için ilk adım: Yeni üyelere özel ‘'yeniuye10'' kodu ile kendin için bir adım at. Tüm indirimlere ek %10 indirim kazan!
Aslında bu sorunun cevabı her gün değişiyor.
Bazen aynaya bakıyorum, saçım dağınık, gözümde uykunun tortusu, ama içimden “Tam da böyle sevilmeliyim” diyorum. İşte o an, doğallığım tavan yapıyor.
Ama sonra bir gün geliyor, filtrelerin arkasına saklanmak istiyorum. Kusurlarımı değil, versiyonumu göstermek istiyorum. Çünkü doğallık cesaret istiyor. Her zaman kolay değil.
Kendim için ne kadar doğalım? Bence çoğu zaman %70 falan. Geri kalan %30 ise çevrenin beklentisiyle, “acaba yanlış anlaşılır mıyım” kaygısıyla boğuşan tarafım.
Ama bir şey biliyorum: Doğal olmak, filtresiz yaşamak değil sadece. Gerçek hislerini inkâr etmemek, kendine dürüst olmak. Üzgünken “iyiyim” dememek, hayır demek gerektiğinde yutkunmamak.
O yüzden ben kendim için elimden geldiğince doğalım. Her gün biraz daha. Çünkü kendim olmaya çalışmaktan daha doğal bir şey yok aslında.
Modern yaşamın hızlı temposu seni doğal yaşamdan uzaklaştırmış olabilir. Ama üzülme, küçük değişikliklerle kendin için harika bir başlangıç yapabilirsin. Sana özel önerilerimiz var.
➡️ Harekete geçmen için ilk adım: Yeni üyelere özel ‘'yeniuye10'' kodu ile kendin için bir adım at. Tüm indirimlere ek %10 indirim kazan bu çıktı. !
"Doğallıktan Uzağım"
➡️ Harekete geçmen için ilk adım: Yeni üyelere özel ‘'yeniuye10'' kodu ile kendin için bir adım at. Tüm indirimlere ek %10 indirim kazan!
"Dengedesin, ama daha iyisi mümkün!"
Yaşam tarzın doğal yönleri barındırıyor ama daha iyi hissetmek için bazı alışkanlıklarını değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Sana özel içerik ve ürün önerilerimizi hemen gör.
🙄
Bu çıktı.
"Doğallıktan Uzağım"
Oysaki %100 natürel bu adam 😄
Ayyy "doğallıktan uzak" çıktım. 🤭 Hayatımı düzene sokup daha sağlıklı beslenmek ve spor yapmak istiyorum ama olmuyor. İlaçsız Yaşam'a üye olmak bana motivasyon sağlayabilir. %10 indirim çok iyiymiş. Değerlendirebilirim. Teşekkürler.
Ay doğal olmak her zaman çok güzel
"Doğallıktan Uzağım"
"Doğallıktan Uzağım"
Bana verilen yanıt bu şekilde
Dengedesin, ama daha iyisi mümkün!"
Yaşam tarzın doğal yönleri barındırıyor ama daha iyi hissetmek için bazı alışkanlıklarını değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Sana özel içerik ve ürün önerilerimizi hemen gör.
ben sabahları uyandığın gibi ayna karşısında kendimi inceliyorum. çünkü uyandığında karşılaştığım kişi ben değilim. uykudan yüzüm gözüm şişmiş oluyor... sonra elimi yüzümü yıkadıktan sonra tekrar bakıyorum bu sefer biraz daha kendime benziyorum falan. yine de doğallıktan uzak çıktım. sanırım günlük yaşamıma sporu ve nefes egzersizlerini sokmam gerekiyor.
Doğallıktan Uzağım"
Herkes de uzakmış doğallıktan
"Doğallıktan Uzağım"
maalesef 21. yy şehir hayatında kaçınılmaz olarak.
"Doğallık Yolculuğuna Hazırsın!"
Harikasın! Doğallık seninle bütünleşmiş. Bu yolculukta daha da güçlenmek için İlaçsız Yaşam ürünleri senin için en iyi destek!
➡️ Yeni üyelere özel 'yeniuye10’ koduyla doğal destekleri keşfet! Tüm indirimlere ek %10 indirim seni bekliyor. Dedi
Doğallıktan Uzağım
Modern yaşamın hızlı temposu seni doğal yaşamdan uzaklaştırmış olabilir. Ama üzülme, küçük değişikliklerle kendin için harika bir başlangıç yapabilirsin.
"Doğallıktan Uzağım"
Kendinle düzenli ilgilenince düzenli spor düzenli yeme vb. En iyisinin bu olduğunu ve doğal olduğunu fark edersin keşke daha çok bunlara dikkat edebilsem. En iyisi doğal olmaktır
Ne kadar dogal olmamız gerekse de hep uzaklaşıyoruz bu durumdan.
