Çok şaşırdım sağlıklı ve ölçülü besinler tükettim üstelik egzersiz de yaptım ama insan iki gunde nasıl üç kilo alabilir ödem sebep olur devam edip bırakmazsan gider kilolar dedi biri sizde alakasi var mı? ödem nasıl oluyorki
Diyete başladım bir süredir ama kilo vereceğimi umarken aksine biranda aldım fikir verir misiniz devamı açıklamada?
Egzersizden kastın ne? Bacağını kaldırıp indirmek mi yoksa nabızı 130-160 arasına sabitleyip spor yapmak mı? Besin ne, ne yedin?
1
6 Yorumla
Soran
3 gü
Yani nabza bakarak yapmadım ben belli sürede yapılan egzersizler var onları araştırdım uyguladım bacak göbek bölgesi yağları yakmak için besin olarak da sebze meyve süt ürünleri falan günde tek öğün yemek
Ara ara böyle dalgalanmalar olacak diyeti ihmal etmediysen korkma almadın moralini de bozma hiç gerek yok kilo almış olamazsın. Bir de gün içinde değil sabah tuvaletten sonra su bile içmeden tartıl. En gerçek sonucu öyle alırsın
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Diyete başladım bir süredir ama kilo vereceğimi umarken aksine biranda aldım fikir verir misiniz devamı açıklamada?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Egzersizden kastın ne? Bacağını kaldırıp indirmek mi yoksa nabızı 130-160 arasına sabitleyip spor yapmak mı? Besin ne, ne yedin?
Yani nabza bakarak yapmadım ben belli sürede yapılan egzersizler var onları araştırdım uyguladım bacak göbek bölgesi yağları yakmak için besin olarak da sebze meyve süt ürünleri falan günde tek öğün yemek
Nabız yağ yakımı için önemli. Meyve öğlene kadar ye, süt ürünleri tüketme, protein ağırlıklı beslen
Tamam teşekkür ederim benim birden kilo almamın sebebi nedir bilginiz var mı bu konuda
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım sağolun
Haftada bir kere tartıl
Tamam
Ya aynısı benim başıma geldi. Diyet yaptım güya sağlıklı beslendim ödem oldu
Sanırım hiç bırakmamak gerek ama benim moralim bozuldu :( biranda 74 oldum
Yok yok bırakma ama haklısın insanın motivasyonunu düşürüyor
Evet maalesef ya
Muhtemelen ödem olmuş olabilir ödemi etkileyen bir çok faktör var regl dönemi, tuz... ananas, yeşil çay tarzı şeyler tüketebilirsin
Teşekkür ederim yorum için
Olabilir
Rica ederim
Tuzu fazla tükettiysen ya da adet dönemin yakınsa ödem yapar. Su iç bol bol en iyi ödem attırıcı sudur
Tamam teşekkür ederim haklısınız su tüketimini çok ihmal ediyorum adet dönemim yakın değil henüz tuzu da neredeyse pek tüketmiyorum
Ara ara böyle dalgalanmalar olacak diyeti ihmal etmediysen korkma almadın moralini de bozma hiç gerek yok kilo almış olamazsın. Bir de gün içinde değil sabah tuvaletten sonra su bile içmeden tartıl. En gerçek sonucu öyle alırsın
Tamam teşekkür ederim
Haklısınız
Evet yeşil çay iç bol bol
Yani ödem mi sebep oluyor
Ödem olabilir evet