Merhabalar
Majör depresyon ve karışık anksiyete teşhisi koyuldu ancak başlayalı 3 gün oldu ve ilaçları kullandığım için kalp krizi geçirecekmişim gibi düşünüyorum. Antidepresan kalp krizini tetikler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar
Majör depresyon ve karışık anksiyete teşhisi koyuldu ancak başlayalı 3 gün oldu ve ilaçları kullandığım için kalp krizi geçirecekmişim gibi düşünüyorum. Antidepresan kalp krizini tetikler mi?
15 sene kullandım efexor u. Yeni başladıysan ve devam edeceksen bence başka bir ilaç talep et. şu an hissettiğin etki anksiyete kaynaklı. Kalp krizi yaratmaz merak etme. Ama efexor hayatının içinden geçecek devam edersen. Bağımlı olacaksın
Doktor kontrolünde bırakılamıyor mu , başka bağımlı etmeyecek ilaçlar var mı
15 sene kullandım. 6 ay önce doktor kontrolünde bitirdim. O da ben artık bırkamak istediğim için. Bırakmak 4 ayımı aldı. 6 aydır yoksunluk sendorumu bitmek bilmedi. Sonuç? Başladığım yere geri döndüm, tekrar efexor kullanıyorum. Sorun şu, kendini çok iyi hissettirecek. Ama içmeyi unutursan, o gün sana zehir olacak
İntihar düşüncelerim var başka çarem yok
Çarpıntın şu an devam ediyor mu?
Çarpıntım yok sadece herkes ve googlede antidepresan kalp krizini tetikliyor diyorlar
Yan etkileri arasında var mı bilmiyorum ama hemen her ilaç yan etkisinde taşikardi var
Cevap
4Cevap
Çok basit bir ağır kesicinin bile ciddi yan etkisi olabilir antidepresanla doğrudan ilgisi yok
Prospektüsüne bakmalısın , muhtemelen sen panik yaptığın için öyle hissediyorsun
Bu ilaçlar senin için çok ağır umarım en kısa sürede anlatırsın çocukla yaşadığın bazı anılar mı var senet dili
Neden ilaçlar ağır bu teşhis için yanlış ilaç mı
İntihar düşüncelerim var
efexor bende de ciddi yan etkiler yapmıştı. dayanılmaz gibiyse doktora tekrar git ilacı değiştirsin ya yan etkisini azaltıcı bir şey versin
Sende ne etkiler yapmıştı hangi ilaca geçtin
Hayır anksiyete yapabilir. Kullanmaya devam et, yan etkiler 1-2 hafta içinde kaybolmazsa doktoruna danış.
Merhaba yan etkisi yok sadece googlede ve çevremde kalp krizini tetiklediğine dair bilgiler aldım
Prospektüsünü oku, orada yazanlar internette yazanlardan daha önemli. İlaç etkileşimleri kalp krizini arttırabilir ama Venlafaksin'in kendi başına böyle bir etkiye neden olabileceğini sanmıyorum. Seyrek bir yan etki olabilir ama bu yan etkinin ortaya çıkma ihtimali muhtemelen ihmal edilebilir düzeydedir.
Kullanma sıkıntı ilaç
Neden
Aksine ben anksiyete için kullandım sakinleştirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?