tyt turkce 31 mat 12 sos14 fen 0
ayt sos1 18 mat 8 net obp95 sizce kaç sıralama gelir
ayt sos1 18 mat 8 net obp95 sizce kaç sıralama gelir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasin inşallah güzel puanlar almayı nasip eylesin
çok teşekkürler amin
ea dan girmişsin keşke tyt fen yapsaydın baya iyi olurdu tahmin yapamayız çünkü 2020 den zor 2021 den kolay 2022 den daha zor bir sınavdı
fene çok çalışmıştım fakat geçen senelerden daha zordu bence yaptım 1 doğru 4 yanlış bekliyorum
bu yüzden fende netim sıfırlanıyor
sence 150kya yakın bir sıralama gelir mi obpm yüksek olduğu için çok öne atabilir diye tahmin ediyorum
obp seni kesin öne atacak ancak bu ne kadar ileriye olur bilmiyorum yine türkiye ortalamasına göre mat 8 tane iyi gibi gibi geçen seneye göre zordu 36 tane mat yaptım bende lakin şöyle söyleyim fen matematiğe göre en hızlı net artırılabilen bir ders yani 150k zor ama niye olmasın
kesinlikle fende çok rahat net arttırılabilir bir hafta çalışarak 9 nete rahat çıkartmıştıö ama sınavdaki panikten midir nedir net çıkartamadım maalesef
rehber hocam 160k gibi bir şey gelir diyor ama bilemiyorum
Yaparsın bir şey olmaz dgs den hukuğa git diyicem eğer hukuk istiyorsan ama çok sıkı çalışman dgs de hukuk cidden zor diğerleri baya kolay ama
hacettepede maliye istiyorum orası da 2022de 155k yla aldı çok istiyorum orayı
bizim üniversite bende oradayım mühendislik fakültesindeyim gel buyur
umarım gelebilirim ya ilk tercihime yazıcam
istek atabilirsin cidden yardımcı olmak isterim başket üniversitesinide düşün baya sağlam orasıda hacettepenin vakıfı gibi düşün
başkentte tanıdığım öğretim üyeleri de var orayı da düşünüyorum tam burslu işletme yazabilirim
istek attım
Tyt fen 0 olması bayağı bir eksi ama obp 95 olması seni one atar her türlü. Hukuk gelmez ama psikoloji belki gelebilir emin olmamakla beraber.
esit agirlik ogrencileri icin bi eksi degil cunku benim gibi net cıkartamayan cok ogrenci var esit agirlik genelde fen yapamaz zaten
Ankara'da maliye istiyorum
Her türlü gelir maliye rahat ol
Ben zannetim hukuk icin
inşallah ya gelmez diye çok korkuyorum
internette bir tane site var birebir hesaplıyor
sitenin adı ne
Odtü hayırlsı olsun