Ben 2aydir efexor 225mg kullaniyorum fakat iyi gelmedi doktor 1aydaha ic birak diyor amma ve lakin anlamadigim şu şimdi bu ilaci birakmasi doz dusumleri falan azaltilarak oldugu icin birakmasi 1ay 1bucuk ay suruyor doktorda 1daha kullan birak dedi o zaman doz düsümüne simdi baslasam 1 aya falan kesilmis oluyor tamamen ya da şu şekildemi oluyor 1ay kadar ayni duzende icip 1ayin sonundami doz düsümüne baslamam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şöyle söyleyim, birden kesilmez çünkü baş dönmesi beyninde elektriklenme gibi değişik hislere neden olur bide ağlamaların artar, fakat 1 ay 225 mg kullanman şart değil mantıklı olarak düşün bu seni daha bağımlı hale getirir. Doktorlar zaten bu ilaç firmasıyla anlaşıp milleti zehirledikleri için ya bide 225 mg nedir Allah'tan korkun yazık günah şu kıza 75 mg zaten başlangıç seviyesi yeter niye 225 vermiş? Daha fazla bilgiler verirdim de burası uygun değil.
O zaman hemenmi baslamaliyim doz dusumune? Gercekten Allah senden razi olsun belliki bu ilaci biliyorsun bana yardim et
Kac miligram duseyim Şu an yavastan dusmeue baslamammi lazim hemen yoksa biray daha kullandikdan sonrami?
1 ay kullanmanın anlamı yok ki. Bipolar bozukluğun yoksa sadece dikkat eksikliği var diye bunu verdilerse çok saçma. Benim tavsiyem şimdiden azaltman. Sadece tavsiye ediyorum doktor veya uzman değilim ama burada söyleyemeyeceğim şeyler var ve hangi psikiyatri doktoru olursa olsun karşısına da çıkmaya kendimi savunmaya da her zaman hazırım. Sen elinden geldiğince kafada bitir bunu.
Yok bu panik atak ilaci okb falan bircok seyde kullaniliyor snri grubu serotonin noradrenalin ve dopamin geri alim inhibitörü sen karistirdin baska ilacla herhalde kac mg ya duseyim ve kacar kacar duseyim dustugum dozlari kac gun kullanmaliyim?
Neyse gizli üye yaptım kendimi. Efexor 75 mg verdiler lise zamanında. Dediler ki sende dikkat eksikliği var. Rehber hocasının zoruyla kullandırdılar. İlk 37,5 mg verdiler 1 ay sonra da 75 e yükselttiler. Daha da yükseltmek istediler ben müsade etmedim. 75 mg ı 5 sene boyunca bana kullandırdılar. Bu ilaç 5 yılda beni delirtti sinir stres ruh hastası etti. Duvarlara yumruk atmaktan ortopedi bölümünde acılar çektim kemik çıkıntısından. Allah'tan kırmadım elimi kıradabilirdim. Sürekli ağlardım sinirlenirdim. Şimdi 26 yaşındayım 7 yıl geçti üzerinden tamamen atlattım etkilerini ama hala ağlamalarım ve el titremelerim devam ediyor. Bu ilacın bende kalıcı olarak bıraktığı etki bu. Kontrolü kaybedince ellerim titrer ve ağlamaya başlarım özellikle üzücü müzikler dinlediğimde. Kafanda bitir. Senin hiçbir sorunun yok. Onlar ilaç firmalarıyla anlaşıyorlar altlarına araba çekiyorlar. Hakkımı onlara helal etmiyorum. Gençleri zehirlediler ilaçlarla. 225 mg çok ağır bir antidepresan. 75 mg zamanında bu hale getirmişse 225 mg seni manyak eder ruh hastası olursun. Yapma kendini genç kızsın. Ne derdin var bilmiyorum ama konuşarakta burada hiçbir şey talep etmeden de özelden yaz demeden de tam burada çözerim. Yeter ki bu illetten uzak dur.
