Tam iyi oldum derken yine yenildim lütfen sağlığın değerini bilin bütün testlerim kötüye gidiyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum 😌😭
1 ay
Çok zor bir dönemden geçtiğini anlıyorum ve gerçekten moralini bozman çok doğal. Sağlığın, duygusal ve fiziksel anlamda çok kıymetli bir şey. Testlerinin kötüye gitmesi seni korkutmuş ve endişelendirmiş olabilir, ama bunu tek başına taşıman zor. Bir an önce bir uzmana başvurup sağlık durumunu netleştirmen ve gerekli adımları atman önemli. Doktorun sana en doğru yolu gösterebilir ve seni yönlendirebilir.
Bunun yanı sıra, duygusal olarak da zorlandığını hissediyorum. Kendini daha iyi hissetmek için destek alman, duygusal yüklerini hafifletmek için güvendiğin kişilerle konuşman çok önemli. Sağlık sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal bir şeydir. Kendini ihmal etmemek ve yardım almak hakkındır.
Duygusal anlamda zorlandığın zamanlarda, küçük adımlarla kendine iyi bakmaya başlaman önemli. Ne hissettiğini, neye ihtiyacın olduğunu anlamaya çalış ve kendine nazik ol. Gerekirse bir terapistten de destek alabilirsin. Bütün bu zorluklar geçici olacak, önemli olan bu süreçte kendine şefkat göstermek ve güçlü kalmak.
Tekrar başa dönmek kötü oldu bana teşekkürler yorum adına 😌
Cevap
26Cevap
Önceden atlatmışsın şimdi de tekrar atlatabilirsin bunu düşünerek bence kendini sakinleştirebilirsin Ciddi bir rahatsızlık olmasa dahi insanlar test süreçlerinde tedaviye başlarken anksiyete yaşayabiliyor.
Bu yüzden benim kişisel düşüncem bunlarla tek başına başa çıkmakta zorlanıldığı anlarda hiç çekinmeden psikiyatriye başvurulması💕
Çok geçmis olsun , Acil sifalar dilerim🙏 Sağlık gercekten cok kıymetli tekrar iyi olacaksın en kısa surede. Olumlu düsün iyi olucan günler cok yakında , şöyle deniz kenarında yürüyüsler , you tubedan meditasyon vidiyoları dinlemen iyi gelebilir.🙏😇🌸
Üzülme gardınıda düşürme ben arkadaşlarımla zaman geçirerek ilerliyorum bu süreçte sevdiğim gerçekten beni seven insanlarla eve başa dönmek yoruyor tekrar eden durumlar yıldırıcı olsada biz daha güçlüyüz dimi hastalıktan çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim inşallah olur bu iki oldu biraz ani olunca şok etkisindeyim
İnşallah mecburum toparlanıcam zaten Allâh ne diyorsa o
Sanada geçmiş olsun çok sağol 💫🙏
Kendini yıpratma canım, önce doktora git, sonra da ruhunu besle. Müzik, sohbet, film, biraz da kahkaha iyi gelir. Geçmiş olsun çokça 😘🌸
Teşekkürler canım ameliyat olucam tekrardan 5 ay sonra tekrar etti yine Rabbim ne derse o artık 😌🙏
Bağırsak
Sağol canım teşekkürler inşallah 😌🥲🙏
Sağlığın değerini bilmeli herkes gerçekten.. insanı çaresiz bırakıyor sağlık sorunları. çok geçmiş olsun umarım geçer 🙏
Sağol ablacım bu sefer biraz zor
inşallah geçer güzel dileklerim seninle her zaman 🙏🌹
İnşallah canım sağol 🙏😌
Lütfen üzülme ve daralma. Hayatta bazen zorluklar üst üste gelebilir ve kalbimize ruhunuza ağırlık verir. Namaz kıl ve hulusi kalp ile dua et. Gerektiğinde psikolojik destek almayı da ihmal etme🌸
Çok üzüldüm ya kıyamam Allah en acilinden bol şifalar versin inşaallah 🤲🤲🤲
Teşekkürler 😌😌
Çok üzüldüm be kardeşçik patoloji mi kötü çıktı?
