Bıktım artık ne kadar yersem yiyip olmuyor aile hekimi saglik ocağı bakar mı Kan mı alacak?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maalesef ben yiyince alabiliyorum.
Saglik ocağı nasıl peki Kan alırız gelsin demis
İyi git bı. orada da iyi doktorlar oluyor.
Evet hekimmiş aile hekimi anlar öı ki annem anlar diyor her şey bilir diyor sonra diyetisyene mi yollar acaba kendi mi yazar vıtamın
Bilmiyorum dedim ya benim kilo alma sorunum yokhic. O yüzden gitmedim. Ama biliyorlar herşeyi doktorlar.
Anladım tamam
Çevremde var ama leylek bacaklı güzel değil
Evet yaaaa
Çok mu incesin
bakabilir. ama bir diyetisyen değil
Vardır.
Offf ben
Dahiliye git sağlık ocağına gitme boşuna
Peki nasıl alabilirim ve ya sen aldın mı doktor yardmıyla
Yaa dkslwlsk uzağa gitmemek için ama oda hekim canım anlar yani gelsin bakarız demiş
Ben ztn zor alan biriyim ne kadar yesem de anemi çıktı bende düşük tedaviler gördüm 1 buçuk yıl iğne falan onunda etkisi vardı kendime getiriyordu iştahimi açiyordu bence ama sonra bi toz aldım surkeli yiyordum iştah acıyordu kilo aldiriyordu sonra bitti tekrar vermeye başladım yemeyince hemen veriyorum çünkü bi kaç ay aradan sonra tekrar kullanmaya başladım 1 buçuk ay da 6 kilo aldım sonra 2 verdim şimdi tekrar başladım bakicam artık
Sağlık ocağı kan değerlerine bakicak ilaç yazicak kilona çare bulmicak onun icjn gut Dahiliyeye ordan diyetisyene gönderir belki ya da bir syein varsa başka doktora yönlendirir
Yaaaaa 😔😔 üzüldüm senin adına inşallah alırsın canım iştahım var deli gibi fakat yediğim yaramıyor şimdi bir yere gitmek isterim boşuna gitmeyım çare bulmaz mı yaa aile hekimi
En iyisi dahiliye kesinlikle büyük yerr
Dediğim gibi amca değerlerine bakicak ilaç verip gönderecek sen yine de git istersen sürekli kalorili yiyecekler yersen alırsın istahin açıkmis sabah iyi kahvaltı yap kuruyemislsr çok kilo aldırıyor onları ye ara öğünlerinde tavuk makarna ya da disardan çok ye böyle yemekler akşamda cici bebe kuru yemisleri sütle karistir ye uyumadan önce yani kilo aldıran yiyecekler yersen alırsın ağzın boş durmicak yani mkdsl
Canım sen dahiliye mi gittin saglik ocağı mı
Anladım canımm boş durmuyor ama işte yokk kilo ben en iyisi büyük yerlere gideyim
İlk sağlık ocağına gittim kan ilacı verdi gönderdi hemen sonra kendim Dahiliyeye gittim bu sefer merkeze gönderdi başka hastaneye başka bölüme düşüktü çünkü değerlerim ordan sonra tedavi görmeye başladım ztn sen git olmqdj belk bir şey çıkar belki çıkmaz ama boşuna gitme diye diyorum çok bir şey yapmıyorlar ztn ilaç verirp gönderiyorlar direkt git nolur nolmaz yanj başka bir şeyler çıkar benim gibi orada daha iyi ilgilenirler
Yaa Allah korusun ınsallah bır şey cıkmaz ya ben dahiliye gideyim en iyisi Peki o doktor mu verir ilac ya da baska sey yoksa diyetisyene yönlendirir i
Kan kilosun boyun kaç
O kan tahliline bakıp ona göre ilaç verir bir şeyin yoksa vermez herhlade bilemiyorum onu ama sen söyle zayıfım kilo alamiyorum diye de diyetisne de göndermesini iste çünkü doktor onayı olmadan görünemiyorsun doktor ne söylicek ona göre hareket edersin
158im 46 kilo
Tamam ama kanım temiz çıkarsa ıyı vitamin vermeyecek mı o zaman
Hım zayıfsın benim boy var ama
Onu bilemiyorum ama sen öyle kilo alamıyorum diye diyetisyene yönlendirir ya da sen söylersin
Evet gıdınce kilo alamıyorum ne kadar yersem deyim boş göndermez demı benı sosllslskd sana ne verdı
Bana kilo almam için ilaç falan vermedi onun icin değerlerim düşük diye sipraktin şurup varmis herkes aldırıyor diyordu onu bi ara gidip sordum doktor reçetesiyle alınıyor diye işte iyileşmeden de vermicem dedi vermedi bana ve eğer seninde düşük çıkarda kan ilacı verirse hap kullanamaiyorum iğne yazın dersin çünkü iğnenin etkisi daha var bence daha kendine getiriyor işe yariyordu sen bi git görün ona göre karar verirsin ne diyecek diye
Tamam canım sağol
Rica ederim