Ben 75 kullanırken 37,5 a düştüm. Daha sonra onun da azına düştüm bunları 2 hafta olacak şekilde ayarladım ve doktordan derhal bitirmek için talep ettim. Doktor zorladı kullanman gerek dedi ben istemedim hatta tehdit ettim onları. Onlar tamam dedi dozunu azalttım. Daha sonra da tamamen bıraktım almadım asla. Baş dönmelerim oldu ve etkisi 1 yıl sonra geçti. Fakat kalıcı etkisi de oldu. Şuanda aklı selim bir insanım Allah'a şükür ki kurtuldum bu illetten. Beyni resmen mallaştırıyor öfke sinir stres hastası yapıyor dopaminin yetmediği zamanlarda.
Dozunu doktor ayarlayacak ben karar veremem. Ben sadece kendi yaşadığım tecrübeleri anlattım.
Seni Allah yolladi güzel kalpli insan günlerdir bu ilacla ilgili tecrubesi olan birini ariyorum Cok tesekkur ederim sagol varol konusmak istedigim cok sey var bu konuyla ilgili Ben panik atak panik bozuk anksiyete tedirginlik kaygı bozuklugu takıntılı dusunce hastasiyim maalesef 3yildan beridir ilaclarla robota donusturuldum daha oncede efexor 150kullaniyordum 10ay kullandim 2yil once beni biraktigimda tedirgin huzirsuz korkulu kaygili ve paranoyak şizofren yapti düzelebilmek icin 1senede şizofreni ilaci kullandim sonra baska baska ilaclar kullandim uzun aylar boyunca farkli ilac kombinasyonlari en son secita20 yani cipralex kullaniyodum fakat sizofreni ilacini kesince panik atagim tutmaya basladi sebepsiz yere sabah uyandigimda karnimda bir alev topuyla uyaniyodum kalbim carpiyodu icim icime sigmiyodu prof dr gittim secita sana yetersiz etkisiz kalmaya baslamis dedi en yuksek dozu bide secitanin gecmisimde efexor oldugu icin diger ilaclarida kullanmis oldugum icin öbürleride kusma yaptigi icin bana yine efexor yazdi daha once basladigimda hic bu tür etkilerle karsilasmamistim ama paranoyak tedirgin huzursuz falan yapmisti birakinca birakmaya yakin ama buseferki etkileri cok cok farkliydi 2aydir kafa derimi soyup soyup kanatiyorum yaralar cikariyorum onlari soyuyorum parmak etlerimi yiyorum yara yapiyorum saatlerce dalmış bi sekilde bunlari yapiyorum durduramiyorum kendimi. Ve inanilmaz derecede kaygim tedirginliğim artti ya şöyle olursa ya boyle olursa surekli takıntılı halde dusunme halindeyim buluttan nem kapiyorum beynim susmuyor ayrica rüya ve gercegi karistirir oldum ikilemde kaliyorum gecende sabah uyandigimda burasi neresi ben nerdeyim kimim oldum 2 3saniyeligine ayrica inanilmaz hafiza problemlerim var en ufak bilgiyi bile unutmaya basladim kafa karisikligi konfizyon.
