Sağlık & Diyet 4 gü Ben boğazımı tutamıyorum napıcaö🥹🥹🥹🥹? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 3 saat spor yapıyorum ama yemeklere gelince tutamıyorum boğazımı Ben boğazımı tutamıyorum napıcaö🥹🥹🥹🥹? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AlininAnnesi72 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Küçük bir tabak al az az al onu bitirince daha yeme zaten tut bir zahmet 0 2 Yorumla Soran 4 gü Sende pek tutamamışsın gibi duruyor bana niye kızıyon Yorumla AlininAnnesi72 4 gü Hayır bende senin gibiydim çok kez diyet yapıp pes ettim neler çektim ama önce kafada biticek ve birazda gayret senin için söylüyorum Yorumla
IchheißeMet Takip Et Xper 2 Yaş: 25 4 gü Koşuya başla iraden güçlensin tutabilirsinBak tamamen şekeri kestim ve beyaz ekmeği bıraktım 87kg’dim şu an 84’üm 2. hafta galiba 0 4 Yorumla Soran 4 gü Sporu yapıyorum onda sıkıntı yok ama diyeti asla yapamıyorum Yorumla IchheißeMet 4 gü Mesele spor yapman değil fitness yapıyorsan iraden güçlenmez.Koşu yaparsan iraden güçlenir Yorumla Soran 4 gü Fitness ve full boy hitt cardiyo yapıyorum ki bununla alakası yok bence Yorumla IchheißeMet 4 gü Alakası var iraden güçsüz bunlar irade güçlendirmez Yorumla
Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 4 gü Ben geçen hafta Pazartesi diyete başladım ve cidi anlamda yemeği kestim. Dayanması zor ama mecbur dayanıyorum. 0 0 Yorumla
Pihtilasmisdalgalar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 4 gü Diyetisyenle görüşebilirsin. Kardeşim aynını yaşıyor randevu aldı gitcek bakalım. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 4 gü Sağlık & Diyet konusunda 759 cevap paylaştı. Kilon fazla mı peki? 0 2 Yorumla Soran 4 gü Hayır ama yemeye devam edersem olucak Yorumla Sormalarageldik 4 gü Spora devam edersen olmaz boş ver 😂 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 37 , eic 42% 4 gü Sağlık & Diyet konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kaç kilosun 0 9 Yorumla Soran 4 gü 57dim 64oldum bugün yine çok yedim 65 olmuşumdur Yorumla _Expendable 4 gü Bunu takma bence , balık her zaman iyidir Yorumla Soran 4 gü Balıketli değilim ki Yorumla Soran 4 gü Daha inceyim Yorumla Soran 4 gü Spor yaptığım için yağ oranım az Yorumla _Expendable 4 gü Eee o zaman niye dertleniyosun Yorumla Soran 4 gü Kilo alan bir bünyeem varr o yüzdeennn Yorumla Soran 4 gü Bugun çok yedim mesela hemen vücudum ödem topladı hissedebiliyorum bunu Yorumla _Expendable 4 gü İyide vucudunun mizacı böyledir Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 4 gü Sağlık & Diyet konusunda 366 cevap paylaştı. Ye gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 gü Gözde sen misin 0 4 Yorumla Soran 4 gü Evet benim Yorumla Cevap sahibi 4 gü Sonunda buldum seni 🤣 Yorumla Soran 4 gü Dalga geçiyorum knka Yorumla Cevap sahibi 4 gü 😭 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 33 4 gü Sağlık & Diyet konusunda 971 cevap paylaştı. Kabullenecez 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 4 gü Sağlık & Diyet konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tutacaksınız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Küçük bir tabak al az az al onu bitirince daha yeme zaten tut bir zahmet
Sende pek tutamamışsın gibi duruyor bana niye kızıyon
Hayır bende senin gibiydim çok kez diyet yapıp pes ettim neler çektim ama önce kafada biticek ve birazda gayret senin için söylüyorum
Koşuya başla iraden güçlensin tutabilirsin
Bak tamamen şekeri kestim ve beyaz ekmeği bıraktım 87kg’dim şu an 84’üm 2. hafta galiba
Sporu yapıyorum onda sıkıntı yok ama diyeti asla yapamıyorum
Mesele spor yapman değil fitness yapıyorsan iraden güçlenmez.
Koşu yaparsan iraden güçlenir
Fitness ve full boy hitt cardiyo yapıyorum ki bununla alakası yok bence
Alakası var iraden güçsüz bunlar irade güçlendirmez
Ben geçen hafta Pazartesi diyete başladım ve cidi anlamda yemeği kestim. Dayanması zor ama mecbur dayanıyorum.
Diyetisyenle görüşebilirsin. Kardeşim aynını yaşıyor randevu aldı gitcek bakalım.
Kilon fazla mı peki?
Hayır ama yemeye devam edersem olucak
Spora devam edersen olmaz boş ver 😂
Kaç kilosun
57dim 64oldum bugün yine çok yedim 65 olmuşumdur
Bunu takma bence , balık her zaman iyidir
Balıketli değilim ki
Daha inceyim
Spor yaptığım için yağ oranım az
Eee o zaman niye dertleniyosun
Kilo alan bir bünyeem varr o yüzdeennn
Bugun çok yedim mesela hemen vücudum ödem topladı hissedebiliyorum bunu