Bölgede sıcaklık, kızarıklık, sızı ve şişlik var. Sıktığım zaman irin çıktı biraz. Dokunduğum zaman parmaklarım sızlıyor.

Bölgede sıcaklık, kızarıklık, sızı ve şişlik var. Sıktığım zaman irin çıktı biraz. Dokunduğum zaman parmaklarım sızlıyor.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ay bu ne kurşun mu yedin geçmiş olsun doktors git lütfen
Ahahahah teşekkür ederim, aslında yanlış ama depresyon yüzünden kendime yaptım. Şu an sadece acil var da kendiliğinden geçmez mi?
off kendiliğinden geçer bence ama eczaneye gidip onarıcı krem alabilirsin, fito olabilir mesela ama git sor iz kalmasını istemiyorsan tabi
Teşekkür ederim, eczane hemen yanı başımda. Ama şu an param yok. Yarın da 1 Mayıs. Cuma gününe kaldık.
rica ederim de cuma paran mı olacak? cuma günü aile hekimine gidip krem yazarsa daha ucuza da alabilirsin ama dikkat et
Cuma da olmayabilir zaten çalışıyorum ama hakkımı alamıyorum. Cuma günü aile hekimi olursa yazarım dün nöbetçiydi kendisi yakın kremi yazar mısınız dedim yarın tekrar gel dedi ama patrondan izin alamadım.
Yanık*
yaaa 😔 randevusuz alıyorlarsa ne güzel ama patron s@lağından izin alamazsan eczaneye gidersin artık
Küçük bir ilçe olduğu için randevusuz sırayla girebiliyoruz. Bakalım izin alırım umarım. Patronum hayırsızın açgözlünün teki zaten. Tek korkum herkes tanıdık olunca bir şey söylerler mi
odada sadece doktor ve sen olmuyo musun zaten dert etme. patron sebebini sorarsa da cildim hassas kaşırken oldu vs dersin aaa kim nerden bilsin ya
Teşekkür ederim, haklısın. Dediğin yapıyım o zaman ben.
rica ederim geçmiş olsun. stresle başa çıkmaya çalış spor yoga meditasyon ne olursa artık
Çok sağol. Tavsiyeni dikkate alacağım.
Doktora gitmen gerek cok kotu gorunuyor
Teşekkür ederim abla şu an sadece acil var ne yapabilirim
Doktora git hemen
Teşekkür ederim abi de şu an sadece acil var üstüne kendim yaptım bunları. Hani yaptığım yanlış ama bir şey derler mi? Tanıdık doktorlar.
Doktora git
Sadece acil var abi ne yapabilirim