Ve konusacagim kelimeleri unutuyorum cunmleyi toparliyamiyorum bir nesnenin adini unutuyorum mesela halbuki gorur gormez adinin şakndiye aklina gelecegi seyi gorunce ben tikanip kalio ay neydi neydi misali soyliyemiyorum uzun sureler uykusuz kalabiliyorum 50saat gbi ve 26 saat kadar uyudugum oluyor hatta bazen gunlerce hic kalkmadan uyuyorum sadece wc sigara bir lokma bisey atip agzima ilaci icip geri yatiyorum gercekci kabuslar goruyorum okadar gercekciki gercekmiydi hayalmiydi karistiriyorum bir gecede 50tane konu goruyorum ruyamda ve hepsini hatirliyorum detayli beyin fonksiyonlari uykuda bile aktif halde sanki uykuya gecince 2. Hayatima gecis yapiyorum hersey cok gercekci ruyalar ve hep stresli sikintili kabus tarzinda huzursuzluk veren şeytaninruyalar degisik tuhaf ruhaf seyler goruyorum kafa karisikligm hatsafhada hafizam gidik gercekle ruyayi karistiriyorum deliler gbi yaralar acip oynuyorum saatlerce takinti tedirginlik kaygi hatsafhada bu ilac sakinlestirip kaygiyi rahatlatacagi yerde dahada mahfetti deli gibisin ayni diyo gorenler 20saat bissey yemeden durabiliyorum iki lokmaylanidare edebiliyorum bir parca ekmek kuyrugu mesela beni 10saat tutuyor ve uykumda hergece ama hergece istisnasiz kavga ediyormusum bagirip kufurler ediyormusum yemin sart olsun hicbirini hatirlamiyorum. Buyuk kizimla yatiyoruz yatakta uyuyoruz yani kucuk kizim koridorda gelmis agliyor aglama sesine gozumu acar gbi oldum benim cocugum yanimdaysa bu agliyan bebek kim diyorum benim kac cocugum vardi ya diye hatirlamaya calisiyorum onra hatrladm bu kucuguydu heralde ama sesi baska cocugunsesi gibi diyorum omu degilmi acaba diyorum
bir dusunce korku aklima geliyor mesela ya soyle olursa ya boyle olursa diye sonra onunla ilgili soyle ollursa biyle yapar isin icinden cikarim gibi bir dusunce geldi aklima bu dusunceyi sesli bi sekilde 10kere tekrarlamadan icim rahat etmiyor kendi kendime konusuyorum bunkendi kendime konusma takintisinida efexoru ilk 2sene once kullanip birakmaya basladigimda kazandirdi bu huyu bana ve gecmedi hala aliskanlik takinti haline geldi totem gibi yoksa icim rahat etmiyor surekli dusunce ve kendimle konusma halindeyim sesli bir sekilde deli degilim kafamdaki dusunceleri sesli bisekilde kendimle konusarak veya not alarak halletmezsem icim rahat olmuyor tedirgin oluyorum daha cok ve 2aydir bu b. ku yeniden kullanmaya basladim basliyali bu is gene artti hafiflemisken 😡😡 sirf oanik atagimi duzeltecek baslikiliyacak diye 10 uzerinden 9 eksiye katlaniyorum sadece 1artisi var panik atak krizini baskilamaknoda baska bisey degil. Şimdi sana sorum kaç kaç dusmeye baslamaliyim ve dustugum dozlari kaçar gun kullanmaliyim? Derdimi anlayip dinledigin icin minnettarım🥲
Yazdiklarimin hepsini oku lutfen rica ediyorum sirasiyla bastan alta dogru siralamayi ayarlaman cok onemli
Hepsini okudum, antidepresanlarda lityum denilen bir madde de olabiliyor bu madde genelde beyindeki özellikle bipolar bozukluğu olan kişilerde işe yaratığı tespit edildi fakat tabiki bağımlılık hale getirdiğinden dolayı da beyin bir süre sonra fazla doza ihtiyaç duyduğundan doktorlarda dozu arttırmaya yönelik reçete yazıyorlar. Doktorlar gençleri zehirliyor. Bunlara dava açmak lazım. Sağlık bakanlığına dava açmak lazım. İnsanları delirttiler. Bu ilaç devamlı ve uzun yıllar boyunca kullanılacak bir ilaç değildir. Kullanan mı daha iyi bilir yoksa doktor mu? Tabiki kullanan deneyimleyen daha iyi bilir. Doktor ilaç firmasından alır parasını promosyonunu keyfine bakar. Sen ise delirmeye devam edersin. 225 den mesela örnek veriyorum 150 ye düşmüşsen tavsiyem 2 veya 3 hafta düşük dozda beynini alıştır düşük doza. Bu süreçte düşük doz aldığın için sıkıntılar çekebilirsin ama beynin alışacak. 2 veya 3 haftada bir doz düşür. En son 37,5 a düştüğünde de aynı şekil 2 hafta alıştır kendini. Daha sonra da 1 hafta olacak şekilde 2 günde bir al ve komple bırak. Ben öyle kurtuldum bu illetten. Ve şuanda insanlara psikolojik danışmanlık yapabiliyorum tabi ücret talep edemem yasal değil sadece insanlarla dertleşip sorunlarına çözüm olmaya yetebiliyorum hepsi bu. Bunun için de hiçbir şey talep etmiyorum Allah razı olsun dese yeter insanlar. Senin sorunun ikizler balık oğlak veya koç burcu olmandan dolayı da olabilir. Ayrıca doğum haritana da bakmak gerek. Astroloji ile her şeyi çözebilirsin.
