Güncellemeler
1 yıl
Yani yemek versek ayrı vermesek ayrı sıkıntı
Yemek yiyorum hemen bağırsaklarım çalışmaya başlıyor gurul gurul. Yemek yesem o şekilde. Mesela akşam yemeğini 4 buçukta yesem gece saat 10da resmen bağırsaklarım haraketli sesler geliyo gaz birikiyo falan. Tuvalet ihtiyacı hissediyorum mesela tuvalete gitsem gelsem yine tuvalet ihtiyacı hissediyorum bitmek bilmiyo. Neyse uyuyorum kalkıyorum müthiş bir gaz çıkarma isteği. Onu çıkarmayınca karnım yine gurul gurul. Yani artık bıktım ne yapacağım böyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence su için bolca
Güçlü bir sindirim sistemi ve bağışıklık sistemine sahipsin vücut tipin nedir ectomorph mu
Güçlü mü oluyor böyle. Ben mesela gündüz tuvaletimi yapmadan güne başlarsam o gün boyu müthiş bir şekilde rahatsızlık duyuyorum o büyük tuvalet içimde kocaman bir gaza dönüşüyor sanki ve bu da karnımı guruldatıyor.
Gündüz dediğim sabah ilk uyandığımda yani
Karın guruldaması ağrılıysa sıkıntılı olabilir ekmek yiyor musun
Ağrılı değil şöyle düşün içimde gaza dönüsüyor eğer yapmazsam tuvalet ve bu da gurultuya dönüşüyor. Ekmek fazla yemem çok nadir
Ağrılı değilse sıkıntı olmaz yellenme gibi olaylar gün içerisinde yaşıyorsan gayet normal ama illallah geldiyse dahiliye doktoruna gözükmeli kan testleri istemelisin
Hani yanlış anlama kimisi kabızlıktan büyük tuvaletini yapamıyor içinde bulunduğun durum gayet iyi bir durum vücut tipin nedir ectomorph mu mesomorph mu endomorph mu
Büyük ihtimalle ectomorph bir araştır
Yellenme olmuyor gün içinde dedim ya tuvaletimi yaptığim sürece sıkıntı yok. Ama bu aksam yemeginden sonra yani gece yediğim yemek sonrası bağırsaklarım çok haraketleniyor işte tuvalet ihtiyacı oluyor. Bu eskiden böyle değildi
Yani eskiden bu sadece sabahları olurken şimdi akşamda olmaya başladı. Yani yedigim hemen sindiriliyor bağırsaklar haraketleniyor eğer dışarı çıkarmazsam gaz ve gurultuya dönüşüyor
Vücut tipin nedir
Yok ektomorf değilim mezo endomorf karışımı
Bağırsaklarında kurt olabilir
Ne alaka o
Araştır
Ve kan değerlerine baktır
Hayır bu değil irritabk bağırsak sendromu olabilir
Oda muhtemel ben o yüzden kan değerlerine baktır diyorum vücut tipi Endo mezo karışık deyince kurt da olabilir
Hayır kurt yok bunu biliyorum o belirtiler bende yok
Kan değerlerine baktır hastalık eleyerek bulamayız sorunu
Kaç ay geçmiş te soruyorum da iyileştin mi iyi oldun mu
@_zehraaq13 sen nerden çıktın
Özelden bana yazar mısın
Benim de ya, yoğurt yememiz lazım sanırım
Geçirmiyorki
Gluten intoleransı
Sicarsn rahatlarsın
Soda iç belki işe yarar