Kendimizin nasıl hissettiğinden çok, kim ne düşünür? Nasıl gözükürüm sorusu yer alıyor.
Buda bizi doğallıktan uzaklaştırıyor.
Doğallıktan Uzağım"
bilmiyorum. cok dogal oldugumu sanmiyorum cunku hep paketli gida yiyip bide ustune spor yapmiyorum. sanirim erkenden tahtali köyü boylarım. ne dersiniz siz?
Ful doğalım covid aşısı dahi olmadım ilaç kesinlikle kullanmam şampuan tenimi kaşındırdığı için doğal sabunlar kullanırım.. aydın yöresinden sabun getirtirim
Doğallıktan nasıl uzağım günlük spor yapıyorum erken yapıyorum paketli gıdalar tercih etmiyorum. günlük destek ürünleri tercih etmek yerine onu dengeleyen yiyecekler tercih ediyorum
"Doğallık Yolculuğuna Hazırsın!"
Harikasın! Doğallık seninle bütünleşmiş. Bu yolculukta daha da güçlenmek için İlaçsız Yaşam ürünleri senin için en iyi destek!
oldukça doğalım , ama hepimizin farkında olmadığı yapay bir yanı vardır , olabildiğince doğal olmaya çalışıyorum
Çok doğal ve organik kendi bahçemde olanı yiyorum bitki çaylar ve taze sıkma meyve suları spor perhiz üzerine kurulu her şey
Doğal yani organik yiyecekler ile vücudunu kıvamda tutmak çok önemli, ayrıca günlük spor egzersizleri de unutmamak gerekir.
ilaçsız yaşamı destekleyelim önemli bir adım çünkü ilaçlar tedavi etmiyor daha çok hasta ediyor prospektüs de yazıyor
Doğallık candır be yapmacık olmayı beceremem zaten
ayyyyyyyy doğallıktan uzak çıktım ne ayıp :D
Doğa insan olmadan da yaşar ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz..! Paul ENRİCH.
A’cılar için: Bir doğa yürüyüşü + sessiz bir kitap günü
"Dengedesin, ama daha iyisi mümkün!"...
Fazlasıyla doğal birisiyim ne cilt kremi kullanırım ne de herhangi bir ürün
dengesiz dünyanın dengeli insanıyım vesselam
"Doğallıktan Uzağım" pek katılmıyorum gayet doğalım ben :)
Yürümek yağmurun altında ıslanmak her şey doğal
Hiç doğal değiliz galiba hep abur cubur atıştırmalık besinler ne olduğunu bilmediğimiz gıdalar
Her Zaman doğal olamam her Zaman hasta da değilim
.
En iyi sağlıklı yaşam spor yapmak tabii benim tercihim karete ve yüzme yapiyorum
Cevabı beni şaşırttı ben doğal biliyordum kendimi ama anket sonunda doğallıktan uzak çıktım
doğallıkdan uzağım çıktı bana sizlere neler çıktı :D
Doğallıktan uzağım şaşırdık mı tabi ki hayır? zcxcxzkzjkcxz
Arada bir pikniğe gitmek çok istiyorum evimden çıkmıyorum ama işten eve evden işe
Şu sıralar doğallıktan çok uzağım maalesefki
"Doğallıktan Uzağım"şıkkı çıktı doğallıktan uzakmışım bence değil ama
teşekkürler.
Mutluluk kürleri işe yarıyorsa alırım bi dal 😅
doğallıktan uzakmışım. hayat stresi ile ancak bu kadar oluyor
Dengedesin daha iyisi herkül çıktım cdxdadxs
Doğallık yolculuğuna hazırım, teşekkürler 😃
Dengedesin çıktı ama bu şıklar tam karşılığı değil, yakın şeyler seçtim tam bu şıklar kimseye kolay kolay uymaz zaten
"Doğallıktan Uzağım"
Modern yaşamın hızlı temposu seni doğal yaşamdan uzaklaştırmış olabilir. Ama üzülme, küçük değişikliklerle kendin için harika bir başlangıç yapabilirsin. kalsın
Dengede diyor bana ben bile dengedeysem o kadar dikkat ettiğim halde daha iyisi milyarda bir filandır
Ben hep doğal olduğumu düşünüyorum zaten yani hep doğallıktan yanayım bitkisel ilaçları kullanırım mesela uyku düzeni için pasiflora çok iyi geliyor
Doğallıktan Uzağım"
Modern yaşamın hızlı temposu seni doğal yaşamdan uzaklaştırmış olabilir. Ama üzülme, küçük değişikliklerle kendin için harika bir başlangıç yapabilirsin
Doğalım. Hiç estetik botox yok bende mesela. Makyaj da çok yapmam
Bu soruların cevabı günden güne değişiyor aslında, bazen daha dengeli daha güzel besleniyorken bazen daha kötü besleniyorum. Kime göre doğallıktan uzağım?
,%100 doğal çıktım testte. Biliyordum ama keyiflendim