Bide burcunu da söyle gerekirse doğum saatin ve doğum tarihini de söyle ki haritana bakabiliriz ne var ne yok görürüz
Cok tesekkur ederim emeğine sağlık buradan soyliyemem özelden yazabilirim ancak ama bu saydigin burclardan birtanesiyim evet. Dogum haritama bakmani okadar cok isterimki aslinda ben gecmisime bakildiginda cocukluktan beri psikolojik sorunlari olan biriyim sadece bunun farkinda degilmisim ve tetikleyici alevlendirecek biseyler yasamamistim taki 21yasima kadar 21yasimda bir seyi takinti yapmam uzerine tedirginlik kaygi paranoya takintili dusunce korku huzursuzluk ve panik basladi sonra iyilestim 23 yasinda sonra 25yasindayken aşırı sinir çaresizlik öfke patlamaları öfkenin çıldırışın en yüksek seviyesini yasadim bir insani oldurebilecek gözü donmus kapasiteye kadar geldim sonrasinda çöküş ve depresyon yasadim 15gün sonrada uzun suren mdde kullandm yuksek dozda yanlis anlama madde bagmlisi falan degilim kullanmamda hayatta hic kullananada satanada düsmanim sadece psikolojm bozktu ve hyttan tat almaz hale gelmstm cazip geldi o an onun verecek oldugu kafayi yasamak hayatmda ilk kez boyle bir hataya dustum sonrasinda uykusuzluk ve açlık ve bedenen kendi kapasitemin ustunde yorulmak ictigim gunun sabahinda. Ama yorgunlugumu ve açlığımı hissetmiyordum ve inanilmaz derecede zayiflamistim oncesinde
zaten öfkeden gunlerce bisey yemiyordum bu maddeyi kullanmadan biray oncesnde zaten cok zayflamstm bedenim gucsuz dusmustu psikolojimde iste bu zayifligin ardindan madde kullanimi tek seferlik yuksek doz sbaha kdar ictm hayatmda hc biyle bisey yapmamistm hataya dustum sonra kendimi cok yordm bunyem zayfdi zaten dedgm gbi asiri zayflamstm besin almiyordum 1 2aydir cok yorukdm iste ogun kapasitemin ustunde bir yorgnluk yasadm snra 24saat suren açlık ve yorgunlugumu acligimi hissetmiyordum uyusmus gibiydim aklimin ucuna bile gelmiyrdu karnimin acligi yorgn gbide degldm cok uykusuzdm sadece artk dayanamicam dedim ve yataga yatip gozlerimi kapattim ve kapatisimla 3. saniyede elektirik carpmis gibi firlamam bir oldu hani nasil anlatayim sana beyin ölümüm gerceklesiyordu o an uyuyakalsaydim hani eskiden masaustu blgisayarlarn fisini cektgmzde hafiften bir elektrik kalir piyuuu diye bi ses cikar kapandiginda icndeki elektrk yavas yavs yokolur gbi iste beynm bir makine misali yataga yatp gozlermi kapatp uyku moduna gecer gbi oldgmda fisi cekilmis kapanip fonksiyonlari kaybediyor gbi oldum ölüm duygusunun nasil dehset verici bisey oldugunu tattim tansiyon dusuklugundenmi oldu artik tansiyonum 0lanip komaya girecektim firlamasaydim korkup farkedip belkide ölümün esiginden dondum o duyguyu tattim ölüm ani duygusunu yemin ederim sana hani diyolar ya olmekden korkmuyorum falan o duyguyu bilmedikleri icin bos konusuyorlar asil bir insanin korkmasi gerektigi bu dunyada en buyuk sey ölüm ve ölüm ani yasananlar dehset verici gercekten iste o an firladim yatakdan çığlık çığlığa hemen agzima iki lokma bisey attim can havliyle kalbim nabzim belki 200de atiyordu kasılıyordum bayilacak aklim gidecek gbi oluyordum sıkıyordum kendimi deli gibi volta atamaya basladim sonra
