2023ten beri nefes darlığı psikolojik nefes darlığı yaşayanlar?

2 yıldır çok yoruldum dünya üzerinde bunu yaşayan tek kişi benmişim gibi hissediyorum 2023 yılında akciğerlerime baktım doktorlar defalarca sırtımı dinledi bir şey çıkmadı kalbime de baktırdım bit şey çıkmadı holter taktığım bir şey çıkmadı ama o günden bugüne hiçbir şey değişmedi hala nefes alamıyorum almakta zorlanıyorum ve ben bunu gerçekten yaşıyorum hissediyorum kimseye belli etmemeye çalışıyorum ana ya doktorlar hastalığımı bulamadıysa diyorum bazen yemek yemeden önce oluyor ve çok açsam bile yemek dahi yiyemiyorum böyle bir durum yaşıyorum işte bu olayın şu olayla bir bağlantısı var mı bilemem ama yine onu da belirteyim benim bu hala devam eden nefes darlığım 6 Şubat 2023 depreminden 2 3 gün sonra başladı ama ben depremin yaşandığı yerde değildim hatta çpl uzaktaydım istanbuldaydım bu yüzden bir alakasını düşünmüyorum hala daha geçmedi her gün her dakika nefes darlığı yaşıyorum benim sorum aslında şu bunu yaşayan var mı hiç? 2 yıldır ya da 1 yıldır fark etmez doktorlar bit şey bulamıyor ama ben bunu gerçekten hissediyorum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri olduğunu duysam belki rahatlarım ama baktığım kaynaklarda psikolojik nefes darlığı geçer gider diyorlar bende hep oluyor

2023ten beri nefes darlığı psikolojik nefes darlığı yaşayanlar?