İçim sıkılıyor daralıyor resmen stresten dolayı sanırım stres yapmadan duramıyorum engel olamıyorum stres yapma gibi öneriler vermeyin elimde değil ne yapmam lazım
6 gü
İçim sıkılıyor daralıyor resmen stresten dolayı sanırım stres yapmadan duramıyorum engel olamıyorum stres yapma gibi öneriler vermeyin elimde değil ne yapmam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır olsun nedir seni bu kadar strese iten şey dök içini bakalım elden bir şey gelirse ne âlâ
Üstte bi arkadaşa yazdım ben artık mutlu olamıyorum huzur bulamıyorum tükenmişlik sendromu yaşıyorum sanırım
Seni mutlu eden hiçbir aktivite yok mu?
maalesef yok stresten kendimi alışverişe vermiştim mutlu olmak için artık onları bile giyemiyorum hiçbir şey beni mutlu etmiyor günde 12 saate yakın kulaklık takıp müzik dinliyorum kafamdakileri unuturum diye ama unutamıyorum çok kötüyüm çare arıyorum kendime
Yanında biri olması lazım. Sürekli aynı döngü ve düşünce içinde kaldığın için boğuluyorsun. Yalnız kalmamaya dikkat et bu dönemde.
Yalnız kalmamak için elimden geleni yapıyorum ama sanırım yalnız kalmak kaderimde var bizim evde herkes çalışıyor yıllardır akşam yemeklerini tek yiyorum yemekten sonra da odama geçiyorum öyle bitiyo gün
Arkadaşların yok mu? Arkadaş edin kendine. Yaşadığın şehirde buradan birileri vardır elbet hiç arkadaşın yoksa bile edinebilirsin.
Aynısını yaşadım atlattım çok şükür yardımcı olabilirim
Nasıl
Kafanı dağıtan şeylerle ilgilen eğlen gez kitap oku ve en önemlisi kendine söz ver birdaha yapmicam diye. Ve her aklına geldiginde yaparsam sözümü tutamam sen güçlüsün de emin ol atlatcaksin
kendini unutana kadar dizi izle üstüne uyu
Uyursam çok fazla kilo veriyorum ben bu ay 8 kiloya yakın verdim sağlığım bozuluyor iştahım kesiliyor
Bu akşam benim de öyle neden bilmiyorum
Benim 1 aydır falan öyle ve artık cidden canım yanıyor çaresi yok mu
Nöroloji ye git sonra o yonlendirirse psikiyatriye git ancak hap kullanma konuşan doktora git hap verene değil. Ve kesinlikle seni eğlendiren güldüren kafani dağıtan şeylerle ilgilen bak ozaman nasıl güzel olucaksin
@Ayazsaruhan beni güldüren bi aktivite yok çok denedim dışarı çıkıp gezmeyi yeni arkadaşlar da edindim ama hala aynı mutsuzum sanki hayatta hiçbir amacım yokmus gibi hissediyorum
Noroljiye git citoles hap var seni mutlu eder. Ancak hap en son ki çaren olsun önce kendine güven ve kendine sözün olsun
Büyük ihtimalle anksiyete var
@Ayazsaruhan anksiyetem var ama bu durumun anksiyete ile alakası yok hayattan zevk alamıyorum
Anksiyeteden çünkü seni tutar ve yediğin yemekten varsa sigaradan hatta gezdigin yerlerden zevk almandan bile etkiler
@Ayazsaruhan bana da bildirim geliyor kendi yorumundan mı olayı konuşsanız
Ne yaparsan yap geçmeyecek şeyler için düşünmeyi bırak her şey olması gerektiği gibi oluyor
Psikiyatriye git antidepresan ic
Öyle direkt verirler mi ki
Verirler
Stresin kaynağı ne
Stresin kaynağı her şey ben 18 yaşındayım annemle babam seneler önce ayrıldı borçlarımız çok para yetmiyor ekonomik sıkıntı çekiyoruz abimle annem her gün evde kavga ediyolar huzur yok 3-5 arkadaşım var telefonlarım çalmıyo ne arayanım var ne soranım sevdiğim insan da beni istemiyor okulum da bitti işe de sağlık sorunlarım yüzünden gidemiyorum hayatım hiç güzel gitmiyor evden çıkasım falan gelmiyor dışarı çıkıyorum yine aynı içim sıkılıyo çok mutsuz oluyorum
Zormuş