İşte odur budur travma ölüm korkusu oanik atak kaldi bnde ac kalmca uykusz kalnca cok yorulunca korku basiyor travma ve şokun etkilerini atamadim 3yilima mal oldu olay yasandgnda 25dim simdi 28olcam hala tam iyilesemedm ve cok kilo aldm paranoyak yapti beni bu ilaclar 9eksisi var 10uzerinden 1artiai var panigi baskilamasi panigi duzeltcem derken baska psikolojik sorunlara yol acti duygusuz hissiz agliyamiyan gulemiyenbtepkisiz bir robota donustum eskiden hayat dolu neseli enerjik kahkahalar atan duygusal 2gunde bir ahliyan bir insandim simdi taniyamiuorum kendimi aglamayi ozledim hüzünlenmeyi duygulari hissetmeyi ozledim... Robot gibi birseye donustum... Arrik bu hayattaki tek hedefim bu ilaclardan kurtulmak insani duygulari hissederek yaşamak doğum haritama bakarsan bu isin köküne inersek cok sevinirm inan bana ama buradan soyliyemem mesaj atmam laizm
Benden 2 yaş büyüksün. Çocuğun da var sanırım evlisin. Hem evliliğini kötü etkiler hemde çocukların psikolojisini de etkiler. Sen burcunu söyle doğum tarihini ve doğum saatini de söyle uygun zamanda buraya baya uzun uzun haritanı yazarım. Evli olmasan özelden ulaş diyecektim de evlisin burdan bilgi vermem daha uygun olur namus açısından.
Evliliğimi ve çocuklarimin psikolojisini ne kotu etkiler onu anlamadim? Evet evliyim kardeşim ama burdan yazinca biri gorur tanir anlar dogum tarihinden diye tedirgin oldum ondan mesajla atmak istedim dogum tarihimi okadar tabikide namus açısından daha uygun sadece senin bu ilacla ilgili tecruben var ve yardimci olabilirsin diye fikir aliyorum senden cok sıkıntılıyım bu ilacla ilgili cunku doktorlar anlamiyor bizzat kullanmis birinden akil fikir almak istiyorum o yuzden konusuyorum seninle yanlis anlama öyle basit geniş bir kadin degilim esime evliligime bagli bir insanim sonuna kadar ama dedigim gibi tedirgin oldum biri gorur tanir dogum tarihmden yanlis anlar diye ama şöyle yapicam alt alta degisik bir sekilde yazicam sayilari yorum olarak yan yana degil anliyabilrmsn burcumuda ingilizce yazicam detayli bakarsan haritama cook sevinirim simddiden cok tesekkur ederim 😇
Şöyle yapalım, doğum haritası çıkartan astrokora isminde bir site var oraya isim girmene gerek yok doğduğun tarihi saati girdiğinde haritanı ortaya çıkarıyor. Gezegen açıları falan onlar çok detaylı işler onlar için şuanlık bir şey yapamam fakat haritanla ilgili detaylı bilgiler verebilirim. Haritanda evler var örnek veriyorum 2. Ev oğlak 3. Ev boğa 4. Ev terazi gibi misal 12 tane ev var bu 12 evi buraya yazabilirsin. Ayrıca yükselen ve kendi burcunu da yazabilirsin. Tarih yazmadan kimse seni burada tanımaz etmez sonuçta nerden bilecekler senin burcuna göre kim olduğunu falan burdan kimse bilemez tanıdık falan da olsa. Ayrıca bu sitede evli olan çok insan var. Evler kendi burcun buna güneş burcu diyoruz yükselen burcu bide ay burcu gerek bunları yazarsan yorumlama yapabilirim.