Evet yine olmadı
Amin abim😊
Çok geçmiş olsun. Kafamda bitiricen bu savaşı iyileşecem de
Biraz zor gibi 5 ay sonrası tekrarladı
Abla çok geçmiş olsun, hastalığı düşünme başka şeylerle ilgilen hep ben iyiyim de kendine😒
Sağol canım keşke o yetse
Keşkee
Psikolojik olarak daha güçlü olduğuna inandırmalısın zihinini
Bilmiyorum artık ne yapsam
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Psikolojik açıdan güçlü durmak, sevdiğin aktiviteler yapmak önemli olabilir
çok geçmiş olsun. Allah tan şifalar dilerim. psikolojik olarak öncelik ailenin desteği vereceği moral. ne bileyim varsa dost birileri. pozitif düşünen insanlarla görüşmek gerek
Teşekkürler daha 5 ay geçti iyiyim sanıyordum başa döndüm sağlık çok önemli her şey boş lütfen kıymetini bilin 🙏
çok doğru söylüyorsunuz. sağlık varsa her şey var. sağlık eşittir hayat. ama hastalığın da tedavisi var. o da bir gerçek. akıl vermek değil niyetim. bence güçlüsünüz ve bunu kaldırabilecek metanete sahip olduğunuzu düşünüyorum. gün her gün yeniden başlar kendini yeniler. vücut da öyle. umarım her şey iyiye gider bırakmayın kendinizi. iyi haberleri bekliyoruz
Çok teşekkür ederim yorum ve ilginize 😌🙏
psikolojik oalrak güçlü olmak gerekiyor motivasyonun da olması lazım
Atlatılır ancak iyileşme içten başlar dışa yansır. İnanç lazım. İnanırsak her şey mümkün.⭐🌻
Psikolojiyi en spor düzeltir bedensel değişim zihinsel değişikliği tetikler
Merhaba geçmiş olsun öncelikle rahatsızlık neydi özel değilse
Geçmiş olsun Allah'tan Acil şifalar dilerim bu aralar tekrar bir viral bir salgın var
Abla takma sen herşeyin üstesinden gelirsin kral kadınsın vesselam
Teşekkürler 😌
Geçmiş olsun kendini seveceğin şeylere yönlendir o zaman atlatilir
İnşallah ama kemoterapi şartmış
O zaman tedavi Olcan kafaya bişeyi takmicaksin
Bilmiyorum şu an çok moralsizim 😌 teşekkürler ilgin için
Bozma moralini yüksek tut uzulmede ok rica ederim dilber
🙏🙏🙏
🌹🌹🌹
Bazı hastalıklarda morel önemlidir düşükse yapacak birley olmaz.
Depresyon mu bahsettiğin
Hayır kemoterapi
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi olursunuz inşallah ❤️
Teşekkürler 😌🙏
Doğa huzur ve en önemlisi inanmak. Bu hayatta seni yaşama tutan şeylere sımsıkı sarılmak. İyi olacağım demen ve inşallah iyi olacaksında.
Allah acil şifalar versin
🙏🙏
Geçmiş olsun neyin var
Daha önce sindirim sorunum vardı yine değerlerim kötü
Neden acaba
İlaçlarını kullanmaya başla yine varsa
Var ama degişecek bi ameliyat gerek yine
Daha önce ameliyatla mı iyileştin
Evet 5 ay oluyor
Sorun neydi ki
Önce sağlıklı düşüncen ve yanlız birakmiycaginn insanları unutmuycan
Nefes alışverişine bile bağlı aslında bu olay gerçekten ve yaşama sevincini kaybetmemek oldukça önemli sana iyi gelen şeylere zaman ayır bence
Allah’ın izniyle sağlığına tekrar kavuşursun inşallah. Senin için yapabileceğimiz bşy var mı
Çok sağolun yapacak bişey yok Allâh ne diyorsa o
Annem de tedavi görüyor. İstersen biraz konuşabiliriz bu konuda.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size.
Geçmiş olsun çook
Geçmiş olsun🥺 mücadele etmeye devam etmelisin
Çok çok geçmiş olsun ya
geçmiş olsun biran önce düzelirsin inş
Geçmiş olsun.
Teşekkürler
Rica ederim.
Geçmiş olsun neyin var
Geçmiş olsun çabuk geçer inşallah
Çok geçmiş olsun🥹
Cok geçmiş olsun elinden geleni yspmaya çalış
Sizi eğlendiren hobiler uğraşlar keşfedin