sadece gerçekten bilen doktorlar cevaplasın radius distal uç kısımında bir çizik var ama hastanede nir şey yok dediler ama benim ağrım bir hafta oldu geçmedi baştaki kadar çok değil ama arada artıuo axalıuo geçmiyo ve hala şişlikte var sürekli sarılı açınca çok ağrım oluyo bilen yanıtlarsa sevinirim
görünürde bir fracture yok ama ulanın işaretli bölgesinde doku artışı var, yeni olmasa bile bir travma belirtisi olabilir, kemiğin duvarları da kısmen ince denebilir ama telefondan bir şey demek zor, kontras ayarı ve farklı açılardan incelenmesi gerekiyor
Seçebildigim kadarı ile var Ama kesin söylemek için o fotoda büyütme küçültme , kontrast artırım azalimi ve ters renk gibi ayarları yaparak ( pc de bakarken pacs uygulamasi ile yani foto ile olmaz )
Ama acilde buna kırık var demezler , çok dikkatli bakan der belki Sonuçta ameliyatlık bit şey değil Yani bandaj bile yeterli , duruma göre atele alınabilir
yurt dışındayım bana geçmezse gel dediler bir haftada o zaman tektat gideyim onlar vermexer fe ben atele geçeyim elim bana lazım çünkü kullanamıyorum böyle
Evet hekimim Acilde çalışıyorum , kırıklara biraz dikkatli bakarım yani iyi olduğumu söyleyebilirim , dediğim gibi Şu an orada var derim ama pc de bakmadan kesin söylemek zor , ama sonuç degismiyior orada kırık hattı varsa da yoksa da atel bandaj yeterli
Yani son olarak şunu diyeyim Böyle bir hasta geldiğinde dokunarak muayene eder ağrı noktasını bulur Sonra çektiğim filme bakarım büyütme küçültme renk vs oynar vara bir şey söylerim Onları yapmadan attığın foto ile. Kesin bir şey demek zor çünkü bariz bir kırık çıkık yok Sadece birleşme yerinde ben şüpheli alan buldum Oraya kırık derim Alçı ise eğer deplase değilse Atel yeterli olur bu kırık için tabi bjraz ayrışma olan kırıklar için ise alçı gerek
buranın sağlık sistemi çok kötü kimse elime dokunup bakmadı bile yani ben tekrat gidicem yine ama yine yok derlerse sizce atel mi takauım bandaj mı yani benim sınavlarım var sağ elim çünkü en hızlı nasıl geçer acısı şişliği yani geçmez hemen de