1
5
Nis
19 97
Saat 12:30
Burcum aries böyle bakabilirmisin? Yoksa dedigin siteyemi girmem lazim?
Ben bakayım hemen
Bir şey teyit etmek istiyorum. Koç burcu yükselen aslan mısın?
Evet evet
Tamamdır. Yarın baya uzun şeyler yazacağım. Ama şunu bil bu öfkenin bu sinirinin bir nedeni var. Delirmiş olduğun için değil. Yarın anlatcam.
Onceden ofkeliydim cok simdi ilaclar sayesinde sakinim
Kardes noldu harita isi unuttun bende unuttum merkla bekliyorum benim icin cok onemli
aaaa valla unuttuk ha kusura bakma lütfen 😸😸 bugün işteyim gecedeyim yarın yorumlarım ben
Tamam kardesim merakla bekliyorum aklinda olsun benim icin cok onemli simdiden cook tesekkur ederim Allaha emanet ol
☺️
merhaba harita bakacaktiniz ama?
Gece çalışıyorum bu aralar müsait olmadım yazıcam. Siz tekrar doğum tarihi ve saati yazar mısınız
1
5
0
4
9
7
Saat 12.30
Tamamdır bakıyorum hemen
Cok tesekkurler
Ne zaman bakarsiniz acaba?
Pek zaman bulamıyorum cidden, ben size en iyisi bir site söyleyim astrokora isminde bir site var oraya isim girmenize gerek yok ev konumları var 12 tane, o ev konumlarını da örnek veriyorum 2. Ev aslan burcunda diye Google'a yazdığınızda akrepblog isminde site var size ev konumlarıyla ilgili güzel bilgiler veriyor. Hangi ev hangi burçtaysa Google'a yazıp akrepblogta öğreniyorsunuz. 12 tane ev var zamanım yok cidden uykusuzum çalışıyorum o yüzden de bu kadar yardımcı olabiliyorum. Ufak bir bilgi vereyim koç burcu ve yükselen aslan olduğunuz için tamamen mükemmeliyetçi egosu olan para ve maddi konuda lüksçülük her şeyin pahalı ve güzel iyi olması, eşin maddi olarak iyi olması, evlatlar üzerinde baskı kurma onların mükemmel olması, kıyafet konusunda lüksçülük kombinler insanlardan ilgi bekleme ilgisiz kalmamak insanlar tarafından farkedilme arzuları, bencillikte olabilir sadece kendini düşünen asabi kavgacı öfkeli sinirli stresli olmanın nedeni de bu. Senin ilaca ihtiyacın yok seni sakinleştiren birine ihtiyacın var. Herkesle kavga etme potansiyelin var. Zamanım olmadığı için haritandaki evleri yorumlayamıyorum. Ev konumlarına internetten baktığınızda kendi sorunlarınızı daha yakından göreceğinize inanmanızı istiyorum. Çünkü haritada ne varsa her şeyi söylüyor.
