1 haftadır tovalete gittiğimde kanama oluyor büyük abdest sırasında aşırı ağrı oluyor bundan 4 ay önce de olmuştu ama geçti kanama şimdi tekrar oldu ve makat bölgesinde yara gibi bir şeyde var basure benziyor çatlak mi basur mü anlamadım hastaneye gitmeli miyim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanama sadece basurla olmaz anal fissur yani anal yırtığıylada olabilir ama detaylı bakman lazım şişkinlik var mı nasıl gözüküyor kaşıntı var mı
Kaşıntı başta yoktu bir kaç gündür var makatta da basur gibi bir yara var tovalette gidince de kanama oluyor ağrıyla birlikte
Nohut tanesi büyüklüğündeyse o yara ve çıkıntılıysa basur olabilir ama tam net değil kaşıntıdan dolayı oluşan tahrişte yapabilir.
Dediğiniz gibi nette baktım basur resminin aynısı bende de var
ama yinede incelenmesi lazım detaylı
Regl donemim bitince gideceğim hastaneye o zamana kadar daha kötü olmaz umarim
Öyle hemen kötü olacak bir şey değil zamanla daha çok büyürde hemen olmaz yavaş yavaş
Tamamdır teşekürler yorumunuz için
rica ederim önemli değil..
Yani kontrol ettirmende fayda var büyük ihtimalle hemoroiddir ama çatlakta olabilir. Bol su tüketmeni tavsiye ederim
Kendiliğinden geçmiyor mu hastaneye gitmeye utanıyorum
Utanilacak bir şey yok arkadaşım.
Mecbur gidecem artık
Çatlakta olabilir evet. Dikkat ettikçe geçer ama basursa bu muhtemelen ne derecede olduğuna göre ameliyat gerekir/gerektirmez
Basur resimlerinin nette karşılaştırdım bende de aynısı var ama korkuyorum yani hastaneye gitmeye muayene şeklinden dolayı
Asko illa bi muayene olman gostermen gerek bende tam bilemem bu şekilde anca tahmin de bulunabilir yoksa yinede elimden geldiğince yardim ederim tabi. Bende de bir kaç hafta önce çatlak vardı sanırım hatta elimi attığımda hafif bi yumuşaklık geliyordu bu da basur olması lazım ama şu an da yok ağrının geçmesiyle beraber o da gitti şu an rahat rahat yapıyom utanma olmaz böyle seyler de balim saglik bu
En kısa sürede gideceğim yapacak birsey yok maalesef
Yani rahatsız ediyorsa evet elimde foto olsa atabilirdim de aklıma da hiç gelmedi ki biri böyle soru soracak lazım olur bir gün diye😅
Regl donemindeyim reglim bitince ilk isim hastaneye gitmek umarım daha fena bir hal almaz yorumunuz için teşekkürler yardımcı oldunuz yeterince
Rica ederim hadi bakalım fazla zorlama tuvalet yaparken aşırı ikinmakta çatlatıp kanatabilir ve kagiti islatip sil fazla kuru da tahriş edip kanatabiliyor
Tamamdır çok teşekkürler 🙂
Ricalar
Yarayla basur farklıdır tam olarak nasıl gözüküyor
Basur gibi görünüyor ama tovalette çıkınca kanama oluyor o yüzden çatlak olacağından şüphe ettim basurde kanama yapıyor bildiğim kadarıyla
çatlakmı basurmu bakarak anlayabilirsin bendede vardı anladım basit aslında
Basur resimlerine baktım nette aynı makat bölgesinde olan yara tarzı şey bende de var ama basur tovallete çıkınca ağrı kanama yapıyor mu bilmiyorum
Tuvalete çıkınca ağrı yapabilir büyüme çok varsa ama sızlama varsa yırtıkta olabilir kaşıdığın için tahrişte olabilir detaylı incelemek lazım
Basur ve çatlak aynı anda olur mu peki
aynı anda olmaz onlar farklı şeyler istersen aynadan detaylıca bak söyle bana çatlakta biraz yırtık olur
Anal fissur yanı makat çatlağı
Basure benziyor makat bölgesindeki yara emin olamadım
Hemoroid için bitkisel bişeyler yaptım kansızlık ortadan kalktı ama demir eksiliği var b12 de eksik ama sınırdan aşşağı değil başka bi hastalık mıdır
Çatlak olabilir
Kendisi geçmez mi
Cokkk zor imkansız gibi bişey
Hastaneye gitmeye utanıyorum ya
Utanma sağlık bu günde kaç tane görüyorlar
Haklısınız, yaklaşık 4 ay önce de olmuştu bende sonra kendiliğinden geçti şimdi tekrar aynı durumu yaşayınca korktum açıkçası kısa süre içinde gideceğim hastaneye
Büyük ihtimalle yediklerimden ötürü hiç çekinme onlar hatırlamaz bile abes değil onlar için günde kactane görüyorlar ama gitmelisin ameliyatla çözüm oluyor ileri seviyedeki hastalar için
Evet haklısınız ben biraz çekindim muayene şeklinden ötürü, içime su serptiniz onların işi farklı bir durum yok aslında alissam iyi ederim
Hayır alış onların işi bu hergun bin tane insan goruyorlar seni hatirlamayacaklar o an yadirgamayacaklar kendjni kötü hissedeceksen bir maske tak git o kapıdan çıkınca kimse seni tanımıyor etmiyor unutulacaksin
Çok çok teşekkürler yorumuz için şu anda çok rahat bir şekilde gidecegime eminim kendimi çok rahatsız hissediyordum muayene sekilinden ötürü ama şu an daha normal bakıyorum
Evet çok normal hiç utanma sıkılma çok geçmiş olsun 😍
hastaneye git
Gideceğim ama utanıyorum ya
gittin mi hastaneye