Şef orço bile her an dokturum diyebilir yani öyle bir ortam.))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Ağzımda yaralar ve aft çıktığı zaman genelde ben duş şurubu kullanıyorum ve geçiyor
0
13 Yorumla
Soran
8 ay
Duş şurubu mu
Cevap sahibi
8 ay
Pardon ya kusura bakma otomatik düzeltmeden dolayı dut şurubu. Birazcık yakar ama çok iyi gelir
Soran
8 ay
Teşekkürler doktora gösterdikten sonra duruma göre deneyeyim
Cevap sahibi
8 ay
Vücut genelde halsiz düştüğü zamanlarda ve bağışıklığının düştüğü zamanlarda ağızda yaralar çıkar Büyük ihtimal sana bir ilaç verecektir şöyle merhem gibi bir ilaç Ama dediğim gibi sana yaralarda dut şurubu çok iyidir
Soran
8 ay
Evet öyle olur normalde ama kronik rahatsızlığım var ağzımda lezyon tarzı oluşumlar var o yüzden önemli bir şey mi merak ediyorum
Cevap sahibi
8 ay
Lezyon tarzı oluşumlar varsa mutlaka bir doktora görünün derim bence de çok iyi düşünmüşsünüz önce bir gidin eğer önemli bir şey yoksa İnşallah dut şurubunu kullanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Soran
8 ay
Teşekkür ederim bugün lezyonun etrafında kanlanma fark ettim o yüzden sordum hafta içi en kısa sürede gideceğim teşekkürler tekrardan
Cevap sahibi
8 ay
Tekrardan çok çok geçmiş olsun ya Bir ara bende de oldu önemli bir şey değil mikrop kapmış dedi doktor çok şükür Bir sıkıntı olmadı Büyük ihtimal sende de o yüzdendir boğazında filan Ağrı yok değil mi
Soran
8 ay
Öyle mi umarım benim de öyle çıkar. Boğazım kızarık ve ağrıyor
Cevap sahibi
8 ay
Yok ya çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum ben dediğim gibi iltihaplanma vardır. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz 💐🙏
Soran
8 ay
Umarım teşekkürler önerileriniz ve dilekleriniz için iyi geceler 🌙
Cevap sahibi
8 ay
Rica ederim İyi geceler kendinize dikkat edin lütfen 🍀
Sanaldan ilk yardım değil bilgi alma amaçlı sordum. Hafta içi doktora gideceğim zaten. Ama bugün kanlandığını gördüm lezyonun, internetten okuyunca da içim karardı sormak istedim. Ağız kanseri ya da behçet çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şef orço bile her an dokturum diyebilir yani öyle bir ortam.))
Ağzımda yaralar ve aft çıktığı zaman genelde ben duş şurubu kullanıyorum ve geçiyor
Duş şurubu mu
Pardon ya kusura bakma otomatik düzeltmeden dolayı dut şurubu. Birazcık yakar ama çok iyi gelir
Teşekkürler doktora gösterdikten sonra duruma göre deneyeyim
Vücut genelde halsiz düştüğü zamanlarda ve bağışıklığının düştüğü zamanlarda ağızda yaralar çıkar Büyük ihtimal sana bir ilaç verecektir şöyle merhem gibi bir ilaç Ama dediğim gibi sana yaralarda dut şurubu çok iyidir
Evet öyle olur normalde ama kronik rahatsızlığım var ağzımda lezyon tarzı oluşumlar var o yüzden önemli bir şey mi merak ediyorum
Lezyon tarzı oluşumlar varsa mutlaka bir doktora görünün derim bence de çok iyi düşünmüşsünüz önce bir gidin eğer önemli bir şey yoksa İnşallah dut şurubunu kullanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim bugün lezyonun etrafında kanlanma fark ettim o yüzden sordum hafta içi en kısa sürede gideceğim teşekkürler tekrardan
Tekrardan çok çok geçmiş olsun ya Bir ara bende de oldu önemli bir şey değil mikrop kapmış dedi doktor çok şükür Bir sıkıntı olmadı Büyük ihtimal sende de o yüzdendir boğazında filan Ağrı yok değil mi
Öyle mi umarım benim de öyle çıkar. Boğazım kızarık ve ağrıyor
Yok ya çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum ben dediğim gibi iltihaplanma vardır. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz 💐🙏
Umarım teşekkürler önerileriniz ve dilekleriniz için iyi geceler 🌙
Rica ederim İyi geceler kendinize dikkat edin lütfen 🍀
🙏💐
Ağıź yarasımı
https://youtube.com/shorts/N3CRcEoBSQM?feature=shareddanone yoğur ye çilekli geçer
Ya dalga geçmeye yer arıyorsunuz kronik hastalığım var önemli bir belirti midir diye soracağım normal bir ağız yarası değil
doktora git sanal dan ilk yardım ile olmaz ağzına neler girip çıktığını bilmiyorum nasıl tanı koyiyim net araştır bakalaım neymiş
Sanaldan ilk yardım değil bilgi alma amaçlı sordum. Hafta içi doktora gideceğim zaten. Ama bugün kanlandığını gördüm lezyonun, internetten okuyunca da içim karardı sormak istedim. Ağız kanseri ya da behçet çıkıyor
sende buraya teselli edicek kişiyi arıyorsun o zaman ölürsün sen zaten ölücez bir gün dert etme motive konuşmamı da yaptım 🙄
Teselli edecek değil yol gösterecek birini arıyorum. Neyse teşekkürler
var mı doctor
dokturum ben söyle şunitenefüş de biliyorum🙄 neyin var
@yaralıdavsan 😂😂😂
@Sıradanbiridiyorum ben seni yaşatmaya çalışıyorum sen gülüyorsun 🙄 süper güçlerimi heba ediyorum burada gidiyorum ben :)
Ağız içi yaraları en iyi Karbonatlı sudur bebeğim
randevu alsaydın olurdu
Memati maske taksan da o sıfat belli oluyor
Ne mematisi
afttt
Olmazmı ya hepimiz doktoruz