Oncelikle tesekkur ederim dediklerinizin bir çoğu doğru ama inanin kötü ve kalpsiz bir insan degilim diğer insanlara gore cok merhametli yardimsever ve ince dusunceliyim ve hayatimdaki insankarin hepsi karaktersiz vurdumduymaz ve acımasız. Ben dürüst ve haksızlığa gelemiyen hep incitilen kötülük gören taraf oldum hep haksızlığa ve acımasızlığa anlayışsızlığa maruz kaldim bu yuzden artik kimseyle kavga etmiyorum susmayi alttan almayi tercih ediyorum. Ama şöyle bir yapim varki ben dısaridan dış gorunus ve karakter beceri ve mizaç olarak herksin beğenisini kazanmaliyim herkes beni alkıslamaki üstün gormeli takdir etmeli hatta sirf bunun icin yasiyordum bir donem simdi evlatlarim var onlarla mutlu oluyorum ama bu kural hala gecerli ozellikle eşimin gozunde hep oyle olmaliyim yoksa kafayi yerim ve onceden gözüm karaydi dusuncesizce fevri davranip hirsima yenik dusup bununla kendi egomu tatmin ettikden sonra basima hosuma gitmiyen bisey gelince pisman olurdum o yuzden ders aldim hep susuyorum yutuyorum tekrar tesekkur ederim bu arastirmayi yapicam Allahin izniylede bu ay sonu ilaci azaltarak birakicam birdaha baslamam insallah tek istegim bu hayattan şu son 2yildir Allah razi olsun fikirler veridginiz icin 🙏
Vaktim olursa eğer ev konumları ile ilgili yazıcam. Bu konuyu silmeyin dursun buraya uzun uzun yazarım ben.
Astroloji böyle bir şey işte senin karakterin yapın davranışların ve bunların doğurduğu sonuçlar her şey doğum haritasında yazıyor. Çok garip değil mi? Yaşayacaklarımız zaten belliydi.
Harika bir bilim evet ben cok merakliyimdir cocuklugumdan beri boyle seylere eğitimmi aldiniz bu konuda siz? Ev konumlandirmasi olarak bakarsaniz vallahi şahane olur cok makbule gecer keşfetmem gereken seyler var kendimle hayatimla ilgili. Çok zor donemlerden geciyorum cunku merak ettigim bir cok sey var. Buarada sormasi ayiptir fal bakmayi biliyormusunuz kahve?
Ben geçmiş yaşantılardan ayrılıktan dolayı astrolojiye ilgim arttı. Değer verdiğim bir insanın ne olduğunu öğrendiğimde gerçeklerle yüzleşmiştim benim için hayırlı olmadığını görmüştüm. Daha sonra kendimi bu alanda çok geliştirdim ve haritamda da varmış kendi haritamı araştırınca yeteneklerimi keşfettim. Özellikle birinin haritasında geç evlilik varsa mutlaka belli bir yaşa kadar evlenemiyor. Bu zincir kırılamıyor. Kader gerçektir.
Fal bakmak 3 harflilerin bağlantılarıyla yapılan bir şeydir bunu genelde bakanlar söylemiyor. Fakat onların söylediği şey fal baktıklarında hayatlarında kötü seyler oldukları veya kötü rüyalar gördükleridir. 3 harflilerle iletişime geçmek istedikleri için zaten musallat olma durumu var falda. Aynı zamanda fal baktırmanın haram olmasının nedeni bakan kişinin baktıranın kaderini değiştirmesi durumu söz konusu.
Peki Balık burcu olan yükseleni ikizler olan erkek nasildir? karakter olarak? Ve koc aslanla yani benimle nasil gelecegi veya iliskisi olur sevgi aşk olarak gercekten severmi koçu evlilikleri daimi olur mu?
