Güncellemeler
1 yıl
İnsallah ameliyatlık bi sey değildir hic vaktim ypk hic
Bir süredir karnımda batma hissi gibi bir ağrı var. Karın ağrısı diyorum ama karnım ağrımıyor, göbek kısmında aşırı bir batma hissi oluyor. 1-2 haftadır arada böyle oluyor. Kendi kendine geçiyor sonradan. Sebebi ne olabilir? Chatgpt doktor civanım fıtık olabilir dedi. Stresten böyle bi şey olabiliyorsa randevu almayayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun
Sahte doktor çok var burada dikkat ette seni öldürmesinler
Kfkdkdkdklf
"Kfkdkdkdklf" Türkçe meali nedir 😂
Güldüm dayı
Kusura bakma ama benim senin gibi bir yeğenim olduğunu hatırlamıyorum.
Stresten olur ama her ihtimale karşı bi doktora görünmelisin, tetkik olmadan kimse bilemez
Alanını bilmiyorum ama Drrfeelgood doktordu takip etmediğim biri o yüzden tam etiketlemedim hoş olmaz diye
Teşekkür ederim bacım Allah razı olsun 🌸💗
Rica🥰😇
Bu sitede doktor aramak ne kadar saçma bir şey :D Sırf kız için doktor kılığına bürünen Kutsiler oluyor. Sonra chatGPT ye gidiyorlar :D
Sen çok mantıklı birisin biliyor musun
Biliyorum
Göbek fıtığı şüphesi için doktora görünmeni tavsiye ederim.
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Gmbek fıtığıdna şişlik var digolae bende şişlil yok
Stresten bahsetmişsin kadınların stresi midesine vuruyor genelde. Dahiliyeden kan verirsin değerlerine baktırırsın. Gaz da olabilir günde içmen gereken suyu ihmal etme. Çayı fazla içiyorsan oda yapabilir.
Çay icmiyorum ultrasonla falan mı bakıyolar nasıl bakıyolar
İlk başta karın bölgesine baskı uygulayarak sıkışmış gazın olup olmadığını tespit eder doktor. Daha sonra ultrasonda çekebilir o bölgede anormal bir şey var mı diye. İğne gibi batıyorsa midenle alakalı bir durum. Çünkü ara sıra bende de oluyordu. Aç kalıyorsan da olabilir. Sende nasıl bir sıkıntı var bilmiyorum ama son zamanlarda stres yapıyorsan cidden stres vuruyor mideyi.
Tesekkür ederim Allah razı olsun bakalım randevu bulabilirsem gideceğim
Geçmiş olsun.
Öğretim üyesinden aşağı doktor yok burada tam yerine sormuşsun
Dahiliye uzmanı da var tabiki sana yardımcı olurlar hemen 🙄
Evet Stress den olur kötü bir şey mi yaşadın
Ben yürüyen anksiyeteyim özel bi olaya gerek yok
Sağlığın gider tedavi oluyormusun anksiyete için
Yok
Seni bukadar etkiliyorsa tedavi olmayı tavsiye ederim
@buyukyorumcu şuna yaz şu dahiliyeci
Tesekkür ederim bacımmmmm Allah razı olsun 🌸
@drfeelgood