Elimi yaktım, ikinci derece yanık oluştu.. su toplayan baloncuklar var, patlatılmaz diye biliyorum.
Sizin kullandığınız etkili ürünler var mı? Ne kullanılmalı?

Elimi yaktım, ikinci derece yanık oluştu.. su toplayan baloncuklar var, patlatılmaz diye biliyorum.
Sizin kullandığınız etkili ürünler var mı? Ne kullanılmalı?

Çok geçmiş olsun :/ 🥺 umarım en kısa sürede geçer Yanığın hemen ardından, 10-20 dakika boyunca soğuk (ama dondurucu olmayan) su altında tutmak veya soğuk kompres uygulamak, ağrıyı hafifletebilir ve yanığın etkisini azaltabilir. Yanıkların iyileşme sürecini desteklemek için yanık kremi veya jel kullanabilirsin Bu tür ürünler, yara üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak iyileşme sürecini hızlandırabilir ve iz oluşumunu azaltır.
Geçmiş olsun, canın acıyorsa önce yumurtanın sadece akını eline sür ve yanık üzerinde 5dk kadar beklet, acısını gün boyu keser, sonra eczaneden yanık kremi al ve sür, iz giderici kremlerde var
Tam hatırlamıyorum abla ama yumurtayı mı ne kömür gibi yakıp sürüyorlardı iz kalmaması için :( Çok ağırsa bir hastaneye git bence :( Uğraşma böyle kocakarı ilaçlarıyla :(
Kojic Acid Soap Al ve yanık ilan yere sür sonra yıka izi geçecektir ayrıca bu sabun cildini bembeyaz hale getirebiliyor. Bende kullanıyorum tavsiye ederim.
Cevap
18Cevap
Geçmiş olsun.
Silverdin kullanmıştım yanık için. Bende tüm parmaklarım yanmıştı. Hiç iz yok.
Aloe verayı kes içindeki jeli sıra yanığa biraz beklet ve sonra kurula. Hiç iz kalmaz
Çok geçmiş olsun bence bunun için bir uzman doktora gitmen çok daha faydalı olur.
Kremler mevcut yanıklar için onlardan kullan mutlaka. Geçmiş olsun
10-15 dakika soğuk suda tut sonra da bepanthen krem sür
Öncelik ile geçmiş olsun yanım kremleri kullan ağrı kesici kullan ama aslaaa yaraya dokunma
bir tane vardı biraz pahalıydı ama işe yarıyordu eczaneye danış istersen
Yanık tedavisi bittikten sonra contraxtubex diye bir krem var biraz pahalı ama kullanmanı tavsiye ederim. Ben kullandım faydasını yüzde yüz gördüm
Anestol pomad kullan acıda hissetmezsin özde kalmaz geçmiş olsun
Benim kolum komple yanmıştı domuz yağı kullandım hemen geçti kücücük bir iz kaldı. Öneririm yanık icin birebir.
Sari kantaron yagi sur yaniklara ve gunes yanigina birebir. hem agrisini alio hemde iz birakmio
Silverdini ben de kullandım. Ayrıca sarı kantaron yağı da iyi gelir iz kalmaması adına.
ezaneye sor bişe veriyorlardı bu arada geçmiş olsun
Cildiyeye gittin mi?
Silverdin krem filan kullanman gerekliydi en başta.
Tamam o zaman.
Geçmiş olsun bilgim yok
hametan iyi gelebilir
Silverdin kremi var onu sür
Geçmiş olsun.. yanık merhemi sür
Kremi var
bepantol dene
Silverdin krem
Öncelikle geçmiş olsun, yanık kremi
Hani nerede
Üzüldüm
Öpeyim de geçsin