Balık hayal dünyasında gerçeklikten uzak biridir. Yükselen ikizler olduğu için sohbeti muhabbeti iyidir fakat balık olduğu için sana baya özgüvensiz biri olarak gelecek. Onun kız gibi olan yapısı eril değil de dişil ve yumuşak olan bir yapısından dolayı tuhaf bulacaksın. Ayrıca balık cin gibidir manevi konuları manipüle yapmada üstüne yoktur. Manevi olarak hassastır. Çok fazla alıngandır. Ayrıca kıskanç olduğu için kısıtlayıcı baskılayıcı karakteri olabilir. Buda senin açından iyi olmaz çünkü sen kesinlikle kısıtlamaya baskılamaya gelemeyen bir kızsın. Özgüvenli erkek istersin koruyan kollayan sahiplenen ayrıca maddi konudan da iyi olan birini istersin. Balıkta özgüven olmayabilir ancak ikizler olmasıyla yarı özgüvenli olabilir. Sen baya fena bir kız olduğun için balığın kalbini çok kırabilirsin. Balık alıngan olduğu için seni pek kaldıramayabilir manevi konularda. Her şeyin üzerine alınacak. O yüzden pek sağlıklı ilişki olur diyemem sizin için.
Merhaba kardesim hayirli aksamlar bu aralar cok zor donemlerden geciyorum cok kotu seyler yasadim bana harita bakabilirmisin acaba litfen allah rizasi icin
Yarın akşama doğru bakayım hem haftasonu müsait olurum
Cok tesekkur ederim birde esim beni hercekten seviyormu ömür boyu evli kalabilecekmiyiz nasil bir hayatim olacak erkenden ölüp gitmekten korkuyorum kafayi yedim bugunlerde aklim basimda degil hic yardima ihtiyacim var bazi seyleri bilmem ogrenmem lazim lutfen bana bu mubarek gunde yardim et öğren bak lutfen cok tesekkur ediyorum tekrar Allah razi olsun
Şöyle bir durum var astroloji öyle bir şey değil. Sen fal bakmamı istiyorsun ben falcı değilim. Yani gelecekle ilgili bilgi veremem Allah bilir.
Tamamda yildizname tarzı sonucta herhalde sen nasil bakabiliyorsan bak farketmez yeterki bak lütfen. Buarada tanidigin yardimci olacak falci var mı ?
Hayır yok buradakilerin çoğu sahtekar olabilir.
Ben yine de doğum haritasına bi bakmaya çalışcam.
Allah razi olsun hakkini helal et esiminkinede bakarmisin acaba?
Yok burdakiler degilde gercekte veya tanidigin öneri alabileceginn biri var mı falci tanidigi olan?
Falcı tanıdığım yok ben fala da zaten inanmıyorum. Ama doğum haritanda ne varsa bir şeyler gözükebilir.
Allah razi olsun Tamam ne zaman bakarsin acaba ve esiminkinede bakabirlimisin lutfen?
Olur onun da doğum tarihi saati gerek
06.03.92
Dogum saatini yarin ogrenebilirim sen simdilik bana bakabilrimsn?
Merhaba bana dogum hartisa bakacaktiniz acaba bakabilirmisiniz müsaitmisiniz?
Dozu düşürerek bırakmalisin diğer türlÿ bunyeyi alt üst ediyor
Tamam onu biliyorumda 1ay sonrami dusmeye baslamaliyim yoksa hemenmi?
şu an dozu düşüre düşüre 1 ay sonr birkmiş olman gerekiyor
Kaç kać düsmeliyim ve düstühüm dozlari kaçar gün kullanmaliyim?
Ben 225 den başlayark önce bir hpi 4 e böldüm ve 4 parçanij 3 unu ictim bir hafta boyle gittim yani 162
Mg felan yapiyor sonrw 2 parcya dusurdum sonra 1 pqrcaya derken biraktim
Bu kapsul maalesef kanka
Hayda doktorun ne diyor
Senin ilacin adi neydi 225mg olan? Bunun farkli mglari var kutu kutu onlardan almam lazim heralde doktora gidemiyomki ozel param yetmiyor ona ulasabilecegm bir numara yok prof adam eski doktorum var ona vtsaptan yaziyoz bir cevabi bir altin 2gune anca vbp atiyo ya da hc cvp atmiyo daha ona gdip para yedrmedgm icn dllama
Ne için kullaniyon
Panik atak anksiyete ataklari tedirginlik kaygı korku takıntılı dusunceler
Yssin kac
26