Zona kendiliğinden gececeğini sanmıyorum antibiyotik kremler kullanman gerek senin de mi vücudun kaşınıyor yoksa bu yaz benim de kollarım kaşınmaya başladı kabarcıklsr oluyor dün gittim ilaç aldım
Ben zona olmuştum cidden zor ama tedavisi basit. Benim kendiliğinden geçmemişti. Eczaneye gitmiştim doktora randevu bulamadığım için, bir ilaç vermişti ertesi gün hepsi geçmişti ama ilacın adını hatırlamıyorum
Ben Zona mı bilemiyorum aile hekimi değil dedi ama net anlamadı gibi geldi pazartesi yine çağırdı olmadı cildiye doktoruna gideceğim. Cildiye randevu yoktu, mecbur aile hekimine gitmiştim ben de.
İlaç dediğin krem miydi ve sende en belirgin belirti neydi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zona kendiliğinden gececeğini sanmıyorum antibiyotik kremler kullanman gerek senin de mi vücudun kaşınıyor yoksa bu yaz benim de kollarım kaşınmaya başladı kabarcıklsr oluyor dün gittim ilaç aldım
Kaşınma çok nadir benim ciltte kendini belli eden kızarıklık, kabarıklık vs var
İlaçsız gececeğini sanmıyorum
Ben zona olmuştum cidden zor ama tedavisi basit. Benim kendiliğinden geçmemişti. Eczaneye gitmiştim doktora randevu bulamadığım için, bir ilaç vermişti ertesi gün hepsi geçmişti ama ilacın adını hatırlamıyorum
Ben Zona mı bilemiyorum aile hekimi değil dedi ama net anlamadı gibi geldi pazartesi yine çağırdı olmadı cildiye doktoruna gideceğim. Cildiye randevu yoktu, mecbur aile hekimine gitmiştim ben de.
İlaç dediğin krem miydi ve sende en belirgin belirti neydi?
Bana krem vermemişti sadece hap vermişti. Deli gibi kaşınıyordu ve bir anda olmuştu. Yani duşa girdim çıktım her yerimde çıkmıştı diyebilirim
Hadi ya acaba herkeste farklı mı, benim 7 gün falan oldu ama aşırı kaşınması yok hafif kaşınma zaman zaman sızlama var
Zona olmayabilir öyleyse. Benim çok kaşınıyordu çünkü
Hmmm. Pazartesi bakacağız bakalım yine gideceğim. Cevaplar için teşekkür ederim 🤗
Rica ederim çok geçmiş olsun
Teşekkürler 🙂
Zona kalıcı bir hastalık değilmiydi? Geçmiş olsun
Teşekkürler kalıcı mı bilmiyorum geçici dediler ama bilemedim ben de
kendiliğinden zor geçer doktora git stresten uzak kalman lazım geçmiş olsun
Stres kötü gerçekten, bir hastalık atlattım, şimdi de bu ikinci başka hastalık çıktı 😑 teşekkür ederim
rica ederim
kendiliğinden geçmez bence doktora gitmek gerekiyor geçmiş olsun
Beslenme stres arazaltma ve melhem.
Domates çikolata yumurta.. bunlardan belli birsure uzak durman gerekli.. dediğim gibi stres azaltmak ve doktor tavsiyesi melhem.. geçmiş olsun🙏🦋
Aaaa yumurta da mı etkiliyor? Ben son zamanlarda günde 2 yumurta yemeye başlamıştım. O mu yaptı acaba 🤔
Alerji yapar
Yumurta domates be çikolata...
Dahiliye ve cildiye uzmanı tüm test sonuçları bazı hasas bünyelerinde bu yumurta domates ve çikolata..
Teşekkür ederim
Rica..
Aknettend kullan
Krem mi?
Hap ya
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim