Arkadaşlar ben 74 kiloyum 97 kilodan düştüm bu rakama ama asıl sorun Luan konustugum kişi 190 boyunda sporcu baya fiziği güzel kaslı birisi ben 160 boyundayım bu yüzden kilom fazla sanki. Belim ince ama bacak basen eritmem gerekiyor 20 gün sonra bulusucaz ama ben nasıl yirmi günde hızlı kilo verebilirim dört gün detoks yaptım 2 kilo verdim ama en az 68e düşsem güzel olurdu🥲 kendimi onun yanında kötü hissetmem gerekir mi beni beğenmez diye düşünüyorum bilmiyorum nasıl yapıcam. Sizce begenmeme ihtimali olur mu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendimi hiç kötü hissetmene gerek yok ben 52 kiloydum 52 kilodan 98 kiloya çıktı şu an 98'im boyum var ama artık boyda bir işe yaramıyor nasıl kilo verdin lütfen anlat çünkü ben duramıyorum ikincisi olarak da onun yanında kötü gözükmezsin çünkü ben 98 kiloyum ama benim sevgilim 70 kilo ve o 70 kiloya daha yeni çıktı daha zayıftı ama kalıplıydı yani o absürt durduğumu göstermiyor yanına yakıştırıyor ben de kendi kendime ben onun yanına yakışıyorum düşüncesi ile kendimi daha iyi hissediyorum yoksa öbür türlü sen de benimle kafayı yersiz
Ya teşekkür ederim az çok teselli oldu🥲 nasıl verdim sadece yemedim ama gezdim 🥲
Rıca ederim 💓 ben çalışıyorum ama hava koşulları kötü olmadığı süre boyunca işime yürüyerek gidiyorum ben bir çağrı merkezinde çalışıyorum çalıştığım yer O kadar uzak değil ama inmem ve çıkmam gereken aşırı uzun verdi aşırı dik bir yokuş var oturarak çalıştığınızın yaptığın tek egzersiz o oluyor onun dışında sabah ve öğle yemek yiyorum eve geldiğimde yiyemiyorum ama ona rağmen kilo almaya devam ediyor bugün kendisine sadece bir sade Türk kahvesi ve şekersiz çay oluyor
Bende müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum hep oturuyoruz ama spora yazıldım. 6 aylık paket aldım etkisini görmek istiyorum ama yirmi günde nasıl incelirim bilmiyorum korkuyorum da beğenmez beni diye 🥲🥲
Nerdeyse hiçbişey yemiyorum gin içinde
Ben önceden spora gidiyordum fitness'a gidiyordum 4 ay gittim o zaman onları iyidim ama spor salonunda bir kızı dövdüm O yüzden gitmiyorum bu arada hangi şehirdesin ve nerede temsilcilik yapıyorsun Bir de yukarıdaki dal y***** dinleme sakın
fazla kadın 40 -60 arası olmalı
Hele hele hele sen bir kadının standartlarını karşılayabiliyor musun peki boyun var mı Kasım var mı saçını iyi mi sesin iyi mi?
madem eleştireye açık değilsin neden hakkında iyi bir yanıt olmayınca çemkiriyorsun. ve dediğim de ne var yani ve senden banane konu ben değilim ki mal gibi bir şeysin zekanı geliştir önce
Senin özellikler nedir. Bukdr net dediğine göre harika biri olmalısın
asla , öyle bir şey demedim ve izlenim bırakmadım not: mükemmel kimse yoktur
canımsın benimle ilgileniyorsun demedim kadın dediğin 40-60 arası olmalı diyorsun sanki senin kendi standartların çok iyi de 40 60 arası kadın sana bakabilir mi sen kendi yorumunu yaptın ben de kendi yorumumu yapıyorum demek ki ne senin de kendinde beğenmediğin bir şeyler var ki ne standartların iyi mi diye sorduğunda çekemiyorsun yorumumu diyerekten kuduruyorsun demek ki senin de vücudunda özgüven eksikliğini gideremediğin bir durum var aciz
uzundu birkaç kelime okudum sadece. neden anlamak istemiyorsun ben kendime mükemmel veya herhangi bir şey dedim mi veya biriis bana baksın bakmasın değil ki konu...
Konunun ne olduğunu biliyorum ama yorum yaparken belirsiz yorumlar yapmayın ne bir kadın ne bir erkek herkes için geçerli bu kadın dediğin 40 60 olur değil yaptığım yorum ucu açık bir yorum herkesin eleştirebileceği bir yorum
bu benim görüşüm başkası 80 kg sever bir diğeri 70 sever benim görüşüm tercihim böyle sen neyi ispat etmeye çalışıyorsun aq ucu açık olan bir şey söylemedim
Hayır yazdığın şey ucu açık yani her türlü cevabı almaya açık bir yorum ağlama
iyi misin sen ne ağlaması aq ne demek ucu açık benim idealim 40 -60 diyorum. (benim, ben , kendim) yani başkası için ideal farklıdır amma zoruna gitti gizliden falan çıktın neyi ispat etmek istiyorsun git başımdan
Ben bir şey ispat etmeme gerek yok sadece sen 40 60 olmalısın dedim ben de sana sordum senin standartların ne bir kadına sunabilecegin
yav ne yapacan beni kabul eden vardır etmeyen vardır bunu anlamak zor mu ben mükemmelim veya ben şöyleyim dedim mi demedim. ispat etmiyorsan gizliden neden çıktın işine bak lütfen
Bebeğim üzme kendini sende spora git